Porzeczka1234
Fanka BB :)
dopiero po tym znaczniku możesz pisać swoja odpowiedz.Pamiętaj ze jak cytujesz to wiadomosc ktora cytujesz musi sie kończyć znacznikiem:
Jak to usuniesz, to twoja wiadomosc pokazuje sie jakby była dalej cytatem.[/QUOTE]
Może właśnie to kasowalam
Strawberka piszę w zasadzie tylko z telefonu.
Riri dziękuję idę do przodu i czekam wciąż z mężem na ziemski cud. Mi wyszlo z badań ktore robiłam na własną rękę mthfr reszta w normie więc oddałam pałeczkę Malinie ze względu na odległość od Łodzi tez bede miała Jeszcze 2 wizyty a jutro będzie ta z wynikami badań bardzo się juz stresuje. Badania niestety to kupa kasy mi niektóre a w zasadzie większość zesponsorował pracodawca ale swoje juz wydałam a myślę ze to dopiero jestem gdzieś po środku.Ty kochana się Nie martw wszystko będzie dobrze.
Dla mnie niestety kazda kolejna ciąża bedzie ogromnym stresem do konca puki nie będę miała dzidzi na rekach nie zaznam spokoju. Zreszta pewnie później również haha :-)
Madga1208 skad jesteś potrzebny ci dobry lekarz jakie konkretne badania zrobiłaś bo jeśli te co piszesz to troszkę mało