reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beata, nie wiem co ona na to, bo nawet tam nie jezdzimy zawozic L4, tylko poczta wysylam. Mam z nia zero kontaktu i jestem teraz bardzo szczesliwa.
Glupie baby sa, jedna taka zazdrosnica ze mi kiedys dupe przy ludziach obrabiala ze tylko latam na aerobik, albo jej przeszkadzalo ze na swieta pierniczki pieklam[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beatka, nie zamykaj sie w sobie.
I Ty sie doczekasz jeszcze w tym roku, zobaczysz.
A z mezem....hm .... nie doradze nic. U nas bylo odwrotnie bo klocilismy sie o bzdury jak sie jeszcze nie staralusmy. Jak zaczely sie moje problemy ze stratami to jest odwrotnie. Wspieramy sie bardzo i klotni nie ma, no moze czasem ostra wymiana zdan jak wtedy z tym encortonem. Ale to tylko jeden dzien cichych dni i znow jest dobrze.

po 15nastej dzwonie do gina u ktorego prowadizlam ciaze donoszona ma najlepszy sprzet u nas w miescinie wykonuje nawet prenatalne. i stracilam u niego 3 ciaze bo nie zna sie na immunlogi i nnych rzeczy ale jest swietny w usg. Tylko, że jak wchodze do poczekalni do niego to dostaje spazmow a jak go widze to chyba zemdleje moenawidze go i sie poklocilam z nim ostanio dosc mocno mam andzieej, że mnie nie pamieta. Chodiz o to, że jesli on powie, że zmoja ciaza jest ok to na pewno bedzie a jak mnei nie przyjmie 29.08 musze isc do babki co ma slaby sprzet ale zna maline i malo sie zna na czymkolwiek ale zrozumie moje obawy. No i jak sie nie uda to ten glupi gin zrobi mi zabieg u mnie w miescie nie ebde musial jezdzic ale nigdzie nie ide bo ja urodze to dziecko!!!!!!!!!!!!! ono poprostu jest zartownisiem i nie daje mi oznak ciazy!

po 15nastej dzwonie do gina u ktorego prowadizlam ciaze donoszona ma najlepszy sprzet u nas w miescinie wykonuje nawet prenatalne. i stracilam u niego 3 ciaze bo nie zna sie na immunlogi i nnych rzeczy ale jest swietny w usg. Tylko, że jak wchodze do poczekalni do niego to dostaje spazmow a jak go widze to chyba zemdleje moenawidze go i sie poklocilam z nim ostanio dosc mocno mam andzieej, że mnie nie pamieta. Chodiz o to, że jesli on powie, że zmoja ciaza jest ok to na pewno bedzie a jak mnei nie przyjmie 29.08 musze isc do babki co ma slaby sprzet ale zna maline i malo sie zna na czymkolwiek ale zrozumie moje obawy. No i jak sie nie uda to ten glupi gin zrobi mi zabieg u mnie w miescie nie ebde musial jezdzic ale nigdzie nie ide bo ja urodze to dziecko!!!!!!!!!!!!! ono poprostu jest zartownisiem i nie daje mi oznak ciazy!
Fondie, wcisnij sie gdzies dzis na usg.
Nie katuj sie tak kobito!

strawbelko a po chlere mam isc dzis? tydzien temu bylam i tak musze zrobic przed 31 a nastepny tydzine jest tygodniem najwazniejszym. Ja sie mega stresuje usg nie hce sie juz wiecej stresowac dzis wytrzymam do poniedzialku ja nie che na zadne usg!

strawbelko a po chlere mam isc dzis? tydzien temu bylam i tak musze zrobic przed 31 a nastepny tydzine jest tygodniem najwazniejszym. Ja sie mega stresuje usg nie hce sie juz wiecej stresowac dzis wytrzymam do poniedzialku ja nie che na zadne usg!
Po co? Po to zebys sie nie zamartwiala ze nie masz objawow. Jak zobaczysz ze Fasolka pieknie rosnie mimo braku objawow, to bedziesz spokojniejsza.

strawbelka no moze i bym troche byla a le za kilka dni musialbym isc przed wizyta u maliny jeszcze raz a przeciez usg co kilka dni nie jest dobre. a do tego to znow 200zł ;/ jestesmy przed wyplata a po malinie mamy same dlugi wiec nawet 200 zl mnie ratuje. Poza tym mam isc na badania przed 31 na te podstawowe i znow 250 zl na nie musze wydac jutro ide. Wiec na prawde wytrzymam nic mi nie bedzie a poza tym boje sie gorzekiej prawdy:(no i tak naprawde dzis to nie wcisne sie nigdzie na usg tak z dnia na dzien u nas sie nie da tylko do kropnego szpitala z marnym usg.

Beata ja mam takie same obawy co Ty - że wcale nie zajdę już:(
Endometriozy nie mam tylko boję się o przepływu. Ginka mi wczoraj powiedziała że jak się nie uda do października to zrobi mi laparo!
Najgorsze jest jednak to że jak się bardzo chce to wtedy nic nie wychodzi:(
A moja kierownica już dawno temu uznała że albo kolejną ciążę poronie albo urodze chore dziecko więc powinnam odpuścić!! Teraz jak jadę do lekarza to mòwie że potrzebuje urlop i tyle!!
Miłego dnia;)

Ostatnia edycja:
reklama
kurde wczesniej jak bylo serduszko ciaza byla mlodsza a ostanio bylo nie rowne jajo niby od blizniaka co go ciagnal a teraz nic nie bylo nadal mam przed oczami widok maluszka z z serduszkiem musi byc dobrzeja wierze w niego trudno nie mam objawow moze od szczepienia zniknely aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kwiatszek w 1 ciazy rzygala a teraz nic i tez po szczeieniach musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
podobno w nocy sie obudzilam a moj m pyta co robisz a ja sie wierce i wierce byla polnoc i mwi do mnie wylacz tv a ja nie bo ja ide jesc bo jestem strasznie glodnai mi nie dobrze wiec ja wstaje i ogldam hahaha a wstalam rano i nic nie pamietam tv wylaczone nie wiem o czym on mowi haha a snilo mi sie ze bylam na usg u mi.lewicza i widzialam dzieciatko zyjace:)i sie przebudzilam i wkurzylam ze to tylko sen

zaraz ide ogladam malego jasia 3 miesiecznego wiec nie bede wam juz trula wroce wieczorem. A moje dzieciatko to coreczka czuje to mala maja:) nie wiem czmeu ciagle tak cuzje i ja urdze chociazby sraly skaly!!!!!!!

ide juz bo gadam jak oblakana

Do góry