reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Porzeczka nie masz czasem wolnego miejsca ,albo możesz wziasc nadbagaż i Ja się zmieszcze do walizki ;-).

Fondie idź na powietrze i ciesz się życiem albo zażyj ostrego bzykanka na wyładowanie :-p

Paula koniecznie jedź do Tarnowa do dr.P potem do łóżka. A ja za Ciebie i kropeczke potrzymam kciuki.

:-):-):-) Kochana mi z mężem starczy jedna torba 20 kg więc w drugą mogę Ciebie spakować tylko musisz zwinąć się w precel :-) :-)
Paula trzymam kciuki Fondi trzymaj się dzielnie
Avita i za Ciebie trzymam mocno kciuki też zawsze mam problem z zaciazeniem w ogóle mam ze wszystkim problem co dot. Dzieci i też nie mam ani jednego ziemskiego maluszka
całuję malych chłopaków pozdrawiam mamuski

Avita raz mam bardzo spuchnięte a raz nie. Każdy dzień jest inny, jednego dnia czuję się fatalnie, jak wczoraj np.chyba się czymś przytrułam bo mdliło mnie i miałam biegunkę. Dziś jeszcze biegunka mnie nie opuściła ale już czuję się lepiej, nawet pranie już zrobiłam i trochę posprzątałam, poprasowałam sukienki dla Uli ;-)
Trzymam kciuki za świeże brzuchatki, cieszę się że ja już na finiszu, to był dla mnie bardzo wyczerpujący psychicznie a teraz już i fizycznie czas.

Agnieszka chyba już oddychasz z ulgą ,że dotrwałaś końca? Chyba wiesz na co będę czekać po urodzeniu ;) Boję się na głos powiedzieć bo znowu się zacznie :p

Avita pamiętamy te szaliki i malinowy paznokieć :D Ale też pamiętam nasze jak pisałaś mi o swojej brązowej bluzce. Na górce w ten dzień było 10tyś ludzi a ja miałam szukać takiej bluzki ;)

Paula daj znać jak wrócisz.&&

Coś jest na rzeczy teraz z tymi wirusami. Ja dziś jadłam biszkopt z truskawkami i mnie strasznie żołądek bolał aż skręty miałam i mnie słabiło. Chyba mi szkodzą maliny bo to jak się nimi objadam to się tak kończy - rewolucją .

U nas smażalnia a ja się dziś na 20 na biegi wybieram. Czas się wziąć za siebie AGAIN

Hej
Ja.dalej się wczasuje, strasznie gorąco jest od kilku dni. Dziś dwa razy kąpałam się w jeziorze. Wczoraj też byliśmy się kąpać, przyszedł mój tata żeby zrobić fotki i jak ją siebie zobaczyłam ma tych fotkach wieczorem to.wpadlam w straszny dół. Wyglądam okropnie i strasznie się z tym czuję. Do wagi sprzed ciąży 4 - 5 kg w zależności kiedy się zważę. Ale muszę zrzucić 10 bo przytyłam przed zajściem. Małego karmię piersią ale wcale od tego nie chudnę. Ważę 72 kg, wyglądam po prostu źle i nie chodzi tu o brzuszek tylko ten cały tłuszcz na rękach, biodrach, nawet plecach. Najgorsze jest to że nie mogę przejść na dietę bo stracę pokarm.
Teraz to ja pomarudzilam ale musiałam się wyglądać.

Fondie, jak plamisz to do lekarza. Ja nie rozumiem tego, że się martwisz, Szukasz objawów a jak coś się dzieje co nie powinno siedzisz bezczynnie w domu.
Avita, jaka stara??? Ja dałam radę Ty też dasz i się Tobie uda.

Cdn. MAŁY mnie woła na cycolenie :-D

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

CD.
Avita, jak Ci tak nogi puchną to nie za dobrze, bo może prowadzić do gestozy, jak leżałam w szpitalu to była kobitka z gestoza właśnie, nogi jej puchly i ręce. Mieli jej robić cc. Nie wiem jak.sie skończyło bo wyszłam.
Asia, piękna beta. Tak.jak pisałam wcześniej u mnie wysoka beta = szczęśliwa ciąża.
Paula, Tobie też gratuluję! Rosnijcie Dziewczęta przez kolejne 8 miesięcy.

Sus. Lumia... Brakuje Was na forum!!!!

Plastulinka, o Tobie też myślę.

MalaCzarna, coś pytałaś ostatnio ale jak ja cofnę się teraz wstecz z czytaniem to już nic nie napiszę bo net taki słaby.

Pozdrawiam Was Dziewczęta

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Jestem, a więc tak dobrze że pojechałam do doktorka, ale szok przeżyłam myślałam, że spadnę z krzesła całe szczęście że w gabinecie ciasno to daleko bym nie poleciała:szok:
mam jutro powtórzyć bete, dodatkowo zrobić d dimery( nie przyznałam się że biorę clexane) progesteron, magnez i cos jeszcze, i pytam doktora : co robimy z encortonem? wcześniej powiedział że absolutnie NIE- a dziś i tu szok:- jestem ZA- ale damy metypred,
dziękuje za & zobaczymy jak jutro wyniki wyjdą bo cycuszki mnie nie bolą oczywiście pytał ale to chyba za wcześnie:confused::confused::confused:
szczerze myślę że doktor się bardziej przekonał ile ciąż ostatnio się utrzymało na sterydzie i zmienił zdanie( mam tu na myśli m.in Nafoczke )
Agnieszka życzę duzo siły a jeszcze więcej lepszego samopoczucia, buziaki dla pozostałych brzuchatek

Doris, daj spokój z tą wagą. Jeszcze będziesz miała okazję zrzucić. A teraz z dozwolonych sportów spacer po miastach i wsiach z wózkiem. Każdy będzie zadowolony :-)

Paula, proszę daj znać jak po wizycie.

Ja dziś o 2 w nocy szukałam czynnej apteki całodobowej w poszukiwaniu paracetamolu. BoboDent i szałwia nie pomogła. W sumie to najlepszy efekt dały zimne lody :-) Już jest nieco lepiej, obywam się bez przeciwbóla.

Uff Paula super. To teraz &&za mega przyrost. I właśnie z powodu encortonu chciałas odfrunac?? ;-p

Asia uważaj z lodami żebyś zapalenia o kostnego nie dostała po lodach. Chyba że to są ciepłe :-D.

reklama
Jestem, a więc tak dobrze że pojechałam do doktorka, ale szok przeżyłam myślałam, że spadnę z krzesła całe szczęście że w gabinecie ciasno to daleko bym nie poleciała:szok:
mam jutro powtórzyć bete, dodatkowo zrobić d dimery( nie przyznałam się że biorę clexane) progesteron, magnez i cos jeszcze, i pytam doktora : co robimy z encortonem? wcześniej powiedział że absolutnie NIE- a dziś i tu szok:- jestem ZA- ale damy metypred,
dziękuje za & zobaczymy jak jutro wyniki wyjdą bo cycuszki mnie nie bolą oczywiście pytał ale to chyba za wcześnie:confused::confused::confused:
szczerze myślę że doktor się bardziej przekonał ile ciąż ostatnio się utrzymało na sterydzie i zmienił zdanie( mam tu na myśli m.in Nafoczke )
Paula super ze pojechałas. Tak dok daje metypred. Ewie Sz. z forum która mi go poleciła tez dał. Ja na początku brałam encorton 10 bo miałam w domu a potem metypred 8, to to samo. No i badania standardowe magnez potas ddimery itp :) cycory tez bolały później wiec wierz ze będzie dobrze ;)

Doris, daj spokój z tą wagą. Jeszcze będziesz miała okazję zrzucić
Asia, niestety podzielam frustrację Doris. Tez mam + 10 z tym ze ja przed ciaza 8 schudlam :) Trudno z tym szczupłej osobie i w sumie nawet bym o tym nie myślała gdyby "zyczliwi" ludzie (z tesciowa wielokrotnie) mi o boczkach nie przypominali, to nie jest mile ale cóż "ma się pszczoly, ma się miód, ma się dzieci, ma się s.. sadelko" :D

Uff Paula super. To teraz &&za mega przyrost. I właśnie z powodu encortonu chciałas odfrunac?? ;-p

Asia uważaj z lodami żebyś zapalenia o kostnego nie dostała po lodach. Chyba że to są ciepłe :-D.

Bea pobiegaj za mnie też :D

Do góry