reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
ja sie nie opalam jako tako na pewno nie przez pierwsze trzy dni ale jak szlam do centrum albo gdzies to na 30 stopniach nie zakrywalam chociaz od slonca bardziej piekly potem

Paula Bea dobrze radzi o doktorku, ja tez się wepchałam w trakcie monitoringu
proszę:

Moje bety:
8/9 dpo 6,09 (mikroskopijny facelle)
12 dpo (26dc)- 173,60
14dpo (dzień@)- 433,60 (pęcherzyk 4mm), progesteron 92,7; TSH 1,64
18dpo (32dc)- 2251
35dc- mdłości
22dpo (36dc)- 12 755
25dpo (39dc)- zarodek
42dc- plamienie (ból CC)
aż 47dc= 6t4d- serduszko, DDimery 139,00, progesteron 61,65 (pomimo leków), TSH 0,99
Foczusiu jak nie mówił Ci nikt że jesteś nieoceniona to ja właśnie to robię:D
kiedyś o ile dobrze pamiętam pisałyście że niski progesteron powoduje bóle kręgosłupa dobrze kojarze? rano wstałam i dalej ból, przy drugiej ciąży tak miałam

ja sie nie opalam jako tako na pewno nie przez pierwsze trzy dni ale jak szlam do centrum albo gdzies to na 30 stopniach nie zakrywalam chociaz od slonca bardziej piekly potem
Dzisiaj jest 5 dzień a taka piękna pogoda chciałam na plażę ale się boję ze słońce mi zaszkodzi. Jestem po pierwszych szczepionkach i mam jeszcze mała wiedze:)

Dzisiaj jest 5 dzień a taka piękna pogoda chciałam na plażę ale się boję ze słońce mi zaszkodzi. Jestem po pierwszych szczepionkach i mam jeszcze mała wiedze:)
Mi wszystko znikneło z rąk tylko mam gule takie jak by zrosty wczoraj opalała się ok 40 min i nic mi dziś nie jest a za tydzień lecę do Grecji tam to dopiero ciężko ukryć ręce

no i juz wiem czemu rzygam kolejny dzien mamy wirusa moja cora tez rzyga teraz to juz nie che mis ie isc jutro na usg;/dziwny byl bol zoladka po wymiotach dziwilo mnie to a to pewnie od wirusa ehh

reklama
no i juz wiem czemu rzygam kolejny dzien mamy wirusa moja cora tez rzyga teraz to juz nie che mis ie isc jutro na usg;/dziwny byl bol zoladka po wymiotach dziwilo mnie to a to pewnie od wirusa ehh
Fondie, jestem wyrozumiala patrzac na to ile ciaz stracilas, ale wybacz juz mi sie Ciebie nie chce sluchac. Dobrze Beata napisala, ze chcesz byc pepkiem swiata.
Jest tu duzo dziewczyn na samym poczatku ciazy, chociazby Asia i Paula i przez wzglad na nie nie jecz juz tak bo je jeszcze takim gadaniem zestresujesz.
Pisz sobie pamietnik, jak nie masz sie komu wygadac.
Nie obraz sie nie chce Cie urazic, tylko Ci cos uswiadomic.

Rozumiem ze sie boisz, ale teraz, to wydaje mi sie ze szukasz problemow na sile.
Caly czas Cie pocieszalam, ale juz nie mam sily, bo Ty nikogo nie sluchasz tylko dalej swoje.

Milego dnia dziewczyny, ale jak przeczytalam ze Fondie nie chce sie jutro isc na usg, bo rzyga od wirusa a nie od ciazy...rece opadly.

Edit. No i prosze, ktora chce moze mnie zrypac za ten post. Mam to w nosie.
Bo chyba ja bardziej wierze w dzieciatko Fondie niz ona sama!!!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry