reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas powtarza się jeśli jakieś składowe zespołu wyjdą pozytywne to powtarza się to badanie po 12 tygodniach w celu potwierdzenia albo wykluczania zespołu.
Bentula może to krwawienie jest z jakiegoś otwarcia śluzówki pochwy .A jajniki bolą mnie przy owulacji w trakcie seksu .I wiem,że Klara jest z prawego jajnika :)
A ja od 4 rano nie śpię. Włączył się alarm monitora oddechu i nie wiem dlaczego .Klara poszła spać dalej a ja czuwalam nad nią.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Wam ;)
Jednak nie spałam pół nocy [emoji16]
Kas powtarza się jeśli jakieś składowe zespołu wyjdą pozytywne to powtarza się to badanie po 12 tygodniach w celu potwierdzenia albo wykluczania zespołu.
Bentula może to krwawienie jest z jakiegoś otwarcia śluzówki pochwy .A jajniki bolą mnie przy owulacji w trakcie seksu .I wiem,że Klara jest z prawego jajnika :)
A ja od 4 rano nie śpię. Włączył się alarm monitora oddechu i nie wiem dlaczego .Klara poszła spać dalej a ja czuwalam nad nią.
O rany, też bym czuwała jakby włączył się alarm :(
Myślisz???? ja czytałam ,że dopiero przy 1500?
Dobrze dziewczyny mówią, że od tysiąca widać ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Bentula jak wypelnialam ankiety szpitalne i dostalam ankietę jak dokucza i jakie objawy mam przy endometriozie.Występowały bóle przy stosunku,plemienia miedzy okresami wiec może podpytaj kogoś przy usg moze coś zobaczy albo wyśle cie na badanie CLA o ile nie pomieszalam nazwy

Ostatnia edycja:
Lamia, super:) Czekamy na wieści.
Zrobiłam sobie stężenie Wit. D metabolit 25(OH) - 25,47ng/ml (30 norma). Co polecacie? Czy to bardzo zły wynik?

Edit: ciekawostka, wczoraj oglądałam wyniki mamy i 10 lat temu jak zdiagnozowali jej hashimoto miała tsh 104 <szok>

reklama
DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej!!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!

Do góry