reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wrõciłam od ginki! Po clo mam 2 pėcherzyki. Jeden piėkny, drugi troche mniejszy ale do tego wyhodowałam torbiele!!! Jak nie urok to s......!! :(
Od 16 dc mam brac dupka!!
Która z Was też tak miała!!! Chyba mam dosyć już pomału tego wszystkiego!!!! :(

Avita moja kolezanka miala torbiele po clo a teraz jest w 9tc. I tez jezdzi do Lodzi na szczepienia wiec u Ciebie tez bedzie dobrze [emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziwczyny troche mnie pocieszyłyście :)

Wpadłam jak bomba z tego monitu, nawrzeszczałam na dziecko, na chłopa a teraz mi głupio! No i trzeba się pogodzić bo test owu pozytyw :)
:)
A swoją drogą to coś na pęknięcie mogła mi dać!

Ostatnia edycja:
Witam. Niestety musze do Was dolaczyc, a raczej chce bo bedzie mi razniej... Dzis mialam krwawienie (6tc), gin powiedzial ze raczej nic z tego nie bedzie i mam czekac na oczyszczenie. W kwietniu tez poronilam w 6t. Od kwietnia biore jodid, kwas foliowy 5mg, od 4 dni duphaston i dzis dodal miosytogyn i clo na nastepny raz. W obydwu przypadkach zaszlam po clo. Torbieli nie mialam. Beta w pon 1235, wczoraj 503. Pecherzyk sie podzielil na 2 i ponoc moze byc spadek bety i rosnie od nowa. Wyplakalam dzis morze lez. Chce jutro zrobic bete zeby zobaczyc czy dalej spada. Mam 29 lat,dzieci brak.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Niestety musze do Was dolaczyc, a raczej chce bo bedzie mi razniej... Dzis mialam krwawienie (6tc), gin powiedzial ze raczej nic z tego nie bedzie i mam czekac na oczyszczenie. W kwietniu tez poronilam w 6t. Od kwietnia biore jodid, kwas foliowy 5mg, od 4 dni duphaston i dzis dodal miosytogyn i clo na nastepny raz. W obydwu przypadkach zaszlam po clo. Torbieli nie mialam. Beta w pon 1235, wczoraj 503. Pecherzyk sie podzielil na 2 i ponoc moze byc spadek bety i rosnie od nowa. Wyplakalam dzis morze lez. Chce jutro zrobic bete zeby zobaczyc czy dalej spada. Mam 29 lat,dzieci brak.

Przykro mi kochana ja też straciłam 2 dzieci ale w późniejszym okresie ciąży co nie oznacza ze myślę że tobie jest lżej myślę że Ci ciężko tak samo jak mi też nie mam ziemskiego dzieciątka.
Chyba powinnaś zrobić jakieś badania i znaleźć dobrego ginekologa który prowadzi ciążę po poronieniach. Płacz krzycz jak skończy się żałoba walcz o dzieciątko. Jesli bedziesz chciałam jakieś wiedzy na temat badań lub poprostu wsparcia pisz. Przytulam

Hej Dzol biedactwo. Przytulam . Wszystkie wiemy co czujesz i bedziemy sluzycz rada. (Nawet w temacie tamponow).

Motylek ja uzywam korka od wina ale po stosunku zeby mi to co wartosciowe nie wypadlo. Tez tak masz? Serio juz skonczylas 20 lat ? Skad takie pytania?

Asia669 ja zaszlam w miesiacu urodzin,bez happy endu. A dlaczego o to pytasz?

fondie - przeczytaj ulotkę. Ja biorę glucopage i w ulotce mam napisane, że oprócz leków mam wprowadzić dietę i ćwiczenia. Też musisz mieć takie zapis w Swojej ulotce.
Jeżeli nie masz IO to po co Ci lekarz przepisał siofor? Na jakiej podstawie to zrobił?? Nie rozumiem tego...
Podaj mi Swój adres e-mail na prv to prześle Ci dietę nafoczki i nie tylko ;)
milewicz polozyl mnei do szpitala zrobila badania i na tej podstawie moja endo wykluczyla IO a teraz wrocilam do Milewicza i dal mi siofor 850. Nie mowil o diecie nic ani slowa

Fondie, Lilia ma rację, trzeba pilnować diety to raz, a dwa leki na cukrzyce nie mają wpływu na homocysteine, z tego co wiem?! ale jak poczytasz ulotke mety jest napisane, że podnosi homosycteine. Nie dawno o tym pislaysmy

Motylek ja uzywam korka od wina ale po stosunku zeby mi to co wartosciowe nie wypadlo. Tez tak masz? Serio juz skonczylas 20 lat ? Skad takie pytania

Beatka uwielbiam Cie [emoji12] [emoji12]

Asia669 ja w I niestety niedonoszona ciaze zaszlam w miesiacu urodzin.

Dzol przytulam [emoji8]
Moze jest jeszcze szansa i beta po podzieleniu bedzie rosla na nowo.

Czy ktos cos wie o Kwiatuszku,dawno sie nie odzywala [emoji10]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Dzol :( kurde, mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze... Trzymam mocno kciuki!

Do góry