reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
chyb sklad jest taki sam. dziwne jest to, że w femibionie natal same witaminy z grupy b sa i badz czlowieku madry. Kwiatuszku co na twoim jest napisane?

Fondie kochana mega gratuluje serduszka;) powiem Tobie ze ja na pierwszej wizycie z widokiem serduszka niedowiedzialam sie ile bije...cos w tym jest i tez slyszalam ze na poczatku wolniej bije potem osiaga twn stan 140-170 uderzen...
Co do pecherzyka ja na usg tez niemam pieknego regularnego ksztaltu wiec prosze sie nie przejmowac jak Pani doktor mowi ze jest ok to jest;)
Trzymam kciuki za dalsze wizyty i same dobre wiesci;)

Nafoczka i Doeis co moge powiedziec maludy do wycalowania[emoji4][emoji38]

Nafoczka Wikuś chyba troszku do mamusi podobny ;)

Dorisku piękny uśmiech Olisia [emoji173]

Tolusia dziękuję za przepisy, niech Ci Bozia w zdrowych dzieciach wynagrodzi [emoji8]

Strawbusia już nie bądź taka, pokazuj bebzonik, muszę zmacać ekran telefonu i złapać fluidki [emoji6]

Suska buziaki dla Ciebie, byłam w Kazimierzu i bardzo mi się w nim podobało, bardzo klimatyczne miasteczko :) postaram się tam wybrać jak będzie już kolorowa jesień, będę podziwiać lasy [emoji7]

Fondie gratuluję serdusia :)

Bea buziak dla Ciebie oraz buziaki dla wszystkich starających, oczekujących i rozpakowanych, oby wszystkim nam starczyło sił [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję Dziewczęta kochane, Oliś przesyła Wam buziaki [emoji8]

Sus, w co to znaczy grubsza sprawa? Strawbelka ma rację!!!!

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Dorisku
Grubsza sprawa ..to grubsza sprawa .
Łatwiej chyba pokazać fotke brzuszka Strawbelki niż mnie zmajstrować dziecko .:)
Edit
W tym przypadku chyba będzie łatwiej mnie zmajstrować dziecko hehehe. ;)

reklama
Dziękujemy ciocie ♡♡♡
Ten cudowny, śliczny, uśmiechnięty itp itd. Szkrabus daje wieczorami piękne koncerty, zapraszam :D :D :D i uwielbia jak się go przy tym nosi hihii

PS dlatego Czarna widziałaś tylko ta ładniejsza cześć rodziny :p

Do góry