reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka jak nie wychodzi z miesiąca na miesiąc to jak nie mieć chwil zwątpienia:growl:widać jesteś bardzo silną kobitką ja niestety już niema sił
Fondie będzie dobrze;)3mam kciuki

Tak się teraz zastanawiam, czy metformina nie obniża progesteronu, bo Jerzak wśród badań, które miałam wykonać wymieniła progesteron. I rzeczywiście już po zażywaniu metki on był taki niski a teraz wogóle masakra. Wcześniej nie miałam z nim problemu. Ale to moje osobiste przemyślenia.

Ooo to Fondie chyba przegapiłam ze juz robilas test?! Weź leki, głównie progesteron i clexan a steryd coz jak uwazasz (ja nie musialam) Trzymam kciuki &&&

Do pozostych testujacych, w tym do Beatki :* ja tylko przypominam że moje oficjalne zielone światło bylo w marcu a zaszłam w listopadzie. KUPE CZASU ale udalo się więc musicie walczyć nawet jeśli pojawiają się chwilę zwątpienia ♡♡♡

Strawbelko idąc twoim tokiem myślenia ja też nie powinnam dodawać zdjęć? !

Liluli starszy Karol jest bradzo kochliwy i juz zmienia dziewczyny jak ten z filmu :) a najlepsze jest to ze Wikus jest do niego bardzo podobny wiec juz mam trzech przystojniaków do kochania i to coraz młodszych ♡♡♡
Nafoczka, nie o to mi chodzi.
Wasze dzieciaczki juz sa na swiecie.
Ja osobiscie nie chce wstawiac fotek, bo czytajac forum widze ze niektore dziewczyny maja problem nawet jak widza ciezarna. Ja osobiscie tak czuje i nie chce tego robic. Jak urodze, to sie Wam pochwale, ale teraz po co mam komus przykros sprawiac.
Ja wiem po sobie, ze lubilam ogladac Wasze fotki z usg, ale byly dni gdzie mialam dola i mnie to bardzo bolalo jak widzialam cudze fasolki, a caly czas zylam w przeswiadczeniu ze mi nigdy sie nie uda.
Nafoczka, ja nie chcialam nikogo urazic tym wpisem, a juz napewno nie Ciebie.
Poprostu ja tak czuje i nie bede wstawiac fotek.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka nie mam pojecia niby 10mg to bezpieczne w ciazy jest. Ja.mam okres 35, 32 a tu plamienie od 27dc zwlaszcza ze.niby torbiel byl i jesli pekl to 19dc tak mowil milewicz vzyli tal naprawde dppoero 10dni temu. Boze jak rece mi sie trzesa. Siedze bete robie. Wedlug kalendarxy to implantacje mialam dwa dni temu. Albo 3 ostatnio test w27dc miaam bete 22dzis 28i plamie

Strawbelka nie mam pojecia niby 10mg to bezpieczne w ciazy jest. Ja.mam okres 35, 32 a tu plamienie od 27dc zwlaszcza ze.niby torbiel byl i jesli pekl to 19dc tak mowil milewicz vzyli tal naprawde dppoero 10dni temu. Boze jak rece mi sie trzesa. Siedze bete robie. Wedlug kalendarxy to implantacje mialam dwa dni temu. Albo 3 ostatnio test w27dc miaam bete 22dzis 28i plamie
Fondie, a mialas wiecej pecherzykow ktore mogly peknac?
Moze znow blizniaki beda.
A moze bedzie tak jak u mnie, u mnie pewnie jeden obumarl i dlatego mialam to krwawienie w terminie @
Trzymam kciuki zeby bylo chociaz jedno dzieciatko.
Nie stresuj sie kobieto, bo stres najgorszy.
Wiem ze latwo sie mowi, podejrzewam ze jestes teraz w takim stanie, jak ja bylam jak dostalam krwawienia.
Wiedzialam ze pierwsza zabierzesz brzuszek Nafoczki albo Doris, bo Ty plodna jestes jak Susana[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fondie, dobrze ze ten test finalnie zrobiłaś. Ale płodna sztuka z ciebie, pozazdrościć :) Trzymam kciuki zeby było dobrze!!!!!!

Do góry