reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie dziewczyny

Lilia, moja szefowa tez plotkara. Zawsze musi pierwsza wszystko wiedziec i byc pierwsza ktora te wiadomosci rozniesie
emoji1.png

To może umówimy na kawę Twoją szefową z moją... Miło spędzą czas :-D

nie dała więcej progesteronu, bo on wg niej podnosi insulinę a mój wynik 22 jest wg niej ok.

Też słyszałam o tej teorii

Ja szefowej nic nie mowie. Za ostatnie poronienie obcieli mi premie jako kare ze bylam na l4.

Baranica :no:

fondie - to jak lubisz tak te rzygi to życzę Ci ich ile wlezie, a raczej wylezie :p:-D

Czajak często wycieka ale co wam powiem mnie mowino żeby nie dotykać a wszystkie dociskaja wacikiem ją czekam aż krew sama.zaschnie i odpadnie a te dociskaja nie wiem czemu.

Ja też nie dociskałam

Porzeczka - nie denerwuj się tak, bo jeszcze zemdlejesz :szok:

Fondie, chyba przekazałaś mi swoją panikę. To już pod obsesje podchodzi, jak budzę się o 3 w nocy i odrazu sprawdzam czy mnie piersi nadal bolą. Biegam do toalety, żeby sprawdzić, czy nie plamię. Czekam do soboty i jadę ponownie na betę. Muszę chyba zacząć szydełkować...

Witam
A więc tak bo mam chwilkę czasu
Nafoczka dobrze że tylko tak się skończyło. Najważniejsze, że się obyło bez ingerencji lekarza.
Beatka po 15 wrzesienia w końcu sie wyrobie ze wszystkim i będzie czas na nasze forum.
W piątek idę na podglądanie do szpitala i zobaczymy ile jajec zaniosłam po fostimonie i jakie jest moje zakichane endometrium. Kiedy kochana masz ten zabieg. Pociesze Cię że tesz kiedyś miałam
jeden jajajowód zapchany i podczas zwykłego hsg z kontrastem udrożnili jest do dziś ok.
Witam nowe koleżanki. Też się leczylam u Maliny i na tą chwilę jestem w trakcie starań.
Trzymam kciuki za całą Naszą gromadkę.

Ostatnia edycja:
reklama
asia plamisz jeszcze?

strawbelka w ktorym ty tyg jestes juz?macie juz jakies typy imion dla chlopczyka?
Już nie plamie na szczęście, ale obsesja pozostaje.
Typy imion to u mnie stanowczo za wcześnie. Ale kieruję pytanie do Ciebie, Riri, Julii, Kwiatuszka i Strawbelki a także do dziewczyn na etapie starań i badań :-)

Ostatnia edycja:
Do góry