reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas powtarza się jeśli jakieś składowe zespołu wyjdą pozytywne to powtarza się to badanie po 12 tygodniach w celu potwierdzenia albo wykluczania zespołu.
Bentula może to krwawienie jest z jakiegoś otwarcia śluzówki pochwy .A jajniki bolą mnie przy owulacji w trakcie seksu .I wiem,że Klara jest z prawego jajnika :)
A ja od 4 rano nie śpię. Włączył się alarm monitora oddechu i nie wiem dlaczego .Klara poszła spać dalej a ja czuwalam nad nią.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Wam ;)
Jednak nie spałam pół nocy [emoji16]
Kas powtarza się jeśli jakieś składowe zespołu wyjdą pozytywne to powtarza się to badanie po 12 tygodniach w celu potwierdzenia albo wykluczania zespołu.
Bentula może to krwawienie jest z jakiegoś otwarcia śluzówki pochwy .A jajniki bolą mnie przy owulacji w trakcie seksu .I wiem,że Klara jest z prawego jajnika :)
A ja od 4 rano nie śpię. Włączył się alarm monitora oddechu i nie wiem dlaczego .Klara poszła spać dalej a ja czuwalam nad nią.
O rany, też bym czuwała jakby włączył się alarm :(
Myślisz???? ja czytałam ,że dopiero przy 1500?
Dobrze dziewczyny mówią, że od tysiąca widać ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Bentula jak wypelnialam ankiety szpitalne i dostalam ankietę jak dokucza i jakie objawy mam przy endometriozie.Występowały bóle przy stosunku,plemienia miedzy okresami wiec może podpytaj kogoś przy usg moze coś zobaczy albo wyśle cie na badanie CLA o ile nie pomieszalam nazwy

Ostatnia edycja:
Lamia, super:) Czekamy na wieści.
Zrobiłam sobie stężenie Wit. D metabolit 25(OH) - 25,47ng/ml (30 norma). Co polecacie? Czy to bardzo zły wynik?

Edit: ciekawostka, wczoraj oglądałam wyniki mamy i 10 lat temu jak zdiagnozowali jej hashimoto miała tsh 104 <szok>

reklama
DUPA!!!! nie ma pęcherzyka!!!!
skierowanie do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej!!!!!
Zyć mi się nie chce!!!!

Do góry