reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kas ja brałam encorton i nie puchłam ale włosy na twarzy mocno mi się uwidocznily. Brałam wcześniej na 2x ale się nie udało wiec tym razem całość z rana. Acard większość z nas bierze stale a ile masz dostać heparyny? Progesteronu nieco mało bo bym luteine dorzuciła. I co z metylowymi witaminami.
Ja na laser na brodę i bez encortonu chodziłam ;p
Dr nie mówiła nic o heparynie. Na co się ją bierze? Metylowe w zależności od wyników na mutacje, poza tym nie mówiła nic o witaminach. A luteinę dostanę bez recepty? Czy radzicie raczej przy pierwszych betach zrobić progesteron i wtedy najwyżej dodać? To byłaby moja 1 ciąża na lekach i trochę boję się brać coś na własną rękę.

reklama
Jestem :)
Wiecie co? Chyba znalazłam winowajcę dzisiejszego plemienia.
Na pipce urusl mi taki jak pryszcz (nie wiem jak to nazwać) taka gulka i to pękło jak się podcieralam i stąd ta krew. Nie było tego dużo ale zawał gotowy. Tym bardziej że dziś trochę przyszalalam w sprzataniu. I tak się wystraszylam ze myślałam ze padne. Z pryszcza już nie leci wiec jak się podcieram papier czysty. Wkladka od rana tak samo.
Myślę ze to jednak ten durny prychol a bolał mnie już z jakieś 3 dni i wczoraj sobie go posmarowalam clotrimazolem i może go to podraznilo.

Kwiatuszek ją miałam to samo w ciąży donoszonej powstał koło 12tyg. Ją od razu na ip obie powiedzieli że to polip w ciąży częsty i po ciąży znikł:)

Hej,
Kwiatuszek bardzo mocno trzymam kciuki i już odmówiłam za Was zdrowaśkę
Tylko Nafoczka o mnie pamięta :) Kochana :*
Jak Wiktor'n?
ja siedzę cichutko, bo się stresuję czy się udało. Obym się nie zawiodła :/
Jutro ze mną chyba jeszcze do testu podchodzi Bertha i Gabiś ?
Tak jest :) ale u mnie oprócz cycow - pewnie od dupka - nic nie ma z objawów..

Hej. Tez mam brac acard ale dopoero jak wysikam 2 kreski. Myslicie ze biorac wczesniej moge sobie zaszkodzic? Bo widze ze duzo z Was tak bierze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoc nawet pomaga w zagnieżdżaniu bo poprawia ukrwienie w macicy. Ja tez biore cały czas acard.

Jestem :)
Wiecie co? Chyba znalazłam winowajcę dzisiejszego plemienia.
Uff, dobrze ze winowajca sie znalazł!! :)

reklama
Do góry