A czy Ty przypadkiem nie jesteś moją imienniczką?Asieńko ani o Tobie ani o innych forumowiczkach zawsze są wyjątki potwierdzające regułę
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
reklama
7/8 tydzienFondie, a Ty w którym tygodniu ciąży teraz jesteś?
czarna_mala
Fanka BB :)
Jeśli masz takie samo imię jak Destino to takA czy Ty przypadkiem nie jesteś moją imienniczką?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Fondie ja biorę z zalecen prof. J. Glucopage 850, Acard, Clexane 0,4. Kwas foliowy 15mg, Omega 3 i te witaminy z metylowym kwasem a i jeszcze b6 i b12. I dupka 3x1, nie dała więcej progesteronu, bo on wg niej podnosi insulinę a mój wynik 22 jest wg niej ok.
Asiu - czy wiesz już od prof. J. jak długo będziesz przyjmować Glucophage?
Nie, ona mi tego nie powiedzała, ale conajmniej do 12 tc.Asiu - czy wiesz już od prof. J. jak długo będziesz przyjmować Glucophage?
Nie, ona mi tego nie powiedzała, ale conajmniej do 12 tc.
Dzięki. To mnie właśnie nurtuje od jakiegoś czasu, bo gin każe w razie ciąży odstawić, a endo wysyła mi artykuł z zagranicznej prasy medycznej o badaniach na grupie kobiet, gdzie to zachwala się lek i nakłania do stosowania przez całą ciążę. I bądź tu mądry.
susana
Fanka BB :)
GabiśDzięki. To mnie właśnie nurtuje od jakiegoś czasu, bo gin każe w razie ciąży odstawić, a endo wysyła mi artykuł z zagranicznej prasy medycznej o badaniach na grupie kobiet, gdzie to zachwala się lek i nakłania do stosowania przez całą ciążę. I bądź tu mądry.
Gdzieś była jak cie nie było???
Już się martwiłam
Asiu, Gabis mi P. tez mówił ze do 12tcAsiu - czy wiesz już od prof. J. jak długo będziesz przyjmować Glucophage?
reklama
Gabiś
Gdzieś była jak cie nie było???
Już się martwiłam
Musiałam odpocząć od forum.
Dobrze mi to zrobiło
Podziel się: