reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

czekośliwke :D

2,5-3kg śliwki wegierki smażone przez ok 2 godz. (dobrze pod koniec zblenderować)
potem ok 1kg cukru+ cukier waniliowy
20dkg kakao
Zamieszać, włożyć do słoiczków i smacznego. Pycha czekoladowy dżem zwłaszcza dla naszych starszakow ;)
Dziewczynki gratuluje nowych brzuszkow i zaciskam kciuki. Ja dostalam@ w 27 dc. Od 23 robilam zastrzyki i po pierwszym mam siniaka a raczej wylew wielkosci dloni.czy ktoras z Was miala cos takiego? Przerazilam sie jak rano zibaczylam. Po kolejnych kilku nie mam sladu ale yen pierwszy dramatyczny. Dziewczynki napiszcie w ktrym cyklu na lekach zaszlyscie i czy leki zmienily Wam dzien Owu?

reklama
Boli mnie szczęka po prawej stronie, kolejna ósemka sobie przypomniała o rośnięciu :no2: Akurat teraz...
Od dziąsła mnie chyba bolało gardło. Żadnego przeciwbóla nie wezmę, ale boli:-( :(

Mi
Boli mnie szczęka po prawej stronie, kolejna ósemka sobie przypomniała o rośnięciu :no2: Akurat teraz...
Od dziąsła mnie chyba bolało gardło. Żadnego przeciwbóla nie wezmę, ale boli:-( :(
Mi pomagal taki zel do smarowania na rosnace 8 ki lub plukanki z szalwii. Zel nie wiem czy mozesz ale plukanki chyba tak..

Paula ja robiłam w 8/9 dpo z beta niecałe 7. Jest dobrze :)

Książę ma się dobrze :) juz odłożyłam pudełko za małych ubranek :)

Asia ja ta ostatnia ciążę tez zaczynałam od choroby nawet z antybiotykiem, wiem ze to stresuje ale to nic złego :)

Bea ja też miałam CA125 robione, doktor chyba tak już zleca i CRP podwyzszone prawie do 25 tj. stan zapalny. A ty mi tu nie kręc, że Cię Czarnuszek jera :D skoro Ci smutno.

AVITA wiem ze słowa wujka bolą. Ja najczęściej zamykałam usta prawda.

A teraz dla całej reszty niedowiarkow...
Kilka dni temu była u mnie kolezanka/ sąsiadka. 5 lat nie mogła zajść w ciążę. Jajniki dziurawe jak ser i stwierdzone PCOS. Leczyła się hormonalnie i udało się. Ma córeczkę w wieku mojego Karolka. Potem po 3 mcach niespodzianka, kolejna ciaza a myślala ze @ nie ma bo karmi. Wyobraźcie sobie ze przyszła do mnie i mówi że jest 3 raz w ciąży 13tc. Dopuściła męża dzień przed @ ale ból brzucha nie zwiastowal @ tylko owu! :D cuda się zdarzają!
Patrzcie ile bruszkow po nas Agnieszka, Strawbelka, Riri, Julia, Kwiatuszek, Tola, Fondie, teraz Asia i Paula , zaświeciło nadzieja! (Mam nadzieje ze pominęłam brzuszka) :) Pozdrawiam Resztę niewymienionych a zwlaszcza pamiętających o mnie , i serdecznie stara gwardie bo wiem ze Alusia i Burczus zaglada :D

A ja właśnie zrobilam przepyszne czekodzemy. Mniaaam :p

Edit. Doris nie byliśmy u lekarza po ugryzieniu. Cebula dała rady
własnie miałam Cię foczusiu wywołać do odpowiedzi a pózniej jeszcze powtarzałaś bete?
pobolewa mnie brzuch trochę jak na @, miałyście tak? jutro będę mieć crinone bo moj progesteron za niski mi się zdaje, i ten kręgosłup boli i boli,
Asia beta bella:p

własnie miałam Cię foczusiu wywołać do odpowiedzi a pózniej jeszcze powtarzałaś bete?
pobolewa mnie brzuch trochę jak na @, miałyście tak? jutro będę mieć crinone bo moj progesteron za niski mi się zdaje, i ten kręgosłup boli i boli,
Asia beta bella:p
Paula, ból brzucha to normalny objaw wczesnej ciąży. Kręgosłup też mnie co i rusz pobolewa. Ja mam pracę siedzącą i daje się w tym czasie we znaki. Fotel mam ustawiony na półleżąco i w takiej pozycji też fotel w aucie, bardziej odchylony. Wtedy plecy odpoczywają. Hormony szykują miejsce na powiększającą się macicę, stąd te bóle. Co do Twojego wyniku progesteronu to lepiej dostarczyć organizmowi trochę syntetycznego hormonu.

Paula, ból brzucha to normalny objaw wczesnej ciąży. Kręgosłup też mnie co i rusz pobolewa. Ja mam pracę siedzącą i daje się w tym czasie we znaki. Fotel mam ustawiony na półleżąco i w takiej pozycji też fotel w aucie, bardziej odchylony. Wtedy plecy odpoczywają. Hormony szykują miejsce na powiększającą się macicę, stąd te bóle. Co do Twojego wyniku progesteronu to lepiej dostarczyć organizmowi trochę syntetycznego hormonu.
czyli dupka?jak biorę 3*1 chyba wystarczy?

reklama
Do góry