reklama
susana
Fanka BB :)
LamiaDziewczynki!!!!!
prolaktyna-233 biorę bromka 1/4
progesteron-48,89 !!!!!!!
o 9 idę do gina.
ale się cieszę!
Bea w dupke pomogło co?
Super .Pisz nam zaraz co i jak u gina .
Przy takiej betce to już pęcherzyk bedzie dzisiaj na bank
M
Magda82...
Gość
Kas powtarza się jeśli jakieś składowe zespołu wyjdą pozytywne to powtarza się to badanie po 12 tygodniach w celu potwierdzenia albo wykluczania zespołu.
Bentula może to krwawienie jest z jakiegoś otwarcia śluzówki pochwy .A jajniki bolą mnie przy owulacji w trakcie seksu .I wiem,że Klara jest z prawego jajnika
A ja od 4 rano nie śpię. Włączył się alarm monitora oddechu i nie wiem dlaczego .Klara poszła spać dalej a ja czuwalam nad nią.
Bentula może to krwawienie jest z jakiegoś otwarcia śluzówki pochwy .A jajniki bolą mnie przy owulacji w trakcie seksu .I wiem,że Klara jest z prawego jajnika
A ja od 4 rano nie śpię. Włączył się alarm monitora oddechu i nie wiem dlaczego .Klara poszła spać dalej a ja czuwalam nad nią.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lamia78
Myślisz???? ja czytałam ,że dopiero przy 1500?Lamia
Super .Pisz nam zaraz co i jak u gina .
Przy takiej betce to już pęcherzyk bedzie dzisiaj na bank
czarna_mala
Hej Wam
Jednak nie spałam pół nocy [emoji16]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Jednak nie spałam pół nocy [emoji16]
O rany, też bym czuwała jakby włączył się alarmKas powtarza się jeśli jakieś składowe zespołu wyjdą pozytywne to powtarza się to badanie po 12 tygodniach w celu potwierdzenia albo wykluczania zespołu.
Dobrze dziewczyny mówią, że od tysiąca widaćMyślisz???? ja czytałam ,że dopiero przy 1500?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Bentula jak wypelnialam ankiety szpitalne i dostalam ankietę jak dokucza i jakie objawy mam przy endometriozie.Występowały bóle przy stosunku,plemienia miedzy okresami wiec może podpytaj kogoś przy usg moze coś zobaczy albo wyśle cie na badanie CLA o ile nie pomieszalam nazwy
Ostatnia edycja:
Lamia, super Czekamy na wieści.
Zrobiłam sobie stężenie Wit. D metabolit 25(OH) - 25,47ng/ml (30 norma). Co polecacie? Czy to bardzo zły wynik?
Edit: ciekawostka, wczoraj oglądałam wyniki mamy i 10 lat temu jak zdiagnozowali jej hashimoto miała tsh 104 <szok>
Zrobiłam sobie stężenie Wit. D metabolit 25(OH) - 25,47ng/ml (30 norma). Co polecacie? Czy to bardzo zły wynik?
Edit: ciekawostka, wczoraj oglądałam wyniki mamy i 10 lat temu jak zdiagnozowali jej hashimoto miała tsh 104 <szok>
reklama
Podziel się: