czarna_mala
Fanka BB :)
A ja nigdy w Ojcowie nie byłam ani w Ogrodzieńcu, choć słyszałam że warto
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Porzeczka nie masz czasem wolnego miejsca ,albo możesz wziasc nadbagaż i Ja się zmieszcze do walizki ;-).
Fondie idź na powietrze i ciesz się życiem albo zażyj ostrego bzykanka na wyładowanie
Paula koniecznie jedź do Tarnowa do dr.P potem do łóżka. A ja za Ciebie i kropeczke potrzymam kciuki.
Paula super ze pojechałas. Tak dok daje metypred. Ewie Sz. z forum która mi go poleciła tez dał. Ja na początku brałam encorton 10 bo miałam w domu a potem metypred 8, to to samo. No i badania standardowe magnez potas ddimery itp cycory tez bolały później wiec wierz ze będzie dobrzeJestem, a więc tak dobrze że pojechałam do doktorka, ale szok przeżyłam myślałam, że spadnę z krzesła całe szczęście że w gabinecie ciasno to daleko bym nie poleciała
mam jutro powtórzyć bete, dodatkowo zrobić d dimery( nie przyznałam się że biorę clexane) progesteron, magnez i cos jeszcze, i pytam doktora : co robimy z encortonem? wcześniej powiedział że absolutnie NIE- a dziś i tu szok:- jestem ZA- ale damy metypred,
dziękuje za & zobaczymy jak jutro wyniki wyjdą bo cycuszki mnie nie bolą oczywiście pytał ale to chyba za wcześnie
szczerze myślę że doktor się bardziej przekonał ile ciąż ostatnio się utrzymało na sterydzie i zmienił zdanie( mam tu na myśli m.in Nafoczke )
Asia, niestety podzielam frustrację Doris. Tez mam + 10 z tym ze ja przed ciaza 8 schudlam Trudno z tym szczupłej osobie i w sumie nawet bym o tym nie myślała gdyby "zyczliwi" ludzie (z tesciowa wielokrotnie) mi o boczkach nie przypominali, to nie jest mile ale cóż "ma się pszczoly, ma się miód, ma się dzieci, ma się s.. sadelko"Doris, daj spokój z tą wagą. Jeszcze będziesz miała okazję zrzucić
Uff Paula super. To teraz &&za mega przyrost. I właśnie z powodu encortonu chciałas odfrunac?? ;-p
Asia uważaj z lodami żebyś zapalenia o kostnego nie dostała po lodach. Chyba że to są ciepłe .