reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

AgnieszkaP - ślicznie wyglądasz :) ciąża Ci służy :)

Beata - kciukam za testowanko :)

Kwiatuszek - leż, a napewno wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki :)

Julia - trzymam kciuki za dobre wyniki

nafoczka, Doris - śliczne te Wasze pociechy, też chcę takie cudo ;)

nafoczka - do Twojego starszego synusia dziewczyny będą się ustawiały w kolejce, o ile już się nie ustawiają :p Przystojniak ;) za kilka lat pewnie będzie łamał serca :D

Destino - przykro mi. Przed Tobą i rodziną trudny czas. Życzę dużo siły

Ja też jestem zainteresowana zakupami na iherb.

U mnie pada od rana :(

Miłego dnia :)

reklama
Witam Was dziewczynki
Agnieszka pięknie wyglądasz brzusio fantastyczny;)
Asia mimo biochemicznej współczuje, bardzo :hmm:
To był mój kolejny cykl starań i dupa... już tyle nie mam sił na tę huśtawkę, mam pytanie na przyszłość do wtajemniczonych w ovitrelle i stymulacje : czy orientujecie się ( wiem że ovitrelle jest na lepsze ciałko żółte i aby pękły pęcherzyki jeśli ktoś ma z tym problem) dlaczego ovitrelle jest podawany jak się bierze lamette? czy po stymulacji lamettą pęcherzyki same nie pękną? wiem że namieszam ale ja nie miałam problemu z pękaniem pęcherzyków i mnie nigdy dr nie zapytał czy pękały czy nie tylko przepisał lamette i ovitrelle i tyle.i czy po tym jak się brało ovitrelle to organizm jest w jakiś sposób "przyzwyczajony" i jeśli teraz sobie będą rosły pęcherzyki to mogą mieć problem z pękaniem ?

Witam się i ja!
Paula30 nie pomogė bo moja ginka wierzy w clo i pregnyl. Ostatnio brałam tylko clo bo u mnie raczej wszystko pėka (torbiel też pękł albo coś się z nim stało bo go nie mam :p:D)
Kwiatuszek dobrze że z dzidkiem oki. :)
Julia &&&&&&
Fondie nastëpny cykl będzie nasz bo ja też czuję się raczej "ciotkowo" niż ciążowo niestety:sad::mad:
Beatka może Ty zobaczsz dwie krechy:)&&&
Asia ja też wolę iherb ale jak nie umię zamówić to
zostaje swanson:( gdybyś zamawiała to daj znać;-) ;)chętnie się dołącze!!:yes:
Strawbelka ale po tej Twojej metropoli ciężko się wczoraj i dzś porusza. Mnie się zachciało wczoraj zakupów, głupota jak nie wiem co!!!!! Wylądowałam w kinie na Epoce lodowcowej 5 - super polecam Wam, poprawia humor!!!!

Ale tu u Was cicho.
Odkad nie ma juz tak czesto na forum Susany, to forum zrobilo sie calkiem inne.
Susana Ty forum dawalas cale zycie, swoimi postami.
Ja widze bardzo duza roznice[emoji6]

Dziewczyny, ja Was codziennie podczytuje i kazdej kibicuje!
Nic nie pisze, bo nie wiem co mam pisac. Jestem na etapie ciazy, Wy na etapie staran i diagnozowania sie, wiec nie bede tu nic o sobie pisac, bo wiem ze niektorym osobom jest przykro jak sluchaja o ciazach. A nie chce nikomu sprawiac przykrosci.

Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego wieczoru[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane bardzo dziekuje za kciuki!!!!
Moja dzidzia jest zdrowa!!!!
Jestesmy przeszczesliwi z rodzina!!!!

Bardzo dziekuje!
Julia
Czekałam na wieści od ciebie .
Cały wieczór dziś zaglądam .
Bardzo się cieszę z twojego szczęścia .Po twoich przejściach teraz będzie już tylko z górki .Ważne że dzidzia zdrowa .!!!Ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynka ?????

Strawbelka
Jestem jestem .
Tylko nie mam czasu pisać dużo bo jestem jak zwykle urobiona po pachy.
A i weny brak na pisanie ....
Przez ostatni rok chyba , non stop starania były , leki ,diagnozy, forum...
Teraz mi tak łyso bez tego .....
Chłopa mi się nie chce ścigać o bzykanie ....bo jak towar zmarnowany to i po co ......hehe .

Susana, Ty musisz jeszcze raz sprobowac.
Wiem, ze Ci teraz ciezko.
Ja jednak caly czas wierze, ze bedziesz miala to upragnione dzieciatko, bo musisz je miec!
Pewnie za jakis czas maz sie znow zgodzi na starania.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis.nosilam przytulalam maluszka i tak bardzo chcilalabym miec maluszka:(

Cholera drugo dzien plamien cos mi tu nie gra...oby sie rozkrecila do poludnia @bo sie bac zaczynam. Ale porania to sie po terminie @nie przed.. Pewnie za malo progesteronu mam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry