Wiesz co z tym opalanie tez byłam w srode na szczepieniu i się zastanawiamBea25ta kompletnie nie mam pojęcia co twój wynik może oznaczać nie znam się nie doradze.
Dziewczyny czy mogę się dziś opalać we środę bylo szczepienie ?
Fondi kochana jak się czujesz?
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki
reklama
U
użytkownik m
Gość
Foczusiu jak nie mówił Ci nikt że jesteś nieoceniona to ja właśnie to robięPaula Bea dobrze radzi o doktorku, ja tez się wepchałam w trakcie monitoringu
proszę:
Moje bety:
8/9 dpo 6,09 (mikroskopijny facelle)
12 dpo (26dc)- 173,60
14dpo (dzień@)- 433,60 (pęcherzyk 4mm), progesteron 92,7; TSH 1,64
18dpo (32dc)- 2251
35dc- mdłości
22dpo (36dc)- 12 755
25dpo (39dc)- zarodek
42dc- plamienie (ból CC)
aż 47dc= 6t4d- serduszko, DDimery 139,00, progesteron 61,65 (pomimo leków), TSH 0,99
kiedyś o ile dobrze pamiętam pisałyście że niski progesteron powoduje bóle kręgosłupa dobrze kojarze? rano wstałam i dalej ból, przy drugiej ciąży tak miałam
Dzisiaj jest 5 dzień a taka piękna pogoda chciałam na plażę ale się boję ze słońce mi zaszkodzi. Jestem po pierwszych szczepionkach i mam jeszcze mała wiedzeja sie nie opalam jako tako na pewno nie przez pierwsze trzy dni ale jak szlam do centrum albo gdzies to na 30 stopniach nie zakrywalam chociaz od slonca bardziej piekly potem
4 dni po szczepionce. A możecie mi napisać ile np. Wy szczepionek mialyscie zanim się podniósł mlr?ile dni po szczepionce?
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Mi wszystko znikneło z rąk tylko mam gule takie jak by zrosty wczoraj opalała się ok 40 min i nic mi dziś nie jest a za tydzień lecę do Grecji tam to dopiero ciężko ukryć ręceDzisiaj jest 5 dzień a taka piękna pogoda chciałam na plażę ale się boję ze słońce mi zaszkodzi. Jestem po pierwszych szczepionkach i mam jeszcze mała wiedze
Aha to tez spróbuję może mi się humor od slonca poprawiMi wszystko znikneło z rąk tylko mam gule takie jak by zrosty wczoraj opalała się ok 40 min i nic mi dziś nie jest a za tydzień lecę do Grecji tam to dopiero ciężko ukryć ręce
reklama
G
Gość
Gość
Fondie, jestem wyrozumiala patrzac na to ile ciaz stracilas, ale wybacz juz mi sie Ciebie nie chce sluchac. Dobrze Beata napisala, ze chcesz byc pepkiem swiata.no i juz wiem czemu rzygam kolejny dzien mamy wirusa moja cora tez rzyga teraz to juz nie che mis ie isc jutro na usg;/dziwny byl bol zoladka po wymiotach dziwilo mnie to a to pewnie od wirusa ehh
Jest tu duzo dziewczyn na samym poczatku ciazy, chociazby Asia i Paula i przez wzglad na nie nie jecz juz tak bo je jeszcze takim gadaniem zestresujesz.
Pisz sobie pamietnik, jak nie masz sie komu wygadac.
Nie obraz sie nie chce Cie urazic, tylko Ci cos uswiadomic.
Rozumiem ze sie boisz, ale teraz, to wydaje mi sie ze szukasz problemow na sile.
Caly czas Cie pocieszalam, ale juz nie mam sily, bo Ty nikogo nie sluchasz tylko dalej swoje.
Milego dnia dziewczyny, ale jak przeczytalam ze Fondie nie chce sie jutro isc na usg, bo rzyga od wirusa a nie od ciazy...rece opadly.
Edit. No i prosze, ktora chce moze mnie zrypac za ten post. Mam to w nosie.
Bo chyba ja bardziej wierze w dzieciatko Fondie niz ona sama!!!
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: