reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczus skoro akcji serca w poniedziałek nie było a we wtork był ok 75 to mogło dojść też później do zapłodnienia. Poczekaj i postaraj się nie denerwować bo stres nie jest dobry dla fasolki. Czasami akcja serca pojawia się na przełomie 6/7 tydzień. Mi lekarz kazał się zgłosić na pierwszą wizytę serduszkowa dopiero 2,5 tygodnia od przypadającej miesiączki. Jeśli nie ma plamien to wcześniej nie ma sensu iść. Przy twojej homocysteine jaka clexane. Może warto by było zwiększyć.

Pozdrawiam i wszystkim życzę miłego wieczoru ::))

reklama
Burczus skoro akcji serca w poniedziałek nie było a we wtork był ok 75 to mogło dojść też później do zapłodnienia. Poczekaj i postaraj się nie denerwować bo stres nie jest dobry dla fasolki. Czasami akcja serca pojawia się na przełomie 6/7 tydzień. Mi lekarz kazał się zgłosić na pierwszą wizytę serduszkowa dopiero 2,5 tygodnia od przypadającej miesiączki. Jeśli nie ma plamien to wcześniej nie ma sensu iść. Przy twojej homocysteine jaka clexane. Może warto by było zwiększyć.

Pozdrawiam i wszystkim życzę miłego wieczoru ::))
Biorę fraxiparynę 0,4. No sama nic nie zwiększę:/

Teczowa pozostałych ANA nie musisz robić. A co do szczepień, wlewow itp. myślę że powinnas zaufać tym dwóm gin. co ci mówili. ;) i skonsultować wyniki
Baw się dobrze i nabierz siły :*

Jeśli chodzi o serduszko to ja zawsze robiłam usg na w ok 7tc.

Hej Kochane pytanie do brzuchatek ;)
Dziewczyny miewam od czasu do czasu klucia w pochwie.. Tak jakby z wewnątrz na zewnątrz..trwaja 3 sekundy i albo się powtarza za chwilę albo nie.. Dziś trwało krótko .. Miałam tak przedwczoraj przed snem i dziś.....
Miałyście może takie coś wizyta dopiero za dwa tyg.
I przepraszam brzuchatki że was mecze, ale czy miałyście obfita wydzieline....
Dzięki ;) buziaki pozdrawiam ;)

Riri pamiętam jak dziś gdy byłam w ciąży z Oliwią to z tymi kłuciami dzwoniłam spanikowana do gina,ale to normalne, nadmiar wydzieliny również.
Riri,a jak Ty się czujesz?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się o najprzyjemniejszej porze dnia tj. o poranku :)
Riri (dziewczyny) pytaj o co chcesz, my to już jak dobro publiczne jesteśmy i nawet o "kupie" mogę pisać jak to może pomóc :p
Ja miewam takie szczypanie,pikanie w szyjce i trochę tego nie lubię. Jakby Młody mnie "podgryzal" :D a wydzieliny to rzeczywiście było sporo zwłaszcza przy lutce choć teraz mam odstawiona i jest jeszcze więcej ale spowrotem biorę ten żel abiofem bo jakieś gady w dupci wychodowalam (mimo GBS -)

Edit.
Wiem ze się powtarzam ale zostało mi 4 doby do szpitala. Tak baaardzo się boję tego co będzie. ..

Ostatnia edycja:
Do góry