M
Magda82...
Gość
Fondie napisałam Ci wcześniej ja nie mialam monitoringu ani stymulacji .Zaskakiwalo bez tego .Pojedziesz do niego i się dowiesz jak to wygląda bo ja niestety nie potrafię pomóc w tej kwestii .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przybycien ci powiedzial ze steryd obniza mrl?Ja tez się relaksuje przy meczu
Burczuś bardzo mi przykro, ale trzeba wierzyć w kolejną ciąże, chyba każda z Nas tak myśli że z Nami jest co nie tak, poprostu nasz organizm nie działa tak jak należy i trzeba mu pomócprzytulam dużo siły kochana,
Nafoczka komu jak komu, ale Tobie należy się teraz rozkoszować do woli syneczkiem cudeczkiem, bo Ja zawsze czytając forum jak pisałaś co Cię spotyka podziwiałam za spokój i opanowanie (które mi brakuje)tyle się martwiłaś o syna pewnie kolejny raz kiedy będziesz się o Niego tak martwić to czas kiedy pójdzie na dicho a mamusia będzie chciała syńcia przy sobie
ja myślę bardzo dużo o sterydzie, szczepieniach,ale gdybym diagnozowała się u Maliny- nr 1 w Polsce prof stosowała bym się do jego zaleceń toczka w toczkę, bo gdyby coś poszło nie tak później niestety wyrzucałabym sobie, że poszłam do Niego a i tak zrobiłam po swojemu i biła bym się z myślami,
kompletnie nie ogarniam tego tematu bo opinie są sprzeczne, mi dr Przybycień powiedział NIE- jak zapytałam o steryd bo mlr mam 11,6% a steryd też obniża mlr
każdy przypadek jest inny niestety