lamia78
Fanka BB :)
Jesteś nieziemska tak mało się ostatnio udzielam ,chociaż czytam ,a Ty o minie pamiętasz Dzięki. Testuje w poniedziałek ,ale jakoś nadziei nie mam - zobaczę znowu biały test.To prawda.
Bertha trzymam za Ciebie kciuki i Twoje testowanie. Lamia za Twoje również.
Ile masz kilometrów od siebie do Krakowa? Ja na Twoim miejscu pojechałabym na monitoring do przybycienia. W Krakowie to koszt 150zzł i trzeba się zapisywać ,ale przyjmuje również w Tarnowie i tam monitoring po 50zł i nie trzeba się zapisywać tylko wejść w kolejkę i czekać. On na pewno Ci poda co trzeba i porządnie wykona monitoring. Masa dziewczyn do niego dojeżdża ponad 200km mają. Nie poddawaj się i nie zniechęcaj. Teraz? Po takiej drodze jaką wykonałaś Ty chcesz iść w krzaki?? Zwariowałaś?
Do boju dziewczyny do boju . Nikt z Was/Nas nie wygra tej walki.
Alusia nie znam historii ale II kreski to świetna sprawa.
Nafoczka małe sprostowanko Pielgrzymka idzie do Częstochowy a ja tylko z nimi 1 odcinek 30km i to pierwszy ,nie ostatni więc w Cz-wie nie będę.
Jupii kto by pomyślał,że na widok @ będę cieszyć spóźniona 4 dni ale jest i na monitoring tym razem pójdę choć upał i mi się nie chce - ale odrzucam słowo NIE - zostaje Chce mi się
Dziewczynki śliczności te wasze maluszki!!!!!
Pozdrawiam resztę dziewczyn tzn Ja i mój dół. Przepraszam ,ale jakoś tak doła złapałam i pesymistyczna się zrobiłam po przejściach Susany
Ps. Sus napisz jak się czujesz? Czy psychicznie choć troszkę lepiej?