reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kas ja brałam encorton i nie puchłam ale włosy na twarzy mocno mi się uwidocznily. Brałam wcześniej na 2x ale się nie udało wiec tym razem całość z rana. Acard większość z nas bierze stale a ile masz dostać heparyny? Progesteronu nieco mało bo bym luteine dorzuciła. I co z metylowymi witaminami.
Ja na laser na brodę i bez encortonu chodziłam ;p
Dr nie mówiła nic o heparynie. Na co się ją bierze? Metylowe w zależności od wyników na mutacje, poza tym nie mówiła nic o witaminach. A luteinę dostanę bez recepty? Czy radzicie raczej przy pierwszych betach zrobić progesteron i wtedy najwyżej dodać? To byłaby moja 1 ciąża na lekach i trochę boję się brać coś na własną rękę.

reklama
Jestem :)
Wiecie co? Chyba znalazłam winowajcę dzisiejszego plemienia.
Na pipce urusl mi taki jak pryszcz (nie wiem jak to nazwać) taka gulka i to pękło jak się podcieralam i stąd ta krew. Nie było tego dużo ale zawał gotowy. Tym bardziej że dziś trochę przyszalalam w sprzataniu. I tak się wystraszylam ze myślałam ze padne. Z pryszcza już nie leci wiec jak się podcieram papier czysty. Wkladka od rana tak samo.
Myślę ze to jednak ten durny prychol a bolał mnie już z jakieś 3 dni i wczoraj sobie go posmarowalam clotrimazolem i może go to podraznilo.

Kwiatuszek ją miałam to samo w ciąży donoszonej powstał koło 12tyg. Ją od razu na ip obie powiedzieli że to polip w ciąży częsty i po ciąży znikł:)

Hej,
Kwiatuszek bardzo mocno trzymam kciuki i już odmówiłam za Was zdrowaśkę
Tylko Nafoczka o mnie pamięta :) Kochana :*
Jak Wiktor'n?
ja siedzę cichutko, bo się stresuję czy się udało. Obym się nie zawiodła :/
Jutro ze mną chyba jeszcze do testu podchodzi Bertha i Gabiś ?
Tak jest :) ale u mnie oprócz cycow - pewnie od dupka - nic nie ma z objawów..

Hej. Tez mam brac acard ale dopoero jak wysikam 2 kreski. Myslicie ze biorac wczesniej moge sobie zaszkodzic? Bo widze ze duzo z Was tak bierze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoc nawet pomaga w zagnieżdżaniu bo poprawia ukrwienie w macicy. Ja tez biore cały czas acard.

Jestem :)
Wiecie co? Chyba znalazłam winowajcę dzisiejszego plemienia.
Uff, dobrze ze winowajca sie znalazł!! :)

reklama
Do góry