reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To prawda.
Bertha trzymam za Ciebie kciuki i Twoje testowanie. Lamia za Twoje również.

Ile masz kilometrów od siebie do Krakowa? Ja na Twoim miejscu pojechałabym na monitoring do przybycienia. W Krakowie to koszt 150zzł i trzeba się zapisywać ,ale przyjmuje również w Tarnowie i tam monitoring po 50zł i nie trzeba się zapisywać tylko wejść w kolejkę i czekać. On na pewno Ci poda co trzeba i porządnie wykona monitoring. Masa dziewczyn do niego dojeżdża ponad 200km mają. Nie poddawaj się i nie zniechęcaj. Teraz? Po takiej drodze jaką wykonałaś Ty chcesz iść w krzaki?? Zwariowałaś?
Do boju dziewczyny do boju . Nikt z Was/Nas nie wygra tej walki.

Alusia nie znam historii ale II kreski to świetna sprawa.

Nafoczka małe sprostowanko ;) Pielgrzymka idzie do Częstochowy a ja tylko z nimi 1 odcinek 30km i to pierwszy ,nie ostatni więc w Cz-wie nie będę.

Jupii kto by pomyślał,że na widok @ będę cieszyć :p spóźniona 4 dni ale jest i na monitoring tym razem pójdę choć upał i mi się nie chce - ale odrzucam słowo NIE - zostaje Chce mi się :D
Jesteś nieziemska :szok: tak mało się ostatnio udzielam ,chociaż czytam ,a Ty o minie pamiętasz:) Dzięki. Testuje w poniedziałek ,ale jakoś nadziei nie mam - zobaczę znowu biały test:mad:.
Dziewczynki śliczności te wasze maluszki!!!!!
Pozdrawiam resztę dziewczyn tzn Ja i mój dół:frown:. Przepraszam ,ale jakoś tak doła złapałam i pesymistyczna się zrobiłam po przejściach Susany:(
Ps. Sus napisz jak się czujesz? Czy psychicznie choć troszkę lepiej?

reklama
Witam was piszę z pracy w ukryciu. Fondi nie poddawaj się ja też ciagle szukam lekarza masakra jakas.
Dziewczyny pomozcie co robić przyszły mi wyniki ana ujemne a ana2 graniczne swiecenie jakieś tam co mam robic ?

A ja robiłam dziś betę i niestety się nie udało... Nafoczka Ty byłaś stymulowana lametta i ovitrele później powiedz mi w których dniach miałaś owulację? Ile tabl Lametty miałaś? Przed staraniami z Wiktorkiem zachodziłaś w ciąże szybko ?
Porzeczka Ana graniczne miano 1:100 oznacza jesli się nie mylę wynik wątpliwy do powtórzenia a jaki typ świecenia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula przykro mi ale na pewno się uda, wiesz przecież ze mi też zeszło troszkę :)
Lamette miałam 10 szt na cykl 2x1 przez 5 dni 3-7dc, a co do owu to w zależności kiedy dostałam zastrzyk. Mi po zastrzyku szybko pekal pecherzyk, nawet szybciej niż doktor przewidywał. Najczęściej ok 11dc bo zastrzyk byl ok 10dc.

My z Wikusiem jeszcze zostajemy bo Wikus ma podniesiony marker "stresu poporodowego"-tak go nazwała pani pediatra (mój mąż stwiedzil ze on chyba tez) :)

A ja robiłam dziś betę i niestety się nie udało... Nafoczka Ty byłaś stymulowana lametta i ovitrele później powiedz mi w których dniach miałaś owulację? Ile tabl Lametty miałaś? Przed staraniami z Wiktorkiem zachodziłaś w ciąże szybko ?
Porzeczka Ana graniczne miano 1:100 oznacza jesli się nie mylę wynik wątpliwy do powtórzenia a jaki typ świecenia?
Obraz świecenia ziarnisty

Nafoczka skoro pani doktor tak mówi to pewnie tak jest aczkolwiek ja wiem z własnego doświadczenia że Wiktorki już tak mają 8-)lubią być oryginalni:Djedyni w swoim rodzaju
Szczerze to jestem zaskoczona w ciąże zachodziłam za 1 razem teraz mam wrażenie że coś jest nie tak,może psycha poprostu siada:growl:ja też miałam owu w 11 dc i myslałam że może to za wcześnie po CLO dawniej jak byłam stymulowana miałam owu w 14 dc
Porzeczka obraz ziarnisty przy takim świeceniu myslę że nie jest nie pokojący ale do lekarza marsz i zobaczysz co Ci powie
myślę że steryd w moim przypadku by się przydał tylko gdzie lekarza znaleźć:crazy:

Paula normalnie tez miałam owu w 14dc i szczerze mówiąc w cyklu w którym zaszłam zastrzyk podał mi mąż bo juz była jesień i do doktorka nie pojechałam bo pogoda nie sprzyjała. Zastrzyk zrobił dopiero w 12dc i może coś w tym jest ze jajko było bardziej dojrzałe. A co do zachodzienia to tez wcześniej zawsze był pierwszy cykl.

A no właśnie coś mi tu nie pasuje z tą owu jeśli owu jest późno zarodek też się nie zagnieździ może jak jest za wcześnie tez nie:growl:a przy Lameccie miałaś zawsze 1 pęcherzyk czy więcej? :oo::oo::oo:bo w tamtym cyklu miałam 2 pęcherzyki teraz 1 i dr P teraz dodatkowo dorzucił do 2 razy Lamette 1 CLO bo stwierdził że odpadam z jednym jajem:szok: jak mnie tak nafaszeruje to będę mieć owu w miesiączke wkońcu szczerze zastanawiam się co robić

reklama
Nafoczka byłam z grupą Św. Rity i tym razem też do nich dołączam. Dziewczyny u Was też tak duszno ? Aż mi niedobrze z tej pogody.@ pojawiło się zabarwienie śluzu i dalej nic - już świruję.

Paula jest powiedzenia : " Dobry koń to i po błocie pójdzie " :p heh powodzenia :D

Do góry