reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Co tu zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem ?
Właśnie czekam w szpitalu na iui i mam czas żeby was poczytać.
Witam nowe niestety koleżanki. Na tym forum na pewno dużo się dowiecie.
Lamia trzymam kciuki i na pewno tym razem się uda.
Fondi ty już nie marudzić bo jest wszystko ok, a większość objawów ciążowych z reguły jest od serduszka.
A ja powtarzam scenariusz naszej Nafoczka czyli cienkie endometrium. Od piątego dnia cyklu brałam estrofem 2 mg x 2 a od dziś przez 10 dni estrofem 2 po 2 dopochowo i za ok dwa dni lutka i oczywiście clexane i mam nadzieje,
że za którymś razem się uda. Glucophge też zwiększyłam do dwóch bo po jednym glukoza 92 czyli za dużo.
Beatka całym sercem jestem z tobą, jak każą się kroić to idź.

Pozdrawiam wszystkie Nasze dwupaki , mamuśki i staraczki.;)8-):o

Ostatnia edycja:
Aga ja też miałam strasznie cienkie endometrium i bez żadnych leków na to jestem już w 33t.
Fondie Ula to imię mojej coreczki w brzuszku.

agnieszka bardzo ladne imie oby nie byla panikara hehe jak inne ule ;)
KWIATUSZEK!!!!!!!! przybadz:):) napis zmi jakie dawki mialas metaforminy? i od razu zeszlas? ja mam siofor 840 i dzis wezme pol jutro odstawie.... przed serduszkiem odstawilas? jakie mialas wyniki glukozy? ale sie boje odstawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nafoczka tys sama sobie ja dawkowala? a kazli ci odstawic?

reklama
Fondi juz Ci pisalam ze odstawilam z dnia na dzień. Brałam 750. To bylo w 5tc 2d dr kazal odstawić to tak zrobilam. Nie zastanawiałam sie nawet czy wcześnie czy nie.
Jak bylam na wizycie to zapytałam czy mi przepisze bo mi sie kończy a on powiedzial że akurat to odstawiamy.
A i serduszka wtedy nie bylo jeszcze. Pecherzyk idzidzia 1mm

Do góry