reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabiś cholerka dużo ta heparyna kosztuje? jaką dawkę Ty masz brać? ja kupiłam 0,6 16 sztuk za 245 zł więc niewiem czemu u Ciebie taka różnica
Bea wybacz mi proszę, TY też zawsze o mnie pamiętasz :*
z tymi komarami to dziwna rzecz, jeszcze się nie spotkałam z taką reakcją organizmu :/

reklama
Gabiś cholerka dużo ta heparyna kosztuje? jaką dawkę Ty masz brać? ja kupiłam 0,6 16 sztuk za 245 zł więc niewiem czemu u Ciebie taka różnica
Bea wybacz mi proszę, TY też zawsze o mnie pamiętasz :*
z tymi komarami to dziwna rzecz, jeszcze się nie spotkałam z taką reakcją organizmu :/
Bo skarbie ja muszę brać 2x0,6, taki ze mnie grubas...czyli 245x2....:-(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na laser na brodę i bez encortonu chodziłam ;p
Dr nie mówiła nic o heparynie. Na co się ją bierze? Metylowe w zależności od wyników na mutacje, poza tym nie mówiła nic o witaminach. A luteinę dostanę bez recepty? Czy radzicie raczej przy pierwszych betach zrobić progesteron i wtedy najwyżej dodać? To byłaby moja 1 ciąża na lekach i trochę boję się brać coś na własną rękę.
Kas heparyna to ogólnie fraxiparyna, clexan i fragmin. Luteina jest na receptę zas ci do badania to progesteron na pewno warto zrobic

Bea, Sus ja wiedzialam ze coś namieszacie ciekawego na forum :D jak berło wypoleruje to się świecić zacznie :)
Bea ty to jednak brzydal jesteś :D :D :D ja wiem ze ciepłe lody tucza :D

Kwiatuszku to ty juz nie grzeb tam nic bo jakie pytanie my ci zadamy? :p

Gabis to nic tylko szukać gina z zniżka.

Kciukam i lukam jutro dobrych wieści :)

Ostatnia edycja:
Beata wyobraz sobie, ze tak modle się. Codziennie za dziewczyny w ciąży żeby doczekał się szczęśliwego rozwiązania, za mamy i ich dzieci żeby były zdrowe i za staraczki żeby doczekał się małego wielkiego cudu.
I chyba nie ma nic w tym złego ze tez proszę dziewczyny o modlitwę?

bea malina polecil i moj bral profertil.
dzis bylam u maliny. Jesli chodzi o odczym coobsa powiedzial, że konflikt serologicny glowny nam nie grozi moz eewetualnie jakies przeciwciala alleach czy czyms za miesiac mam powtorzyc odcyzn coombsa (bo wynik bardzo slabo dodatni) i powinny znikanc te przeciwciala jesli nie mam od razu prosic zeby skierowano do kriwodastwa zeby ej sdoskladnie oznaczyli ale grozne rzeczy nie groza.
po 12 tyg mam odstawic encorton tzn pomalu zmiejszac wypisal mi jak ale wszoku ejstem ze tak szybko..
miedzy 15aa 18 tygodniem bede miec kkoniecznie zakladany peser
a teraz hitmaz sie zapytal cyz mozna wspolzyc a malina mowi zejeszcze tak bo obejrzal mi szyjke i ejst bardzo dobra wie cnie ma przeciwskazan a moje plamienia jak nie plamienia i mam je olac bow szystko wyglada ok. i teraz maz nie da mi spokoju a ja sie boje wspolzyc ja tu u was bylo na tak wczensym etapie?
no i tyle zrobil co wiedzial reszta w rekach boga..
aha odebralam wynii i powiedzial, że jest zadowolony bo organizm bardz sie "naprawil" a teraz hit ktos pytal o te cd56 co mialam 37 bodajze spadly po szczepianiach do 12 wiec jest spoko:)
a tak to chyba wszystko juz wam napisalam jak ciaza sie utrzyma to jestem w dobrych rekach:)

ps kwiatuszku jama medalik matkiboskiej nosze non stop ma dwa serduszka ztylu i czesto sie modle do niego ja nie widze wtym nic zlego. pomdle sie o ciebie

aha zebym wam glupot nie pisala jak plamie to sie nie kochac zmezem jak przestaje plamic czy jak np. od wczoraj nie plamie to mozna spokojnie wspolzyc on uwaza ze to naderwanie czegos w sensie od lutki

aha zebym wam glupot nie pisala jak plamie to sie nie kochac zmezem jak przestaje plamic czy jak np. od wczoraj nie plamie to mozna spokojnie wspolzyc on uwaza ze to naderwanie czegos w sensie od lutki
Fondie, ja bym sobie darowala na Twoim miejscu. Tyle czekalas na ta szczesliwa ciaze. Podczas bzykania dochodzi do skurczow macicy, bo ponoc przy orgazmie wydziela sie oksytocyna. Tak czytalam.
Jeszcze sie w zyciu nabzykacie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry