reklama
Nafoczko, Tęczowa-ja mam 2 ginow którzy wypisza mi na zniżkę heparyne ale oni obaj uparcie twierdzą że nie potrzebuję jej wcześniej jak po pozytywnym teście. Dlatego poszłam do rodzinnej i owszem wpisała ale bez zniżki. Chciałbym wziąć Luteine ale się boję że bez heparyny zrobię sobie krzywdę zagęszczając krew.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Gabis miałam to samo napisać co Teczowa. Wykup tylko kilka szt żeby Ci starczyło do wizyty . albo do potwierdzenia beta żeby gin mial podkladke ze może już wypisac
Fondie Strawbelka ma rację. Podczas seksu wydziela się oksytocyna która powoduje skurcze. Sex owszem ale przed samym porodem żeby go przyspieszyć, wcześniej nie ma co ryzykowac. A tak swoją drogą ty to wariatka jesteś , jak nie picie to sex
A ja to zęby w poduszkę wgryzam
A ja to zęby w poduszkę wgryzam
Beatka ja tez mam po ugryzieniu komara takie wielkie plamy/bable ale nie wiem dlaczego mi sie tak robi.AAA.Wiecie co mi się dzieje?? Mam ogromne banie na rękach i w miejscu gdzie mnie komar ugryzie. Tak jak wtedy kiedy ugryzie mucha końska lub bąk (zależy kto co jak nazywa).
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dalej waze 55kg jadam tylko porządne śniadanie potem jak coś będzie mi smakować to będzie jakieś święto więc jem jak najmniej byle coś było. Nie wymiottuje nie mdli mnie specjanie ale nie mogę iść wszysko śmierdzi jakąś padlina. Nie chwale się ani nie żale. Po prostu zaczym się zastanawiać czegoś się nie jadą w ciąży strawbelka mówiła o kabanosie dziś zjadlam 3a tersz nie znalazłam nic i na kolację zjadlam okropnego snickersa aprzez ostatnie 3dnia jadlam głównie chleb z pasztetem i się zadtanwiam teraz czy pasztet też się je ? Aco malinami mam w lodówce...czego powinnam unikać ? Dziś u maliny na wadze 55waga sprzed ciąży nie drgnela bo ją jadam jak już na prawdę muszę bo nic mi noego smakuje
Fondie podobno nie powinno się jeść kapusty pekińskiej. Nie wiem dlaczego-tak słyszałam! I z seksem też daj sobie spokój! Tak myśle-po co kłopoty jakby co!!!
Sus @ jeszcze nie mam - czekam z nadzieją na nowy cykl!!
Tęczowa, Bertha, Gabiś jutro ode mnie &&&&&&&&&&&&
Edit: mój s. krew ma po tatusiu ale charakterek mój - skorpion ale tylko te dobre cechy
Sus @ jeszcze nie mam - czekam z nadzieją na nowy cykl!!
Tęczowa, Bertha, Gabiś jutro ode mnie &&&&&&&&&&&&
Edit: mój s. krew ma po tatusiu ale charakterek mój - skorpion ale tylko te dobre cechy
Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dziewczyny czekam na wiadomości o testowaniu
Podziel się: