reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris jestem jestem. Nafoczka robi w niedziele imprezkę wiec latam :D nawet kiece dziś kupiłam, staremu koszule i buty, młodemu muszke i kamizelkę :p musze dbać o swoich cudaków :D

Agnieszka ślicznie wygląda nie :*

Kwiatuszku będzie dobrze,ja to wiem. Zresztą też przez to przechodziłam. &&&

Destino dużo siły życzę, wiem jak to jest!

Asia nie boj się histero, ja też miałam. Bez problemu Ci zrobią.

Bea przyzywam cie :*

Ostatnia edycja:
Hej
Agnieszka super wyglądasz! Oj ja juz bardzo tęsknię za moim brzuszkiem, który teraz wygląda tak
Zobacz załącznik 764697
Kwiatuszek, będzie dobrze, najważniejsze że jesteś pod opieką w szpitalu. Który to tydzień u Ciebie?
Asia, przyszła spóźniona @? Jak się czujesz?
Beata, Fondie która z Was testuje pierwsza?
Susana, @ się skończyła? Jak się czujesz?
Buziaki dla Brzuchatek i Staraczek!!!
Nafoczka, a Ty gdzie?????

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję Dorisku, że pytasz. @ przyszła dzisiaj. Brzuch boli strasznie od wczoraj i się napina.
Ja poważnie zastanawiam się nad kolejnymi staraniami. Tak panicznie boję się kolejnej straty, że chyba narazie daje spokój.

Jestem. Grzecznie leżę. Śluz mam taki zabarwionym na jasno pomaranczowo ciemno żółty. Usg mi robili w nocy wiec juz dzis nie robili. Ale pielęgniarka spr mi tetno co prawda nie chciala bo maja słaby sprzęt a ze jest dopiero 12/13 tc nie za bardzo sie jej widział. Ale w koncu zaczęła szukac i znalazla.
Dziewczyny tak bardzo sie boje :(

Kwiatuszku, nie jestem w stanie wyobrazić sobie twojego strachu. Jesteś dzielną mamą. Choć jest trudno, to trzeba myśleć pozytywnie i odsuwać daleko czarne myśli. W tonie ŚDM Jan Paweł II uwielbiał rodziny, więc może do niego się zwróć o pomoc. On wciąż czyni cuda. Myślę o was i noszę w sercu. Trzymajcie się cieplutko :* :* :*

Jestem. Grzecznie leżę. Śluz mam taki zabarwionym na jasno pomaranczowo ciemno żółty. Usg mi robili w nocy wiec juz dzis nie robili. Ale pielęgniarka spr mi tetno co prawda nie chciala bo maja słaby sprzęt a ze jest dopiero 12/13 tc nie za bardzo sie jej widział. Ale w koncu zaczęła szukac i znalazla.
Dziewczyny tak bardzo sie boje :(
Kwiatuszku wszystkie rozumiemy Twoj strach,ale musisz byc silna i wierzyc,ze bedzie dobrze bo bedzie [emoji8][emoji8][emoji8]
Calym sercem jestem z Toba [emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Kwiatuszku wiem co przeżywasz bo te moje plamienia też ogromnie mnie stresowały, skończyły się dopiero jak założyli mi pessar. Teraz mam upławy od pessara ale czuję ruchy małej więc jestem spokojna. Trzymaj się, jesteś w dobrych rękach.

Kwiatuszek badz dzielna i nie panikuj. Twoje dziecko bedzie potem znerwicowane. Jestes w dobrych rekach. Widzisz?! Nie ma jak strach wtedy przypominasz sobie o kolezankach z forum. :p

AgnieszkaP uwierz lub nie ale wlasnie tak sobie Ciebie wyobrazalam taka spokojna i poukladana :-*

Nafoczka jestem jestem i testowania sie nie moge doczekac. Jestem nieznosna ale to chyba nie objaw heh.

reklama
Do góry