reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

porzeczka no to nie jest najorsze to wszystko zmiany odwracalne. musze dzis zadzwonic po wynik cytologi bo robilam w tamtym miesiacu ciekawe co u mnie z tym. Tylko ciekawe jak ma sie do tego ciaza.
Mam wazne pytanie! powiedzcie mi dziewczyny zwlaszcza DORIS bo chodizlas ciagle na usg. Ja ide w poniedzialek na 19:30 na usg na inny sprzet. Mialam juz dwa usg i kazde na innym sprzecie. Jesli teraz ide znow na inny tzn, że jak ostanio ciaza byla jeden dzien starsza to moze byc tak ze roznica w dniach bedzie na innym sprzecie? czy raczej zawsze taki sam czas wychodz
Kochana możesz mi coś więcej napisać jestem lekko podłamana a widzę ze ty coś się orientujesz

reklama
Dziewczyny macie może lub mialyscie robione badanie rezerwy jajnikowej? Znacie jakieś normy? Ja w wieku 33 mam amh 2,59

Kas jeśli chcesz ryczałt na clexan bo masz v Leiden to większość da z ta podkładka że Ci przysluguje. Niektórzy dadzą i bez tego więc sprawdź swojego giną i zobaczysz. A nie mialas jeszcze robionych mutacji??

Ostatnia edycja:
Strawbelka - z imieniem dla synka mialam taki sam problem jak Ty. Dla corci duzo nam sie podobalo a dla synka do samego konca nie wiedzielismy. Ja chcialam Ignasia, maz Adasia a corka Antosia ale ze Antosiow duzo to stanelo na Dawidzie. Byly losowanie roznorakie i dziwnym trafem zawsze wygrywalo imie dawid. Wiec zrozumielismy z mezem ze corci zalezy by to bylo jej imie. Stanelo na dawidku 3 dni przed porodem. A po porodzie stwierdzilismy z mezem ze jednak ignas bardziej do niego pasuje. I w szpitalu dalej byl bezimienny. Po powrocie probowalismy przekonac corke ale plakala ze juz ustalone itd no i tak zostal dawid. Teraz po 4 miesiacach nie wyobrazam sobie ze moglby miec inaczej na imie[emoji6]

Dziewczyny macie może lub mialyscie robione badanie rezerwy jajnikowej? Znacie jakieś normy? Ja w wieku 33 mam amh 2,59

Kas jeśli chcesz ryczałt na clexan bo masz v Leiden to większość da z ta podkładka że Ci przysluguje. Niektórzy dadzą i bez tego więc sprawdź swojego giną i zobaczysz. A nie mialas jeszcze robionych mutacji??
Nie, czekamy, bo mamy we wrzesniu wizytę u genetyka na nfz (chcemy badania wykonać bezpłatnie). Ale zbieram informację na zapas, póki o tym mowa :)

antoni, ladnie antek:)
mnie minie 2 tygodnie od wizyty wponiedzialek. najwazniejsze zeby bylo ok anie roznicedni. Oby wogole sie udalo eh...

gdzie jest reszta dziewczyn ostanio nikogo tu nie ma tylko ja:) chyba maja wszyscy mnie dosc:)
Fondie ja się już przyzwyczaiłam do Twojego stylu pisania i bycia. Powiedzmy, że już Cię zaakceptowałam taką jaką jesteś [emoji23]
Mnie się dla dziewczynki bardzo podoba Joanna.
Oł noł, mam złe skojarzenia [emoji1]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry