reklama
G
Gość
Gość
Pewnie lecisz w jakies fajne miejsceWitajcie dziewczyny
Strawbelka, Arda - cieszę się, że się odzywacie, nie uciekajcie w krzaki
susana - przykro mi, że musisz przez to przechodzić...
nafoczka, Doris - Wy już na wylocie ale ten czas zleciał
nafoczka - ja tam wiem, że z synusiem będzie wszystko w porządku
AgnieszkaP, Riri - za wasze maluszki też trzymam kciuki
Ostatnio mam dużo spraw na głowie i nie mam tak czasu czytać systematycznie forum, ale udało mi się nadrobić forum Jutro wyjeżdżam na wakacje, więc nie będę się udzielała, ale będę Was podczytywała, mam nadzieję
Za wszystkie staraczki, testujące i ciężarówki trzymam mocno kciuki
Udanych wakacji zycze
motylek1234
Fanka BB :)
A ja czekam do @ oby jej nie było! potem idę na usg zobaczyć jak tam czy się wchłonela czy rośnie. .
A ja czekam do @ oby jej nie było! potem idę na usg zobaczyć jak tam czy się wchłonela czy rośnie. .
Ja też czekam
Pewnie lecisz w jakies fajne miejsce
Udanych wakacji zycze
Nie lecę, tylko jadę samochodem, na pełnym spontanie Mieliśmy w tym roku nie jechać, ale jednak udało się wygospodarować trochę czasu
Witam
Nafoczka wspolczuje tego stresu, zamiast tu czekac z radoscia na rozwiazanie, to martwisz sie o zdrowie synka ehhh.
Dziewczyny mam pytanie na temat tego l4 zwyklego a pozniej ciazowego i wyrownanie tych 20% orientuje sie ktoras z Was?
Nafoczka wspolczuje tego stresu, zamiast tu czekac z radoscia na rozwiazanie, to martwisz sie o zdrowie synka ehhh.
Dziewczyny mam pytanie na temat tego l4 zwyklego a pozniej ciazowego i wyrownanie tych 20% orientuje sie ktoras z Was?
bertha
Fanka BB :)
Czesc Dziewczynki,
witam sie tylko z krzaków, jakos ostatnio tylko podczytuje, ale natchnienia na pisanie brak... dzis wizyta u gina, podejrze pecherzyki czy jakiś zbiera się do pękania, bo owu gdzies sie powinna już czaic za rogiem. za kilka dni oczekiwanie 2 tyg na testowanie..
Pozdrowienia dla wszystkich!
Edit:
Tęczowa, agregacja to takie skupiska plemników tych nieżywych, tych nieruchliwych. Skupiają sie w takie grupki, agregują. I to ma znaczenie tylko podczas starań bo te żywe i ruchliwe maja tor przeszkód aby dotrzeć do celu, bo w te skupiska mogą trafić, a ze ruszają sie tylko do przodu to juz sie potem wycofać, wyplątać nie mogą.
Moj M tez to ma.
A jak z ruchliwością, ilością? Jest ok?
witam sie tylko z krzaków, jakos ostatnio tylko podczytuje, ale natchnienia na pisanie brak... dzis wizyta u gina, podejrze pecherzyki czy jakiś zbiera się do pękania, bo owu gdzies sie powinna już czaic za rogiem. za kilka dni oczekiwanie 2 tyg na testowanie..
Edit:
Tęczowa, agregacja to takie skupiska plemników tych nieżywych, tych nieruchliwych. Skupiają sie w takie grupki, agregują. I to ma znaczenie tylko podczas starań bo te żywe i ruchliwe maja tor przeszkód aby dotrzeć do celu, bo w te skupiska mogą trafić, a ze ruszają sie tylko do przodu to juz sie potem wycofać, wyplątać nie mogą.
Moj M tez to ma.
A jak z ruchliwością, ilością? Jest ok?
Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczynki,
Bertha ja robię dziś dokładnie to samo
Podziel się: