reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
no wlasnie strawbelka dziwne ale jak wypuszczam troszke odpada leku minimlanie dzis sprobowalam bez i jakies to dziwne dla mnie wstrzykiwac powietrze na ulotce jest info zeby go nie wypuszczac wiec zbieram opinie.
to uczulenie tez dziwne raz jest raz nie ma badam co robie zle:)

no wlasnie strawbelka dziwne ale jak wypuszczam troszke odpada leku minimlanie dzis sprobowalam bez i jakies to dziwne dla mnie wstrzykiwac powietrze na ulotce jest info zeby go nie wypuszczac wiec zbieram opinie.
to uczulenie tez dziwne raz jest raz nie ma badam co robie zle:)
To zrob tak.
Popukaj w strzykawke, jak pecherzyk pojdzie do gory, cofnij tlok strzykawki jakbys chciala do niej cos nabrac.
Znow puknij w strzykawke i teraz wypusc powietrze.

Edit. Jak Ci pisze na ulotce ze nie wypuszczac powietrza, to nie wypuszczaj.
U mnie nic nie pisze o powietrzu. Ja mam fragmin.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

magda mowisz ze dubrawski podchodzi indywidulanie a malina nie. ale ejsli chcesz latac i rbic badania to dubr a jak chcesz ful kompleks to malina widzis zkazdy znich ma wady i zalety zrobjak uwazasz. ja uwazalam ze jak nie pomoga szczepienia to nic nie pomoze.
zbadaj sobie mrl jak bedzie niskie idz do maliny jak wysokie idz do dubra i koniec :)
dziewczyny ejszcze ra zpytam dzis zrobilam z fraxi zastrzyk z pecherzykiem wy go nie wypuszczacie? jakies to dla mnie dziwne wstrzykiwac powietrze;/ no i nie ruszacie go wogole jest se gdzie sie ulozy?
porzeczka strawbelkama racje ja te zmam jakies pierdoly popisane na ktorych sie nie znam ale malina sie zna spokojnie:)

hit dzis mialam dziwne uczucie po jedzeniu nie mulilo ale tak inaczej haahahah
Fondie, odnośnie tego powietrza we fraxi to tak jest napisane w ulotce każdej heparyny. To nie jest nasz wymysł.

I proszę Cię nie pisz więcej o swich objawach, albo ich braku!!! Postaw się np. na moim miejscu, niedawno straciłam kolejną szanse na bąbelka, wchodzę na forum a tu multum Twoich postów o braku objawów ciąży, przy czym wszystko z fasolką ok. Nie ja pierwsza zwracam Ci uwagę. Więc proszę zachowaj resztę swoich przemyśleń w tym temacie dla siebie.

asia ale jak widzisz i ztego co kojarze wypuszcza sie czesto powietrze dlatego pytam.
A odnosnie mojej ciazy i objawow niestety kazda z nas jest inna i bol jaki mialabym tracac ta ciaze ktora tym razem konczylaby wogole mozliwosc posiadania dzieci jest mega straszny nie mam komu sie wyzalic dziewczyny na forum kwietniowym wogole sa dla mnie jak z kosmosu zadna z nich nie wie co to strach dlatego boje sie jak jasna cholera a przeciez dzieczyny sa tutaj a roznych etapach przed diagnoza w trakcie staran w ciazy jak i po urodzeniu ja przeszlam tutaj na forum 2 poronienia i jak widac kazda znas jest inna dobrze nie bede juz pisac jak bardzo sram w gacie na temat mojej ciazy napisze 16nastego co bylo na usg i juz.

Fondie ja też bałam się jak cholera ale nie zadręczałam wszystkich codziennie swoimi obawami. Po prostu musisz to przejść i albo bedzie dobrze albo nie, na to już nie masz wpływu. Ja tak naprawdę nadal drżę czy wszystko będzie dobrze, boję się każdego dnia czy mała nie zawinie się w pępowinę albo inne niestworzone historie ale nie piszę o tym tu do Was bo to nie ma sensu.
Tęczowa encorton najlepiej zacząć brać już przed owulką w cyklu starajacym się.
Marta ze względu na wiek nie możesz czekać, zapisuj się jak najszybciej. Jeśli wybierzesz Dubra zapewne skieruje Cię na histeroskopię a na to też się czeka. Nie masz czasu na rozmyślania, działaj!

Dziewczyny probowałam coś na necie poszukać o badaniach ale to czarna magia odpuszczam oddaję się w ręce Malinki :-).
Fondi mnie możesz pojeczec na priv jak będziesz bardzo zdesperowana :-). Bo pies wszystkiego na łapki nie weźmie, ktoras z was wczoraj napisała ze ma łapki na mordce wyobrazilam to sobie i ciągle mam uśmiech na twarzy. Kocham psy wszystkie :-)
Asia669 rozumiem Cię wpelni kochana ściskam wirtualnie
Strawbelka ja sie czujesz ? Synuś się rusza czujesz? To wspaniałe uczucie

reklama
Porzeczka, nie czuje jeszcze ruchow[emoji20] czasem tylko taki ucisk w roznych miejscach, ale to tylko czasem. Ponoc jak maly zmienia pozycje to tak sie czuje.
Lozysko mam na przedniej scianie, na dole, wiec pewnie dlatego.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry