reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
własnie miałam Cię foczusiu wywołać do odpowiedzi a pózniej jeszcze powtarzałaś bete?
Paula tak powtarzalam chyba z 5 razy. Jeśli cię nie zestresuje a ty zechcesz to ci napisze jakie i kiedy miałam wyniki.
Ja tez miałam dupka 3x1 i 2x 100 lutki a od dnia przewidywanej @ zastrzyki z prolutexu. Będziesz jeszcze u P ? Myślę ze warto by było.

Asia to dopiero początek "stresow" :/

Paula tak powtarzalam chyba z 5 razy. Jeśli cię nie zestresuje a ty zechcesz to ci napisze jakie i kiedy miałam wyniki.
Ja tez miałam dupka 3x1 i 2x 100 lutki a od dnia przewidywanej @ zastrzyki z prolutexu. Będziesz jeszcze u P ? Myślę ze warto by było.

Asia to dopiero początek "stresow" :/
Foczusiu jak możesz to napisz mi Twoje szcześliwe bety , ja w pon powtarzam, tak będę u doktora 11 września-miałam mieć wtedy drożność badaną, Nafoczka a nie miałaś takich bółów jak na @?

Foczusiu jak możesz to napisz mi Twoje szcześliwe bety , ja w pon powtarzam, tak będę u doktora 11 września-miałam mieć wtedy drożność badaną, Nafoczka a nie miałaś takich bółów jak na @?
Paula, nie tyle ważne są wyniki bety, co jej przyrosty. Chociaż pamiętam jak Doris pisała, że beta powyżej 80 w 15 dpo były szczęśliwa.

Paula, nie tyle ważne są wyniki bety, co jej przyrosty. Chociaż pamiętam jak Doris pisała, że beta powyżej 80 w 15 dpo były szczęśliwa.
Ja już nie wiem co myśleć o betach ( choć ostatnio stwierdziłam ze wysokie bety dobrze zwiastują,)ja w drugiej ciąży miałam piękne też przyrosty aż do 22 tyś a zarodek miał wadę także zobaczymy w poniedziałek, dobranoc girlsy, ucałujcie swoje brzuszki;)i buziaki dla chłopaków Nafoczki i Doris

Ja już nie wiem co myśleć o betach ( choć ostatnio stwierdziłam ze wysokie bety dobrze zwiastują,)ja w drugiej ciąży miałam piękne też przyrosty aż do 22 tyś a zarodek miał wadę także zobaczymy w poniedziałek, dobranoc girlsy, ucałujcie swoje brzuszki;)i buziaki dla chłopaków Nafoczki i Doris
Kochana, bo beta nie powie Ci, czy dzidziuś będzie zdrowy. To jest tylko informacja, że zarodek się rozwija.

reklama
Paula Bea dobrze radzi o doktorku, ja tez się wepchałam w trakcie monitoringu
proszę:

Moje bety:
8/9 dpo 6,09 (mikroskopijny facelle)
12 dpo (26dc)- 173,60
14dpo (dzień@)- 433,60 (pęcherzyk 4mm), progesteron 92,7; TSH 1,64
18dpo (32dc)- 2251
35dc- mdłości
22dpo (36dc)- 12 755
25dpo (39dc)- zarodek
42dc- plamienie (ból CC)
aż 47dc= 6t4d- serduszko, DDimery 139,00, progesteron 61,65 (pomimo leków), TSH 0,99

Ostatnia edycja:
Do góry