U
użytkownik m
Gość
wczoraj zaczęłam brać luteinePaula, ja biorę dupka 3x1 a mam progesteron 22. Ale Ty bierzesz też luteinę?
Najlepiej poradzić się ginekologa ile czego i w jakiej dawce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj zaczęłam brać luteinePaula, ja biorę dupka 3x1 a mam progesteron 22. Ale Ty bierzesz też luteinę?
Najlepiej poradzić się ginekologa ile czego i w jakiej dawce.
Paula tak powtarzalam chyba z 5 razy. Jeśli cię nie zestresuje a ty zechcesz to ci napisze jakie i kiedy miałam wyniki.własnie miałam Cię foczusiu wywołać do odpowiedzi a pózniej jeszcze powtarzałaś bete?
Foczusiu jak możesz to napisz mi Twoje szcześliwe bety , ja w pon powtarzam, tak będę u doktora 11 września-miałam mieć wtedy drożność badaną, Nafoczka a nie miałaś takich bółów jak na @?Paula tak powtarzalam chyba z 5 razy. Jeśli cię nie zestresuje a ty zechcesz to ci napisze jakie i kiedy miałam wyniki.
Ja tez miałam dupka 3x1 i 2x 100 lutki a od dnia przewidywanej @ zastrzyki z prolutexu. Będziesz jeszcze u P ? Myślę ze warto by było.
Asia to dopiero początek "stresow" :/
Ok napisze tylko jak Wiktor'n pójdzie spać mnie nic nie bolalo. Dobrze ze jedzieszFoczusiu jak możesz to napisz mi Twoje szcześliwe bety , ja w pon powtarzam, tak będę u doktora 11 września-miałam mieć wtedy drożność badaną, Nafoczka a nie miałaś takich bółów jak na @?
Paula, nie tyle ważne są wyniki bety, co jej przyrosty. Chociaż pamiętam jak Doris pisała, że beta powyżej 80 w 15 dpo były szczęśliwa.Foczusiu jak możesz to napisz mi Twoje szcześliwe bety , ja w pon powtarzam, tak będę u doktora 11 września-miałam mieć wtedy drożność badaną, Nafoczka a nie miałaś takich bółów jak na @?
Ja już nie wiem co myśleć o betach ( choć ostatnio stwierdziłam ze wysokie bety dobrze zwiastują,)ja w drugiej ciąży miałam piękne też przyrosty aż do 22 tyś a zarodek miał wadę także zobaczymy w poniedziałek, dobranoc girlsy, ucałujcie swoje brzuszkii buziaki dla chłopaków Nafoczki i DorisPaula, nie tyle ważne są wyniki bety, co jej przyrosty. Chociaż pamiętam jak Doris pisała, że beta powyżej 80 w 15 dpo były szczęśliwa.
Kochana, bo beta nie powie Ci, czy dzidziuś będzie zdrowy. To jest tylko informacja, że zarodek się rozwija.Ja już nie wiem co myśleć o betach ( choć ostatnio stwierdziłam ze wysokie bety dobrze zwiastują,)ja w drugiej ciąży miałam piękne też przyrosty aż do 22 tyś a zarodek miał wadę także zobaczymy w poniedziałek, dobranoc girlsy, ucałujcie swoje brzuszkii buziaki dla chłopaków Nafoczki i Doris
Paula Bea dobrze radzi o doktorku, ja tez się wepchałam w trakcie monitoringuJa już nie wiem co myśleć o betach ( choć ostatnio stwierdziłam ze wysokie bety dobrze zwiastują,)ja w drugiej ciąży miałam piękne też przyrosty aż do 22 tyś a zarodek miał wadę także zobaczymy w poniedziałek, dobranoc girlsy, ucałujcie swoje brzuszkii buziaki dla chłopaków Nafoczki i Doris