reklama
Dzięki za komplementy. Czuję się już taka nieporadna, jest mi ciągle gorąco i ostatnio w ogóle nie mogę spać, trudno mi też się oddycha. Ale nie chcę marudzić, chciałabym już tulić malutką.
Julia super że wszystko wyszło dobrze.
Strawbelka plamienia ustały?
Dziewczyny, Dwie partie Encortonu zostały wycofane z aptek. Sprawdźcie, czy nie macie tabletek z tej produkcji poniżej link:
Link do: Popularny lek wycofany! Może zawierać szkło
Link do: Popularny lek wycofany! Może zawierać szkło
bertha
Fanka BB :)
Fondie, moze zatestuj, bo a nuż jest ciąża i powinnaś coś z leków dołożyć?...Cholera drugo dzien plamien cos mi tu nie gra...oby sie rozkrecila do poludnia @bo sie bac zaczynam. Ale porania to sie po terminie @nie przed.. Pewnie za malo progesteronu mam
G
Gość
Gość
Agnieszka, plamienia to juz dawno przeszly, jakos chyba do 9 czy 10 tyg. je mialam, ale juz nie pamietamDzięki za komplementy. Czuję się już taka nieporadna, jest mi ciągle gorąco i ostatnio w ogóle nie mogę spać, trudno mi też się oddycha. Ale nie chcę marudzić, chciałabym już tulić malutką.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka a co Ty Sie tak migasz od dodania zdjecia okruszka? Julia Tez mozesz cioci beaci sie pochwalic
Dziewczyny ja sie czuje okresowo. Juz nawet kupilam sobie koszulke ze spodenkami na szpital. Dzis temperatura ruszyla lekko w dol nie robiac mi zludzen na ciaze. Nie powiem wkurzylam sie troche i jest przykro ale...co sie odwlecze.
Destino wspolczuje zycze sily.:-*
Dziewczyny ja sie czuje okresowo. Juz nawet kupilam sobie koszulke ze spodenkami na szpital. Dzis temperatura ruszyla lekko w dol nie robiac mi zludzen na ciaze. Nie powiem wkurzylam sie troche i jest przykro ale...co sie odwlecze.
G
Gość
Gość
Beatka, tak migam sie. Wiekszosc z Was pewnie czeka na zdjecie, ale pewnie znajdzie sie ktos komu bedzie przykro patrzec na cudzego okruszka.Strawbelka a co Ty Sie tak migasz od dodania zdjecia okruszka? Julia Tez mozesz cioci beaci sie pochwalic[emoji14]
Nie chce nikomu robic przykrosci, bo wiem ze sa tu osoby ktorym jest przykro jak nawet na ulicy widza kobiete w ciazy.
Strawbelka jak widzimy zdjecia Okruszkw z usg,brzuszkow czy Maluchow to dodaje nam to sil o dalszej walki [emoji8] a walczyc mamy o kogo [emoji6]Beatka, tak migam sie. Wiekszosc z Was pewnie czeka na zdjecie, ale pewnie znajdzie sie ktos komu bedzie przykro patrzec na cudzego okruszka.
Nie chce nikomu robic przykrosci, bo wiem ze sa tu osoby ktorym jest przykro jak nawet na ulicy widza kobiete w ciazy.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Beatka, jeszcze nic straconego. Cały czas trzymam kciuki!
Destino, życzę mnóstwo siły dla Ciebie i rodziny.
Julia, ogromnie się cieszę, że fasolek jest zdrowy!
Agnieszka pięknie wyglądasz a mówią, że dziewczynki odbierają urodę. U Ciebie wręcz przeciwnie i widać jakie szczęście z Ciebie tryska
A ja za 2 godziny zaczynam urlopik
Pierwszy tydzień spedzę z 3 dzieciaczków, z jednym pożyczonym skarbem, moja bratanicą Julcią, czyli będę w swoim żywiole.
Destino, życzę mnóstwo siły dla Ciebie i rodziny.
Julia, ogromnie się cieszę, że fasolek jest zdrowy!
Agnieszka pięknie wyglądasz a mówią, że dziewczynki odbierają urodę. U Ciebie wręcz przeciwnie i widać jakie szczęście z Ciebie tryska
A ja za 2 godziny zaczynam urlopik
Pierwszy tydzień spedzę z 3 dzieciaczków, z jednym pożyczonym skarbem, moja bratanicą Julcią, czyli będę w swoim żywiole.
reklama
Podziel się: