reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka ajurat skoro many jelitowke w domu a ją właśnie tak się czułam jakbym ją miała to chyba dlatego ją mam. Moja coraz też ją ma więc nie ubzduralam sobie tego. Pisałam nawet do riri czy miała fizwne bóle żołądka i głowy bo mi nie pasowało coś przy helitowce tak właśnie boli.
Na tyle wiem czy to wirus czy ciążą nie mam 5lat ale masz rację odpoczne od forum dobrze mi zrobi.

reklama
Paula koniecznie idź dziś na monit. Dziś jest od 16 (dr nie było pt i sobota. ) ale może być armagedon.

Ja się zbieram za gotowanie obiadu :) dzidzia dziś tak kopie ze mam wrażenie ze mi z brzucha wyskoczy :p

Mój M wczoraj przyszalal i zabrał nas na lody potem na pizze i z mała bawił się w fontannie. Szczerze? Nie Pamiętam kiedy byliśmy tacy na luzie... Zawsze coś, zawsze szkoda czasu.

Dobra Spadam bo jak tak dalej pójdzie to będziemy jeść suchy makaron na obiad :p

Foczka trzymaj przepis do następnego roku bo w tym mi się już nie chcę robić :p

Porzeczka nie masz czasem wolnego miejsca ,albo możesz wziasc nadbagaż i Ja się zmieszcze do walizki ;-).

Fondie idź na powietrze i ciesz się życiem albo zażyj ostrego bzykanka na wyładowanie :-p

Paula koniecznie jedź do Tarnowa do dr.P potem do łóżka. A ja za Ciebie i kropeczke potrzymam kciuki.

Porzeczka nie masz czasem wolnego miejsca ,albo możesz wziasc nadbagaż i Ja się zmieszcze do walizki ;-).

Fondie idź na powietrze i ciesz się życiem albo zażyj ostrego bzykanka na wyładowanie :-p

Paula koniecznie jedź do Tarnowa do dr.P potem do łóżka. A ja za Ciebie i kropeczke potrzymam kciuki.
Pojadę odwiedzić doktorka, martwię się bo byłam pewna że i w tym miesiącu się nie uda a tu taki surprise, nosiłam syna szwagra, bo początkiem tygodnia odwiedził męża brat ,który ma ponad 2 lata ale drobny jest bo tak lgnął do mnie to podrzucałam go do góry, póżniej ten zabieg, odstawiłam leki na 3 dni, martwię się ale cóż trza wierzyć, od dziś będę mieć crinone także mega dawkę progesteronu zapodam mojej kropci a co tam :p
Fondie odpoczywaj, i zrozum wkońcu jakie masz szczęście, a jemu czasem też trzeba pomóc

Fondie już i ja i dziewczyny pisały Ci - zacznij wierzyć że będziesz mieć drugie dziecko!!!!
Co ja mam powiedzieć, stara już jestem i w ogóle nie wiem czy zajdę jeszcze!!! :(
Ale jeszcze się nie poddaje, jeszcze stymulacja u maliny i może jeszcze coś wymyśle;) I dziś troche lepiej się czuje bo ostatnie dni to straszny dół!!
Jadę właśnie do Ojcowa i gdybyś nie pisała o jelitówce i plamieniu to bym Cię namawiała na spotkanie np. w grocie Łokietka:D:D tylko ja dziś nie mam różowego szalika A Ty pewnie nie masz miętowych paznokci (pamiętacie tą historie:D;):D?!?

Paul idź dziś do lekarza jak radzą dziewczyny!!
Beata jak poszło malowanie!? Ja bym też musiała malować ale nie chce mi się jakoś!?

Agnieszka co u Ciebie, nogi bardzo puchną!?

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki szczególnie te
ostatnie Paule i Asie;), naszych chłopaków Olisia i Wikusia:tak:i ich mamy oraz wszyskie które tak jak ja CHCĄ BYĆ W CIĄŻY!!!!!

Ostatnia edycja:
Avita to zaraz koło mnie:)
Pewnie że pamiętam nawet mniej więcej jak wygldasz hehe:)
Nie mam żadnych narazie czekam do 12tyg. Wtedy sobie jakieś walne mietowe z czymś:)

Ja też widzę Cię jak siedzisz pod wieszakiem;) ale bardziej pamiętam Twojeg maża:D
Jestem teraz w Sułoszowej :)

Gdybyś się jednak zdecydowała ;) to ja mam na paznokciach lekki rõż z efektem syrenki na jednym. W grocie jest elektryka więc może zobaczysz ;) ;) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Syrenka na hybrydach mój gust też często mam :) heheh nie leżeć sobie wolę poodpoczywac dziś :) suloszowa to najdłuższa wieś w polsce :) tam też ładnie jest po drodze macie dolinę bedkowska lepszą niż ojców z kocykiem tam zawsze jeździmy:)

Do góry