Nie, Beata, nie testowałam. Będę testować w sobotę. Teraz jeszcze za wcześnie. Mam taki zapiernicz w pracy i czas mi tak szybko leci, że wytrzymam. Dam znać w sobotęŚwietną masz tarczyce!! Co chcesz od wyniku 1,8?
Strawbelka ja uważam ,że w niektórych przypadkach ludzie nie powinni mieć wyboru ! Uważam ,że CC jest pójściem na skróty. Nie chodzi o to ,że dzieci muszą chodzić na rahabilitacje tylko o to ,że kobiety boją się bólu. Ja rodziłam SN małe dziecko z 23 tyg a męczyłam się okropnie po CC też się męczyłam.
Osobiście bałam się porodu SN ze wzgląd na porażenie 4 kończynowe a potem po rozmowie z lekarzem okazało się że takie zagrożenie również jest w CC. SN ma swój ogromny minus na wysiłek i potem w 80% kobiety mają problemy z wysiłkowym trzymaniem moczu ,ale na to też już są sposoby.
Zacznę myśleć nad porodem jak będę już na wysokim etapie ciąży i napiszę Wam o swojej decyzji
Asia 669 testowałaś? Weź nie kiś tych testów
reklama
G
Gość
Gość
Fondie, to u Ciebie bedzie jeden bzyk i juz bedzie ciaza Ty jakos szybko zachodzilas.No i no i mamy zielone swiatlo ale od przyszego cyklu czyli jakos od 10lipca
A bedziesz tez brac cos na pekniecie, bo Ty chyba tez CLO bralas...czy tak bez wspomagaczy juz bedziecie sie starac?
Ja jeszcze co do taczycy to mam nadczynność i powinnam być chuda jak szkapa a ja tyje, część objawów mam z nadczynnosci a część z niedoczynnosci. Zresztą szpital twierdzi że to hashi a mój endo że Gravesa-Basedowa....
Julia gratki. Oby tak dalej :-)
Fondie to coś czuję że lipiec będzie owocny u wielu z nas. Tak czy siak na pewno będzie mega seksowny :-) :-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Julia gratki. Oby tak dalej :-)
Fondie to coś czuję że lipiec będzie owocny u wielu z nas. Tak czy siak na pewno będzie mega seksowny :-) :-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
tęczowa89
Fanka BB :)
Cześć
Czytam i czytam o tych porodach i powiem Wam jedno, ja ma problem z bani, bo i tak muszę mieć w razie w cc. Taka decyzja neurologa i koniec
Fondie kciuki za starania
Julia super, że jest dobrze i oby tak dalej
Doris, Nafoczka czekam na wielkie odpakowanie i trzymam kciuki za piękne bobaski
resztę ciężarówek pozdrawiam i nieciężarówki znaczy się też
Ja jestem na terapii wyciszającej w Zakopanym i jest jednym słowem cudoownie
Wczoraj byłam u Sachy i powiedział mi, że Sm wyklucza u mnie możliwość szczepień, bo dostałabym rzutu, który nie wie jakby się skończyl. Podał mi możliwość zrobienia wlewów, ale to koszt 4-6 tys jeden, z tym, że sugerował iż nie ma u mnie aż takiej konieczności ich robienia. Powiedział też, że mój mlr jest ok i zna pacjentki które przy 0% mają bobasy i żebym sie nie stresowała. Widać było, że nie chciał mnie na siłę naciągać na kasę . Odebrałam przeciwciała łożyskowe i są ujemne więc go to bardzo ucieszyło. O nk i limfocytach za wiele nie mówił, ale jeśli uda mi się wykopać skądś taniej intralipid to wlewy pójdą w ruch .
zlecił mi badania na mutację genu protrombiny oraz p/c p.fosfatydyloserynie i p/c p. fosfotydyloinozytolowi
Odebrałam też mężowe wyniki i w sumie nie wiem o co w nich chodzi, ale jedno skumałam, że ma agregację :/ Wiecie co z tym zrobić?? i czy to ma znaczenie przy moich poronieniach???
Poza tym robiłam lh, fsh i testosteron i proszę napiszcie czy są ok????
lh 7,73
fsh 7,48
testosteron 27 (0-73)
jak już pójdę do labu to wolę się kłuć jeden raz. Więc czy jeśli mam ana 1 ujemne to robić 2 i 3 ???
Czytam i czytam o tych porodach i powiem Wam jedno, ja ma problem z bani, bo i tak muszę mieć w razie w cc. Taka decyzja neurologa i koniec
Fondie kciuki za starania
Julia super, że jest dobrze i oby tak dalej
Doris, Nafoczka czekam na wielkie odpakowanie i trzymam kciuki za piękne bobaski
resztę ciężarówek pozdrawiam i nieciężarówki znaczy się też
Ja jestem na terapii wyciszającej w Zakopanym i jest jednym słowem cudoownie
Wczoraj byłam u Sachy i powiedział mi, że Sm wyklucza u mnie możliwość szczepień, bo dostałabym rzutu, który nie wie jakby się skończyl. Podał mi możliwość zrobienia wlewów, ale to koszt 4-6 tys jeden, z tym, że sugerował iż nie ma u mnie aż takiej konieczności ich robienia. Powiedział też, że mój mlr jest ok i zna pacjentki które przy 0% mają bobasy i żebym sie nie stresowała. Widać było, że nie chciał mnie na siłę naciągać na kasę . Odebrałam przeciwciała łożyskowe i są ujemne więc go to bardzo ucieszyło. O nk i limfocytach za wiele nie mówił, ale jeśli uda mi się wykopać skądś taniej intralipid to wlewy pójdą w ruch .
zlecił mi badania na mutację genu protrombiny oraz p/c p.fosfatydyloserynie i p/c p. fosfotydyloinozytolowi
Odebrałam też mężowe wyniki i w sumie nie wiem o co w nich chodzi, ale jedno skumałam, że ma agregację :/ Wiecie co z tym zrobić?? i czy to ma znaczenie przy moich poronieniach???
Poza tym robiłam lh, fsh i testosteron i proszę napiszcie czy są ok????
lh 7,73
fsh 7,48
testosteron 27 (0-73)
jak już pójdę do labu to wolę się kłuć jeden raz. Więc czy jeśli mam ana 1 ujemne to robić 2 i 3 ???
Burczus mam skonczony 9tc, obumarcia mialam najpozniej w 8tc wiec mam cicha nadzieje ze zagrozenie minelo, nadzieja matka glupich jak to mowia[emoji53]
Ja czuje sie srednio...mdlosci daja popalic ale lekarka pocieszyla ze coraz blizej ich konca jest dzis ciutke lepiej sie czuje
Ja czuje sie srednio...mdlosci daja popalic ale lekarka pocieszyla ze coraz blizej ich konca jest dzis ciutke lepiej sie czuje
G
Gość
Gość
Teczowa jak jestes w Zakopanym, to polecam kawiarnie Samanta i kremowki.
Pychotka
Edit. Tylko sa dwa rodzaje, jedne z adwokatem, drugie bez. To te bez adwokata sa pyszne.
My zawsze jeszcze do domu przywozimy
Pychotka
Edit. Tylko sa dwa rodzaje, jedne z adwokatem, drugie bez. To te bez adwokata sa pyszne.
My zawsze jeszcze do domu przywozimy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
burczuś
No to pięknie wierzę,że będzie dobrzeBurczus mam skonczony 9tc, obumarcia mialam najpozniej w 8tc wiec mam cicha nadzieje ze zagrozenie minelo, nadzieja matka glupich jak to mowia[emoji53]
I proszę więcej nie mieć takich okropnych przeczuć co wczoraj
reklama
burczuś
W poniedziałek. Pomimo wielkiej chęci wiary,ciężko być nastawionym pozytywnie.Burczus a ty kiedy kolejna wizyta?
Podziel się: