reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beri 123 Dziękuje za odpowiedź serce podpowiada mi Dubrawskiego ale dopóki nie pójdę to się nie przekonam. Dziewczyny z forum też mi go poleciły jestem z Bydgoszczy więc do jednego i drugiego ta sama droga prawie. Zobaczę czy coś wyjdzie mi z badań macierzy. Bo chyba prędzej nie ma sensu do niego się umawiać na wizytę.

Magda 1208
Jeżeli masz tak daleko to idż do Maliny bo szybsza diagnostyka .
On robi wszystko na miejscu a Dubrawski część badań robi na miejscu a za niektórymi trzeba troche pojeżdzić po Warszawie .
Byłam u Dubra robi bardzo dokładne usg .Pierwsza wizyta " popisowa "
bez sensu a następne ok ale trzeba pare razy jevhać bo on bada w miesiączkę i w 20 dc .
Za każdym razem ocenia na usg i badania w różnych dniach cyklu .
U Maliny będzie szybciej .

Ostatnia edycja:
reklama
Porzeczka1234 Myślę w ten sam sposób co ty mogę zapłacić więcej byle bym nie przeżywała tego jeszcze raz . W trzeciej ciąży było mi bardzo ciężko wytrzymać stres z obawy przed kolejnym nie powodzeniem i stratą. Chciałabym wybrać i po raz kolejny się powtórzę tego lekarza, który będzie w moim przypadku najlepszym wyborem. Tylko skąd mam wiedzieć którego z nich wybrać jak jestem na początku mej drogi w zakresie zdiagnozowania problemu????. Dwie dziewczyny z forum chodzą do Dubrawskiego i z tego co pamiętam są w ciąży dość zaawansowanej to przemawia za skutecznością. Wiem jednak że każdy przypadek jest inny. Ty i chyba jeszcze dwie dziewczyny polecacie Malinę i co ja mam począć. Nie wiem co robić?:(

Susana Dziękuje za post. Odległość nie stanowi dla mnie problemu mogę jeździć do Warszawy jak i do Łodzi. Problem polega na tym, który z lekarzy będzie w moim przypadku najlepszy.???

Porzeczka1234 Myślę w ten sam sposób co ty mogę zapłacić więcej byle bym nie przeżywała tego jeszcze raz . W trzeciej ciąży było mi bardzo ciężko wytrzymać stres z obawy przed kolejnym nie powodzeniem i stratą. Chciałabym wybrać i po raz kolejny się powtórzę tego lekarza, który będzie w moim przypadku najlepszym wyborem. Tylko skąd mam wiedzieć którego z nich wybrać jak jestem na początku mej drogi w zakresie zdiagnozowania problemu????. Dwie dziewczyny z forum chodzą do Dubrawskiego i z tego co pamiętam są w ciąży dość zaawansowanej to przemawia za skutecznością. Wiem jednak że każdy przypadek jest inny. Ty i chyba jeszcze dwie dziewczyny polecacie Malinę i co ja mam począć. Nie wiem co robić?:(
Kochana idź na żywioł ja poprostu zapytałam męża czy damy radę finansowo i zadzwoniłam ty się nie martw ze jesteś na początku drogi kazda z nas była do Maliny jedziesz robisz badania czekasz na wynik i on mówi co dalej Dubrawski nie znam ale dla mnie to wszędzie daleko bylo i nie mogłam sobie pozwolić na bieganie po laboratoriach w Warszawie bo jej po prostu nie znam i chyba by mnie z roboty wywalil jak bym ciągle urlop brała

Magda
Żadna z nas ci nie powie który z lekarzy będzie dla ciebie lepszy i nie powie ci idż do tego czy ..tego .
My same próbujemy u różnych lekarzy i nie zawsze z powodzeniem ..
Nie wiem który będzie dla ciebie lepszy bo skąd to mam wiedzieć skoro sama latałam do pięciu i dalej jestem w kropce .
Niektórym się udało u Dubra a niektórym nie .
Nikt ci tego na 100-% nie powie co czy kto dla ciebie lepszy .
Sama musisz zdecydować .
Proponuję jak najszybciej ...bo szkoda czasu .;)

Nafoczka dziękuję za informację :* czy to nie za późno z tym encortonem 3 dpo? bo któraś z Was pisała, że brała od 1 dc kiedy sie starała. Napiszcie proszę ...

Porzeczka1234 Jestem o tyle w komfortowej sytuacji że finansowo nie muszę się martwić co do wolnego to mąż ma firmę ja mu pomagam . Pytałam na forum o wybór lekarza dziewczyny ,które polecają Dubrawskiego piszą że do każdego przypadku podchodzi indywidualnie a Malina wszystkie przypadki traktuje tak samo. Sama nie wiem.

Susana Dziękuje za post . Wiem że sama muszę podjąć decyzję . Staram się jednak zapytać dziewczyny , które posiadają większą wiedzę ode mnie .

Porzeczka1234 Jestem o tyle w komfortowej sytuacji że finansowo nie muszę się martwić co do wolnego to mąż ma firmę ja mu pomagam . Pytałam na forum o wybór lekarza dziewczyny ,które polecają Dubrawskiego piszą że do każdego przypadku podchodzi indywidualnie a Malina wszystkie przypadki traktuje tak samo. Sama nie wiem.
Oczywiście sama musisz podjąć decyzję ja pisała Sus ja chodzę do Maliny nie wiem czy polecam okaże się ale merytorycznie ma wiedzę ja też haha bo się przygotowywałam do tych wizyt i wczoraj się śmiał ze nieźle się przeleciałam internet :-) to dzięki wam dziewczyny :-) w kazdym razie obyś dlugo nie myślała

reklama
magda mowisz ze dubrawski podchodzi indywidulanie a malina nie. ale ejsli chcesz latac i rbic badania to dubr a jak chcesz ful kompleks to malina widzis zkazdy znich ma wady i zalety zrobjak uwazasz. ja uwazalam ze jak nie pomoga szczepienia to nic nie pomoze.
zbadaj sobie mrl jak bedzie niskie idz do maliny jak wysokie idz do dubra i koniec :)
dziewczyny ejszcze ra zpytam dzis zrobilam z fraxi zastrzyk z pecherzykiem wy go nie wypuszczacie? jakies to dla mnie dziwne wstrzykiwac powietrze;/ no i nie ruszacie go wogole jest se gdzie sie ulozy?
porzeczka strawbelkama racje ja te zmam jakies pierdoly popisane na ktorych sie nie znam ale malina sie zna spokojnie:)

hit dzis mialam dziwne uczucie po jedzeniu nie mulilo ale tak inaczej haahahah

Do góry