reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia cieszę się i trzymam dalej &&&&
Nafoczka współczuje Małemu bólu bo po takim ugryzieniu to b.boli wiem coś o tym:(
A dużą ma opuchlizne!??

Mnie tak brzuch bolał że musiałam jechać do ginki! I tak endometrium 11 mm, nie ma żadnych torbieli, płynu też nie, pęchol też zniknął i ona nie wie czemu mnie boli!!
Jak jej powiedziałam o zagnieżdżeniu, że to może dlatego to zaczęła że pierwsze słyszy o czymś takim!!
A mnie pobolewa cały czas, wzięłam nospe i tyle!!
Wkurza mnie już dziewczyny to wszystko!! Jeszcze jeden cykl i znowu malina, szczepienia!! :( :( :(

Strawbelka nie mam wogóle. Ale od kilku dni mam same krwiaki na pół brzuchola że nie ma się gdzie kluc bo granat na brzuchu. Ale dziś znów zaczynam panikę znowu tracę nadzieję tylko cyce bolą nawet rozgwiazd nie ma ale to akurat dobrze bo to nie fajne jest.

Strawbelka nie mam wogóle. Ale od kilku dni mam same krwiaki na pół brzuchola że nie ma się gdzie kluc bo granat na brzuchu. Ale dziś znów zaczynam panikę znowu tracę nadzieję tylko cyce bolą nawet rozgwiazd nie ma ale to akurat dobrze bo to nie fajne jest.
Fondie, moze rob bardziej po bokach i patrz gdzie zylki biegna zeby nie przebic.
Musisz chyba naczynka przebijac, albo juz taka Twoja uroda[emoji6]

Z tym panikowaniem jestes niezla, no ale Cie rozumie, na poczatku tez panikowalam, ale tu nic nie chcialam pisac. To chyba juz normalne u nas.
Jeszcze dlugo bedziesz panikowac. Jak bedziesz zmniejszac encorton tez bedzie panika. Kup koniecznie detektor po 12tc. tylko dobry, uspokoi Cie potem[emoji6]
Uwawialas sie na to usg?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję, dziewczyny :-) Oczywiście strach nadal ze mną, ale teraz musi się udać, innej opcji nie przyjmuje.
Ja czekam teraz na swoją parę, działajcie, działajcie :-)

Nafoczka, biedny Wikuś, wredna osa! Dobrze, że cebulą oblożyłaś a żądła nie zostawiła?

Do góry