reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

trzesa mi sie rece siedze i placze ****.... szczepienia ..drugi dzien plamien bolesie zaczynaja a ja zrobilam test boo test i krecha jest ciemniejsza niz ta od testu. Ja poraniam. Milewicz mi wylaczona komorke mam luteine 100 w dou juz wzielam zaraz wezme encorton i kupie wieczorem clexane mam od malinowskiego..ja pierdziele mam dosc:( nie wiem co robic:(

czy powinnam wziasc encorton teraz?

boze potrzebuje milewicza ja mam prawie skrzepy juz a linia taka ciemna mialam raz w zyciu

Ostatnia edycja:
reklama
Fondie dzwoń do milewicza bierz tone progesteronu !!!plamienia możesz mieć na spodziewaną miesiączkę spokojnie nie panikuj!!! niech jedzie ci ktoś po clexane i reszte co masz mieć do ciąży od maliny a jutro na bete bo dziś to już chyba nici, noi będą lekarze mówić że za duży pęcherzyk że nie pęknie ehhh szkoda słów a ty bidulo się niespodziewałaś ciąży
dobrze by było jakbyś sobie skombinowała Crinone 80 - to zel dopochwowy zawiera mega dawkę progesteronu Przybycień bardzo to sobie chwali

masz duphaston ? rób zgodnie z zaleceniami maliny co do ciąży weż 2 lutki i leż i duphaston. rodzinny by ci przepisał to crinone 80? spróbuj sobie załatwić

trzesa mi sie rece siedze i placze ****.... szczepienia ..drugi dzien plamien bolesie zaczynaja a ja zrobilam test boo test i krecha jest ciemniejsza niz ta od testu. Ja poraniam. Milewicz mi wylaczona komorke mam luteine 100 w dou juz wzielam zaraz wezme encorton i kupie wieczorem clexane mam od malinowskiego..ja pierdziele mam dosc:( nie wiem co robic:(

czy powinnam wziasc encorton teraz?

boze potrzebuje milewicza ja mam prawie skrzepy juz a linia taka ciemna mialam raz w zyciu
Fondie trzeba bylo brac encorton i heparyne jak wszystkie z nas tu biora.
Teraz bedziesz plakac.
Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy i jednak utrzymasz ta ciaze. Tego Ci zycze i trzymam kciuki.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie trzeba bylo brac encorton i heparyne jak wszystkie z nas tu biora.
Teraz bedziesz plakac.
Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy i jednak utrzymasz ta ciaze. Tego Ci zycze i trzymam kciuki.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
encorton obniza mrl nie moglam brac kupe kasy wydalam po to zeby robic po swojemu?dwoch ekarzy od poronien zaden tak niezlaecal. Ciekawe co ty bs zrobila na moim miejscu !!!

Ooo to Fondie chyba przegapiłam ze juz robilas test?! Weź leki, głównie progesteron i clexan a steryd coz jak uwazasz (ja nie musialam) Trzymam kciuki &&&

Do pozostych testujacych, w tym do Beatki :* ja tylko przypominam że moje oficjalne zielone światło bylo w marcu a zaszłam w listopadzie. KUPE CZASU ale udalo się więc musicie walczyć nawet jeśli pojawiają się chwilę zwątpienia ♡♡♡

Strawbelko idąc twoim tokiem myślenia ja też nie powinnam dodawać zdjęć? !

Lilia starszy Karol jest bradzo kochliwy i juz zmienia dziewczyny jak ten z filmu :) a najlepsze jest to ze Wikus jest do niego bardzo podobny wiec juz mam trzech przystojniaków do kochania i to coraz młodszych ♡♡♡

reklama
Do góry