G
reklama
Aga707
Fanka BB :)
Co tu zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem ?
Właśnie czekam w szpitalu na iui i mam czas żeby was poczytać.
Witam nowe niestety koleżanki. Na tym forum na pewno dużo się dowiecie.
Lamia trzymam kciuki i na pewno tym razem się uda.
Fondi ty już nie marudzić bo jest wszystko ok, a większość objawów ciążowych z reguły jest od serduszka.
A ja powtarzam scenariusz naszej Nafoczka czyli cienkie endometrium. Od piątego dnia cyklu brałam estrofem 2 mg x 2 a od dziś przez 10 dni estrofem 2 po 2 dopochowo i za ok dwa dni lutka i oczywiście clexane i mam nadzieje,
że za którymś razem się uda. Glucophge też zwiększyłam do dwóch bo po jednym glukoza 92 czyli za dużo.
Beatka całym sercem jestem z tobą, jak każą się kroić to idź.
Pozdrawiam wszystkie Nasze dwupaki , mamuśki i staraczki.
Właśnie czekam w szpitalu na iui i mam czas żeby was poczytać.
Witam nowe niestety koleżanki. Na tym forum na pewno dużo się dowiecie.
Lamia trzymam kciuki i na pewno tym razem się uda.
Fondi ty już nie marudzić bo jest wszystko ok, a większość objawów ciążowych z reguły jest od serduszka.
A ja powtarzam scenariusz naszej Nafoczka czyli cienkie endometrium. Od piątego dnia cyklu brałam estrofem 2 mg x 2 a od dziś przez 10 dni estrofem 2 po 2 dopochowo i za ok dwa dni lutka i oczywiście clexane i mam nadzieje,
że za którymś razem się uda. Glucophge też zwiększyłam do dwóch bo po jednym glukoza 92 czyli za dużo.
Beatka całym sercem jestem z tobą, jak każą się kroić to idź.
Pozdrawiam wszystkie Nasze dwupaki , mamuśki i staraczki.
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Fondie, troche sie jeszcze pomeczymy, zanim Ci strach minie.a potem mnie wszystkie zjada ze mi ciaza rozum odbiera
Kup sobie potem detektor, bardzo uspokaja.
A o priva same dziewczyny prosily
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Dawajczarna to sa moje wymysly i marudzenia na pewnoc chcesz?
G
Gość
Gość
Agnieszka, Ty juz 33tc[emoji50]Aga ja też miałam strasznie cienkie endometrium i bez żadnych leków na to jestem już w 33t.
Fondie Ula to imię mojej coreczki w brzuszku.
Wow...ale to zlecialo.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszka bardzo ladne imie oby nie byla panikara hehe jak inne ule
KWIATUSZEK!!!!!!!! przybadz napis zmi jakie dawki mialas metaforminy? i od razu zeszlas? ja mam siofor 840 i dzis wezme pol jutro odstawie.... przed serduszkiem odstawilas? jakie mialas wyniki glukozy? ale sie boje odstawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nafoczka tys sama sobie ja dawkowala? a kazli ci odstawic?
KWIATUSZEK!!!!!!!! przybadz napis zmi jakie dawki mialas metaforminy? i od razu zeszlas? ja mam siofor 840 i dzis wezme pol jutro odstawie.... przed serduszkiem odstawilas? jakie mialas wyniki glukozy? ale sie boje odstawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nafoczka tys sama sobie ja dawkowala? a kazli ci odstawic?
reklama
Kwiatuszekk23
Fondi juz Ci pisalam ze odstawilam z dnia na dzień. Brałam 750. To bylo w 5tc 2d dr kazal odstawić to tak zrobilam. Nie zastanawiałam sie nawet czy wcześnie czy nie.
Jak bylam na wizycie to zapytałam czy mi przepisze bo mi sie kończy a on powiedzial że akurat to odstawiamy.
A i serduszka wtedy nie bylo jeszcze. Pecherzyk idzidzia 1mm
Jak bylam na wizycie to zapytałam czy mi przepisze bo mi sie kończy a on powiedzial że akurat to odstawiamy.
A i serduszka wtedy nie bylo jeszcze. Pecherzyk idzidzia 1mm
Podziel się: