reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alokin jedź na IP i nie proś się lekarza! Zresztą lekarz teraz nic Ci nie pomoże. Może Cię to pocieszy ale takie kłujace bóle nad spojeniem ja też mam-dzisiaj i
wczoraj też. Nie wiem czy to jest to samo, wszystko ma Cię prawo nieppkoić więc jedź do szpitala. Ja właśnie przez ten ból wylądowałam na początku ciąży w szpitalu. Dostaniesz nospę w zastrzyku i będzie lepiej a przy okazji uspokoisz się.

Ostatnia edycja:
reklama
Alokin, spokojnie.... Bierz nospę i leż! Nie denerwuj się... proszę... strach najgorszy doradca.... najlepiej jak byś miala relanium! Wez tabletke, albo wypij melise... a jak nie jedz do szpitala na izbe przyjec... powiedz , ze zle sie czujesz..... i wal smialo...

Dziękuje Wam bardzo-jestem mega zrozpaczona że po tak długich oczekiwaniach na CUD teraz wszystko idzie nie tak jak trzeba :-(
Od początku kuły mnie mocno jajniki dlatego byłam pewna że się nie udało-a po pozytywnej becie pojechałam do kliniki i już wtedy pobolewał mnie brzuch i miałam lekkie ściski -lekarz zlecił nospę i tyle ale wczorajszy ból mnie przeraził więc dziś na bętę poleciałam sądząc że będzie klapa ale wzrosła od środy 280 n a 753 .
Do tego od południa dostałam tego dziwnego stałego kłucia -nie jajnika -bliżej środka -wzięłam już dziś 3 nospę i dopiero teraz jest ciut lepiej. Na szczęście nie mam skurczy i plamień .
Jak do jutra będzie nadal coś niepokojącego to faktycznie pojadę do szpitala.

Alokin staraj sie nie nastwiać na najgorsze.Zawsze możesz iśc do szpitala fakt week ale przeleżysz moze sie uspokoisz.JA relke na takim etapie tez brałam jak sama nospa nie pomagałą, bo dodtakowe działąnie jest rozkurczające.Zaciskam kciuki za twe dobre samopoczucie.I wieże w twojego kropka.I jaka dawkę nospy bierzesz?
Zulus wiec czekamy na serduszko a i cos znajdziemy

Kaira biorę zwykłą 40mg
A jaką dawkę relanium mogę wziąść ?
Mam 2mg które dostałam dla psa na podróż.
W opisie jest informacją aby nie stosować w ciąży. Zostanę przy melisie :-)

Ostatnia edycja:
Alokin - bóle i kłucia nie muszą oznaczać najgorszego. Rozumiem że się boisz, jest to naturalne. Strach , stres i napięcie tylko mogą spotęgować objawy. Postaraj się wyciszyć. Spróbuj też Mg +witamina B6. Może troszkę pomogą.
Aha doczytałam - przy okazji piekny przyrost. Oby takie dobre wieści Cię uspokoiły.
AgnieszkaP - niezła akcja. Podejrzewam że mina męża bezcenna ...Dobrze , że się wszystko dobrze skończyło.
Truskawka - osiedle prze..przecudne. Oby budowa szybko i sprawnie poszła..
Kaira - kawał kobitki masz w brzuchu. Ale Ci suwaczek mknie.Oby w dwupaku do 36 tc.
Zula - a nie masz możliwości trochę spóźnić się na szkolenie, żeby przed szkoleniem do Jerzak się dostać.
Rzeczywiście lekka lipa z tymi lekarzami.

A u mnie dziś koleżanka @ zawitała. Na szczęście nowy cykl można rozpocząć:-)

.

Alokin mozna brać 3x80!! spokojnie taka dawka moze być zamałą.wiec trzeba brać 3po2 tabl po 40 mg. Ja brałąm nawet 3x160mg, za zgoda lekarza na poczatku bo mialam takie bóle, a 2 relki wystarczy ;-)

Alokin betka jest super, mam nadzieję że się uspokoiłaś. Tak jak dziewczyny piszą nie zawsze to jest coś złego. Ja Ci powiem że w moich poronieniach zatrzymanych oprócz kłucia jajnika na początku który ZAWSZE oznaczał u mnie ciążę potem nie bolał mnie w ogóle brzuch.Tak wiec widzisz jak to jest.

Ja mam nospę forte i dzielę ja na pół chyba że nie pomaga to biorę drugą połowkę. O relanium mialam się Was pytać bo nigdy nie brałam a czasami się przyda. Normalnie bez recepty mogę kupić?

Magda czyli nowy cykl czas zacząć:) Kciuki za nowy szczęśliwy!

Enya relanium jest tylko na receptę.
U mnie dziś troszkę lepiej- nie ma kłucia ani bólu jedyne coś mi bulka w nim - jakby powietrze- pewnie gazy ale pewniści nie mam :-)
Pozostałe ciężarne co z Wami ?
Jak się czujecie?
Pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Alokin - dziewczyny chyba już wszystko napisały. Mnie od czasu kiedy powinnam mieć okres ńon stop coś boli w brzuchu... Tylko spokój Nas uratuje. Cieszę się że Ci lepiej:-)

U mnie dziewczyny też średniawo. W nocy miałam przez sen orgazm. No i masz Ci los. Seksu nie uprawiam to przez sen przylazło i obudziłam się z takim skurczem macicy, że nieźle się przestraszyłam. Aż się w kulkę z bólu zwinęłam... Jeszcze mi się przypomniało co pisała któraś z Was o mega krwawieniu co wzmogło stres. Ale szybko się wzięłam w garść, wzięłam nospę i poszłam spać. I dodatkowo od kilku dni jelita już się odzywają. Mówiłam, że sterydy mi szkodzą.... Teraz już zaczęła się biegunkami mimo, że cały tydzień jestem na diecie lekkostrawnej... Jutro niestety muszę zmniejszyć dawkę metypredu z 8 na 6... Niech się dzieje wola nieba...

MagdaCh zobaczymy co się będzie działo i czy wogóle dotrwam do tych szkoleń w ciąży... Na razie mam znowu 4 dni L4- normalnie obejmą się:)

Do góry