Fondie, m ma rację. My robimy wszystko co możemy i nie ma sensu się zadręczać, bo nie mamy teraz na to wpływu. Wczoraj taka nakręcona mówiłam sobie, że już nie będę myśleć i się stresować. A skoro świt pobiegłam znowu na betę, przy okazji tsh i morfologie. Muszę naprawdę zająć się czym innym. W sumie dobrze, że wakacje się kończą to i obowiązków będę miała więcej, nie będzie czasu :-)destino mie jak mi.lewicz zasypial to chodzilam to takiej endo fajnej babki co wyleczyla przyjaciolke z graversa basadowa a juz miala miec jod radioaktywny podany. Ona studiowala u niego wiec leczy jak on jest bardzo fajna i ja nadal do niej teraz zaczynam chodzic jak juz nie chodze do spiacego. Tzn z GB nie da sie wyleczyc ale od roku ma super tarczyce i nie wraca a nawet jest bez leku Odnosnie gina nie mam ci kogo polecic ale moze sprobuj przybycien? ale dlugie terminy do niego chyba. Lumia w krakowie moze ci polecic kogos na pewno. Nie wiem kto jeszcze ja nie znam tam za dobrych ginow ufanlewskiego ci nie polecam wiesz dlaczego sama. Ale krawkow duze miasto moze dziewczyny pomoga a jak nie to uderza do przybycienia..a skad ty dokladnie jestes? moze blizej ciebie tez ktos jest? ale w okolicy nie ma i tak lepszego endojak milewicz ale wiem mega cierpliwosc trzaeba miec na niego.
bea dzis jak narazie jem wszystko i nawet niemdli wiec wcinam wszystko
Paula ja mialam bete bardzo wysoka jak na 28dc i nie wie ile po owu ale to o niczym nie swiadczy pamietaj, że nafoczka miala bardzo mala i raz dwa urosla.
asia plamisz jeszcze? ja juz nie plamie niewiem co to zaskrzepik byl wtedy ale staram sie juz nie myslec o nim. Z cora tak jaos tez zaczelam wymiotowac w 8 tyg ale wiadomo wszystko sie zmieniajak w kalejdoskopie starms ie juz wam nie marudzic tylko zeja naprawde nie mam komucokolwiek mowic bo moj m juzmnie dawno nie slucha mowi ze gadaj sobie co cheszi tak nie masz wplywu na nic bez wzgledu an twoje objawy...i taka prawda
reklama
Paula ja robiłam w 8/9 dpo z beta niecałe 7. Jest dobrzeBea a ja bym zrobiła na przekór Fondie, pisz co tam u Ciebie?
Ja napisze coś o sobie, w tym miesiącu odpuściliśmy starania, cykl bez stymulacji, i mam mentlik...otóż jest 10 d po owu i zrobiłam betę i jest wynik 12 brać dziś już clexane?
robiłyście betę tak wcześnie...?
Książę ma się dobrze juz odłożyłam pudełko za małych ubranekNafoczka jak tam Cebulowy Książę?
Asia ja ta ostatnia ciążę tez zaczynałam od choroby nawet z antybiotykiem, wiem ze to stresuje ale to nic złego
Bea ja też miałam CA125 robione, doktor chyba tak już zleca i CRP podwyzszone prawie do 25 tj. stan zapalny. A ty mi tu nie kręc, że Cię Czarnuszek jera skoro Ci smutno.Czekam na posty od Fondie kiedy napisze mam dość zygania
AVITA wiem ze słowa wujka bolą. Ja najczęściej zamykałam usta prawda.
A teraz dla całej reszty niedowiarkow...
Kilka dni temu była u mnie kolezanka/ sąsiadka. 5 lat nie mogła zajść w ciążę. Jajniki dziurawe jak ser i stwierdzone PCOS. Leczyła się hormonalnie i udało się. Ma córeczkę w wieku mojego Karolka. Potem po 3 mcach niespodzianka, kolejna ciaza a myślala ze @ nie ma bo karmi. Wyobraźcie sobie ze przyszła do mnie i mówi że jest 3 raz w ciąży 13tc. Dopuściła męża dzień przed @ ale ból brzucha nie zwiastowal @ tylko owu! cuda się zdarzają!
Patrzcie ile bruszkow po nas Agnieszka, Strawbelka, Riri, Julia, Kwiatuszek, Tola, Fondie, teraz Asia i Paula , zaświeciło nadzieja! (Mam nadzieje ze pominęłam brzuszka) Pozdrawiam Resztę niewymienionych a zwlaszcza pamiętających o mnie , i serdecznie stara gwardie bo wiem ze Alusia i Burczus zaglada
A ja właśnie zrobilam przepyszne czekodzemy. Mniaaam
Edit. Doris nie byliśmy u lekarza po ugryzieniu. Cebula dała rady
Ostatnia edycja:
Beta 701,9. Wg kalkulatora jest w normie. Więcej nie robię. W poniedziałek mam ginekologa na nfz pokażę mu wyniki badań :-/daj znac zaraz jak dostaniesz bhcg na peno bedzie wysokie trzymam kciuki ja dzis chodze jak neptyk ciagle mi sie spac chce
Tsh 1,73 - skoczyło dość wysoko.
Bea ależ ja Ci nic nie zarzucam gdzież bym śmiałaAsia ale bomba. Fantastycznie :-).
Foczka nie zarzucaj mi kłamstwa. Zazdroszcze możliwości zajścia i bycia w samej ciąży a bąbelki mnie cieszą więc mi zdjęć czy krótkich filmików nie zabieraj
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Asia beta jak malina
Ja właśnie wcinam szarlotkę i Foczka co to jest czekodzem?
Ja właśnie wcinam szarlotkę i Foczka co to jest czekodzem?
G
Gość
Gość
Kwiatuszek pewnie Nafoczka robila czekosliwke, albo czekowisnie[emoji6]
Slyszalam ze pyszne juz od niejednej osoby, ale nigdy nie robilam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
czekośliwkeKwiatuszek pewnie Nafoczka robila czekosliwke, albo czekowisnie[emoji6]
2,5-3kg śliwki wegierki smażone przez ok 2 godz. (dobrze pod koniec zblenderować)
potem ok 1kg cukru+ cukier waniliowy
20dkg kakao
Zamieszać, włożyć do słoiczków i smacznego. Pycha czekoladowy dżem zwłaszcza dla naszych starszakow
Podziel się: