reklama
G
Gość
Gość
Na tych z iherb chyba jest napisane zeby skonsultowac z lekarzem.tak, chodzi mi o to, ze wszedzie info, ze ich w ciazy nie mozna
Na Twoich zeby nie brac w ciazy.
Moze maja jakis szkodliwy dodatek?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fondie kochana mega gratuluje serduszka powiem Tobie ze ja na pierwszej wizycie z widokiem serduszka niedowiedzialam sie ile bije...cos w tym jest i tez slyszalam ze na poczatku wolniej bije potem osiaga twn stan 140-170 uderzen...
Co do pecherzyka ja na usg tez niemam pieknego regularnego ksztaltu wiec prosze sie nie przejmowac jak Pani doktor mowi ze jest ok to jest
Trzymam kciuki za dalsze wizyty i same dobre wiesci
Nafoczka i Doeis co moge powiedziec maludy do wycalowania[emoji4][emoji38]
Co do pecherzyka ja na usg tez niemam pieknego regularnego ksztaltu wiec prosze sie nie przejmowac jak Pani doktor mowi ze jest ok to jest
Trzymam kciuki za dalsze wizyty i same dobre wiesci
Nafoczka i Doeis co moge powiedziec maludy do wycalowania[emoji4][emoji38]
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziękuję Dziewczęta kochane, Oliś przesyła Wam buziaki [emoji8]
Sus, w co to znaczy grubsza sprawa? Strawbelka ma rację!!!!
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
czarna_mala
Fanka BB :)
Nafoczka Wikuś chyba troszku do mamusi podobny
Dorisku piękny uśmiech Olisia [emoji173]
Tolusia dziękuję za przepisy, niech Ci Bozia w zdrowych dzieciach wynagrodzi [emoji8]
Strawbusia już nie bądź taka, pokazuj bebzonik, muszę zmacać ekran telefonu i złapać fluidki [emoji6]
Suska buziaki dla Ciebie, byłam w Kazimierzu i bardzo mi się w nim podobało, bardzo klimatyczne miasteczko postaram się tam wybrać jak będzie już kolorowa jesień, będę podziwiać lasy [emoji7]
Fondie gratuluję serdusia
Bea buziak dla Ciebie oraz buziaki dla wszystkich starających, oczekujących i rozpakowanych, oby wszystkim nam starczyło sił [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Dorisku piękny uśmiech Olisia [emoji173]
Tolusia dziękuję za przepisy, niech Ci Bozia w zdrowych dzieciach wynagrodzi [emoji8]
Strawbusia już nie bądź taka, pokazuj bebzonik, muszę zmacać ekran telefonu i złapać fluidki [emoji6]
Suska buziaki dla Ciebie, byłam w Kazimierzu i bardzo mi się w nim podobało, bardzo klimatyczne miasteczko postaram się tam wybrać jak będzie już kolorowa jesień, będę podziwiać lasy [emoji7]
Fondie gratuluję serdusia
Bea buziak dla Ciebie oraz buziaki dla wszystkich starających, oczekujących i rozpakowanych, oby wszystkim nam starczyło sił [emoji8]
susana
DoriskuDziękuję Dziewczęta kochane, Oliś przesyła Wam buziaki [emoji8]
Grubsza sprawa ..to grubsza sprawa .
Łatwiej chyba pokazać fotke brzuszka Strawbelki niż mnie zmajstrować dziecko .
Edit
W tym przypadku chyba będzie łatwiej mnie zmajstrować dziecko hehehe.
czarna_mala
Albo zabiorę Cię po drodze, bo muszę jechać przez Twoją metropolię [emoji1]Czarna Mała
Może się w tym Kazimierzu spotkamy .Ja mam bliziutko to podjade .
Całusy
reklama
Dziękujemy ciocie ♡♡♡
Ten cudowny, śliczny, uśmiechnięty itp itd. Szkrabus daje wieczorami piękne koncerty, zapraszam i uwielbia jak się go przy tym nosi hihii
PS dlatego Czarna widziałaś tylko ta ładniejsza cześć rodziny
Ten cudowny, śliczny, uśmiechnięty itp itd. Szkrabus daje wieczorami piękne koncerty, zapraszam i uwielbia jak się go przy tym nosi hihii
PS dlatego Czarna widziałaś tylko ta ładniejsza cześć rodziny
Podziel się: