reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Świetną masz tarczyce!! Co chcesz od wyniku 1,8?

Strawbelka ja uważam ,że w niektórych przypadkach ludzie nie powinni mieć wyboru ! Uważam ,że CC jest pójściem na skróty. Nie chodzi o to ,że dzieci muszą chodzić na rahabilitacje tylko o to ,że kobiety boją się bólu. Ja rodziłam SN małe dziecko z 23 tyg a męczyłam się okropnie po CC też się męczyłam.
Osobiście bałam się porodu SN ze wzgląd na porażenie 4 kończynowe a potem po rozmowie z lekarzem okazało się że takie zagrożenie również jest w CC. SN ma swój ogromny minus na wysiłek i potem w 80% kobiety mają problemy z wysiłkowym trzymaniem moczu ,ale na to też już są sposoby.
Zacznę myśleć nad porodem jak będę już na wysokim etapie ciąży i napiszę Wam o swojej decyzji ;)

Asia 669 testowałaś? Weź nie kiś tych testów :p
Nie, Beata, nie testowałam. Będę testować w sobotę. Teraz jeszcze za wcześnie. Mam taki zapiernicz w pracy i czas mi tak szybko leci, że wytrzymam. Dam znać w sobotę:-p

reklama
Ja jeszcze co do taczycy to mam nadczynność i powinnam być chuda jak szkapa a ja tyje, część objawów mam z nadczynnosci a część z niedoczynnosci. Zresztą szpital twierdzi że to hashi a mój endo że Gravesa-Basedowa....
Julia gratki. Oby tak dalej :-)
Fondie to coś czuję że lipiec będzie owocny u wielu z nas. Tak czy siak na pewno będzie mega seksowny :-) :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
Czytam i czytam o tych porodach i powiem Wam jedno, ja ma problem z bani, bo i tak muszę mieć w razie w cc. Taka decyzja neurologa i koniec :D
Fondie kciuki za starania
Julia super, że jest dobrze i oby tak dalej
Doris, Nafoczka czekam na wielkie odpakowanie i trzymam kciuki za piękne bobaski
resztę ciężarówek pozdrawiam i nieciężarówki znaczy się też :D
Ja jestem na terapii wyciszającej w Zakopanym i jest jednym słowem cudoownie :)
Wczoraj byłam u Sachy i powiedział mi, że Sm wyklucza u mnie możliwość szczepień, bo dostałabym rzutu, który nie wie jakby się skończyl. Podał mi możliwość zrobienia wlewów, ale to koszt 4-6 tys jeden, z tym, że sugerował iż nie ma u mnie aż takiej konieczności ich robienia. Powiedział też, że mój mlr jest ok i zna pacjentki które przy 0% mają bobasy i żebym sie nie stresowała. Widać było, że nie chciał mnie na siłę naciągać na kasę . Odebrałam przeciwciała łożyskowe i są ujemne więc go to bardzo ucieszyło. O nk i limfocytach za wiele nie mówił, ale jeśli uda mi się wykopać skądś taniej intralipid to wlewy pójdą w ruch :).
zlecił mi badania na mutację genu protrombiny oraz p/c p.fosfatydyloserynie i p/c p. fosfotydyloinozytolowi
Odebrałam też mężowe wyniki i w sumie nie wiem o co w nich chodzi, ale jedno skumałam, że ma agregację :/ Wiecie co z tym zrobić?? i czy to ma znaczenie przy moich poronieniach???
Poza tym robiłam lh, fsh i testosteron i proszę napiszcie czy są ok????

lh 7,73
fsh 7,48
testosteron 27 (0-73)
jak już pójdę do labu to wolę się kłuć jeden raz. Więc czy jeśli mam ana 1 ujemne to robić 2 i 3 ???

Burczus mam skonczony 9tc, obumarcia mialam najpozniej w 8tc wiec mam cicha nadzieje ze zagrozenie minelo, nadzieja matka glupich jak to mowia[emoji53]
Ja czuje sie srednio...mdlosci daja popalic ale lekarka pocieszyla ze coraz blizej ich konca jest;) dzis ciutke lepiej sie czuje;)

Teczowa jak jestes w Zakopanym, to polecam kawiarnie Samanta i kremowki.
Pychotka;)
Edit. Tylko sa dwa rodzaje, jedne z adwokatem, drugie bez. To te bez adwokata sa pyszne.
My zawsze jeszcze do domu przywozimy;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Burczus mam skonczony 9tc, obumarcia mialam najpozniej w 8tc wiec mam cicha nadzieje ze zagrozenie minelo, nadzieja matka glupich jak to mowia[emoji53]
Ja czuje sie srednio...mdlosci daja popalic ale lekarka pocieszyla ze coraz blizej ich konca jest;) dzis ciutke lepiej sie czuje;)
No to pięknie:) wierzę,że będzie dobrze:)
I proszę więcej nie mieć takich okropnych przeczuć co wczoraj:p

reklama
Do góry