reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki Strawbelka czyli utwierdza mnie w przekonaniu zezwiększenie dupka bez odstawianiem acard jest dobra decyzja.
Krwiaka nie widział w piątek a szukał go ale może dziś znajdzie.
Ja miałam Krwiaka w ciazy nie ostaniej a przed ostaniej nie odstawialam nic ale konowal wogole nie umiał nic dawkowanie walnął heparyne jak dla konia.
Strawbelka do którego tyg plamilam ? Ty chyba nawet krwawiłas?

reklama
Fondi ja do 12tc plamilam 5x za każdym razem myślałam ze to koniec. Nie bieglam na IP bo i tak by mi nic nie poradziliby. Teraz tylko byłam w 13tc jak poleciała krew i wtedy zostawili mnie w szpitalu. I wtedy dr kazał mi odstawić aspirin cardio i brać sam clexan. A w razie większych krwawień odstawić nawet i clexan. Ja mam za tydzień wizytę. Już się doczekać nie mogę żeby zobaczyć babelka. Dziś M widział jak mi po brzuchu kopie :D bo jak dokłada rękę to dzidzia ani drgnie :p

Wczoraj byliśmy u Antosia. Matko jakie to dziecko małe. Ja już zapomniałam jak to jest mieć małe dziecko. :p

Fondie, ze mnie siurnela 2 razy krew, raz na poczatku taka jak na @, a za jakis czas brunatna.
Plamilam dosyc dlugo na bez, na kawe z mlekiem, na czarno, na rozowo. Nie pamietam do kiedy, bo nie spisuje, ale mysle ze gdzies do 9tc to napewno.
U mnie krwiaka tez nikt nie widzial, nie mialam go.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kwiatuszek nie mialam pojęcia ze plamilas a tak kilka dni plamilas? Non stop czy jak ? Czy takie dziwne incydenty jak ja ? Ja już dupka zwiększyłam przed chwila wzięłam ... acard biorę za godzinę ..troszkę się głupie ale skoro mam go włączyć jak przestanę plamic to powinnam włączyć właśnie juz bo od wczoraj rana cisza.

Wstawać dziewczyny bo zaraz mi córa wstanie i nie będę miała czasu pisac:) a pisać co u was ?
Kwiatuszek ile brałas progesteronu ?

Ostatnia edycja:
Zazwyczaj plamilam dzień góra dwa dni. Aspirin odstawilam w 13tc. Teraz jestem tylko na clexanie. I było to brązowe plamienie. Ale dr mnie uprzedzał ze może tak być bo krew jest bardzo rozrzedzona i wystarczy mały uraz (najprawdopodobniej bo tabletkach dowcipnych)

Hmm no terazjuz zostawię tego dupka jak jest skoro zwiększyłam chyba bo znów przekombinuje do środy nic mi nie będzie od dupka 3 razy to dwie doby nawet bo wizyta zaraz popołudniu.
Oby dziś było dobrze. Jeszcze proszę odpisz ile progesteronu bralas

Hmm no terazjuz zostawię tego dupka jak jest skoro zwiększyłam chyba bo znów przekombinuje do środy nic mi nie będzie od dupka 3 razy to dwie doby nawet bo wizyta zaraz popołudniu.
Oby dziś było dobrze. Jeszcze proszę odpisz ile progesteronu bralas
Będzie dobrze Fondie! trzymam mocno kciuki za dzisiejsza wizyte

Będzie dobrze Fondie! trzymam mocno kciuki za dzisiejsza wizyte
Fondie ja odstawilam na tydzień i clexan i acard ale P. wogole nie jest zwolennikiem heparyny. Mi się wydawało ze plamię a on mi mówił że się leje. Plamienia miałam dwa razy brazowe ze skrzepami czasem i byłam na IP choć to fakt ze niechętnie tam nas obsługują.

Fondie, trzymam kciuki za wizytę.
Ja czekam teraz do 8 września. Wtedy mam usg a dziś ginekolog na NFZ o 11.
Boję się strasznie. I cały czas mam problem z zębem :-(

reklama
Witajcie dziewczyny

Paula - trzymam kciuki, aby ciąża się pięknie rozwijała

fondie - życzę, żeby plamienia szybko ustały

Asia - piękna ta Twoja beta, gratuluję

Do góry