reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie dziewczyny

Strawbelka, Arda - cieszę się, że się odzywacie, nie uciekajcie w krzaki :tak:

susana - przykro mi, że musisz przez to przechodzić... :(

nafoczka, Doris - Wy już na wylocie :szok: ale ten czas zleciał :szok:

nafoczka - ja tam wiem, że z synusiem będzie wszystko w porządku :tak:

AgnieszkaP, Riri - za wasze maluszki też trzymam kciuki :)

Ostatnio mam dużo spraw na głowie i nie mam tak czasu czytać systematycznie forum, ale udało mi się nadrobić forum :) Jutro wyjeżdżam na wakacje, więc nie będę się udzielała, ale będę Was podczytywała, mam nadzieję :)

Za wszystkie staraczki, testujące i ciężarówki trzymam mocno kciuki :tak:
Pewnie lecisz w jakies fajne miejsce;)
Udanych wakacji zycze;)

Witam

Nafoczka wspolczuje tego stresu, zamiast tu czekac z radoscia na rozwiazanie, to martwisz sie o zdrowie synka ehhh.

Dziewczyny mam pytanie na temat tego l4 zwyklego a pozniej ciazowego i wyrownanie tych 20% orientuje sie ktoras z Was?

Czesc Dziewczynki,
witam sie tylko z krzaków, jakos ostatnio tylko podczytuje, ale natchnienia na pisanie brak... dzis wizyta u gina, podejrze pecherzyki czy jakiś zbiera się do pękania, bo owu gdzies sie powinna już czaic za rogiem. za kilka dni oczekiwanie 2 tyg na testowanie..
Pozdrowienia dla wszystkich!

Edit:
Tęczowa, agregacja to takie skupiska plemników tych nieżywych, tych nieruchliwych. Skupiają sie w takie grupki, agregują. I to ma znaczenie tylko podczas starań bo te żywe i ruchliwe maja tor przeszkód aby dotrzeć do celu, bo w te skupiska mogą trafić, a ze ruszają sie tylko do przodu to juz sie potem wycofać, wyplątać nie mogą.
Moj M tez to ma.
A jak z ruchliwością, ilością? Jest ok?

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczynki,
witam sie tylko z krzaków, jakos ostatnio tylko podczytuje, ale natchnienia na pisanie brak... dzis wizyta u gina, podejrze pecherzyki czy jakiś zbiera się do pękania, bo owu gdzies sie powinna już czaic za rogiem. za kilka dni oczekiwanie 2 tyg na testowanie..
Pozdrowienia dla wszystkich!

Bertha ja robię dziś dokładnie to samo ;)

Do góry