reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Normalnie nie wytrzymam!!!!!!

Nikt mi nie poleci tego lekarza czytałam o malinie i jerzak dubrawski i nie wiem pomóżcie mi dziewczyny :(

Czy Ty nie widzisz, że nikt prawie nie odpowiada na Twoje posty, bo stale pytasz o to samo?????
Ogarnij się Dziewczyno, zacznij czytać ten wątek od początku to wiele się dowiesz! A jak nie pamietasz to notuj! Nie wyskakuj co chwilę z beznadziejnymi pytaniami, bo niebawem nikt nie będzie na nie odpowiadał. Czytaj, Dziewczyno, czytaj!!!!
Nie masz kasy, chcesz dziecko, a pierwsza wizyta np u Maliny to koszt 6000 zł + koszty podróży

reklama
Hej Kochane ja z krzaka bo siedzę u rodzinki uffff wreszcie lekarz pozwolił mi pojechać na troszkę.... Samopoczucie kiepskie.. Najbardziej ból żołądka ale lekarz mówi że to norma....i terax bóle przepony pewnie od wymiotów spalabym i sikala _););)
Kobiety nie denerwujcie się tak.na Motylka....
Wiem że czasem Motylku jesteś irytujqca...
Ale tak jak każda z nas pragnie tego samego... Jest młoda, a już tak doświadczona przez los... Ja też dziewczyny byłam na garmuszku męża jak się to.mowi straciłam pracę a pragnienie posiadania maleństwa było silniejsze... I kombinowałam kasę z niebios ;) razem kombinowalismy.. Dlatego może rozumiem trochę Motylka...
Ja mam wspaniała rodzinę i mogę mogłam na nią liczyć a może Motylek nie ma tej przyjemności.... Może jak każda z nas oczekuję wsparcia i zainteresowania...
Ale Motylku co do czytania ze zrozumieniem to racja....ja żeby zacząć pisać zaczęłam najpierw czytać forum... Bo nie będę pisać o "jablkach" jak dziewczyny piszą o "śliwkach" rozumiesz o co chodzi... Trzeba zrozumieć temat forum i zadawać pytania gdzie nie masz konkretnej odpowiedzi....
A ty Doris nie nerwy, nie nerwy tylko spokojnie bo już niedługo cesareczka malutki tam zdenerwowany razem z tobą..
Trzymam kciuki za brzuszki, i za staraczki...
Całuję gorąco ;););)

Doris nie musiałaś mnie tak poniżac poprostu szukam odpowiedniego lekarza i tyle a nie ze nie mam kasy pracuje mąż też wiec nie znasz nie oceniaj chciałam tylko rade nic więcej. ..
Motylek wiec i ja cos od siebie dodam, bo tak jak i Doris czasami nie moge czytac Twoich postow!
Przedewszystkim Doris i zadna z Dziewczyn Cie nie poniza.
Pytasz w kolko o to samo i oczekujesz odpowiedzi jak ja dostaniesz to Ci nie pasuje bo nie po Twojej mysli.
Sama musisz zdecydowac czego chcesz bo z braku kasy przeskakujesz do adopcji i teraz pytasz o wybor lekarzy u ktorych wizyty duuzo kosztuja. Nikt Ci nie powie do kogo powinnas isc bo kazdy decyduje sam za siebie a czytajac uwaznie posty mozesz wiele wywnioskowac!!
I tak masz racje nie znamy Cie ale wystarczy poczytac co Ty piszesz zeby nasunely sie wnioski..

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Doris, widać Olafkowi troszkę spieszy się na świat, chociaż 10 dni to już bardzo niewiele. Moi chłopcy urodzili się w 38 i 36 tc, więc też wcześniej.

Burczuś, trzymam kciuki, żeby było dobrze i mam nadzieję, że to tylko kosmetyczna nieprawidłowość i maleństwu nic nie zagraża.

Riri, Ty to bidulko się nameczyczysz z tymi dolegliwościami trawiennymi. Mam nadzieję, że niebawem one ustapią.

Nafoczko, może Wiktorek uciska na pęcherz;), bo nie słyszałam, żeby truskawki były moczopędne. Może Niuniek tak się ułożył, że mamę ciśnie:tak:. A jak Ty się czujesz obecnie?

Asia ale ja zjadlam mix truskawki+arbuza+czereśnie :D wiec suma sumarum dobrze ze tylko na sikaniu się skończyło. Dokarmiam jak mogę :D
Wikus na pewno naciska na pęcherz ale też na jelita bo obie sprawy mam częste, a poza tym czasem lekko zdarza mi się puścić kropelke, do tego zgaga, spuchniete stawy nog i dloni, +15kg. .. ale i tak KOCHAM ten stan i się nim delektuje ♡♡♡

Psychicznie? Napisze krotko: BARDZO SIĘ MARTWIE!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,
Nafoczka uwielbiam Twoje podejście do ciąży- jesteś taka silna, z Twoich wpisów mimo wszystko emanuje taki spokój i opanowanie...to oczywiste że się martwisz taki urok Naszych :trudnych ciąż: ale jestem przekonana że z Twoim Zwycięzcą wszystko jest luxik;)
A ja odwiedziłam naszego doktorka P byłam podpatrzeć jajca, pytałam o te niskieee limfocyty- i mi powiedział że to dobrze przynajmniej organizm nie będzie aż tak zwalczał ciąży o ile się uda:oo:
Mam pytanie do dziewuszek, które są posiadaczkami hashimoto- jeśli jesteście na dietce bezglutenowej i jeśli zjecie coś z glutenem czy czujecie się gorzej w jaki kolwiek sposób? bo nie wiem czy to co obserwuje u siebie jest podstawne czy to tylko moje świrowanie ?

Asia ale ja zjadlam mix truskawki+arbuza+czereśnie :D wiec suma sumarum dobrze ze tylko na sikaniu się skończyło. Dokarmiam jak mogę :D
Wikus na pewno naciska na pęcherz ale też na jelita bo obie sprawy mam częste, a poza tym czasem lekko zdarza mi się puścić kropelke, do tego zgaga, spuchniete stawy nog i dloni, +15kg. .. ale i tak KOCHAM ten stan i się nim delektuje ♡♡♡

Psychicznie? Napisze krotko: BARDZO SIĘ MARTWIE!
Wiem, kochana, wiem, ale teraz tylko możesz czekać. Wszystko musi być dobrze i tego się trzymajmy. A na kiedy masz dokładnie termin? I planujesz poród SN czy CC?

reklama
Pani dok. chce mnie rozwiązać w sensie szwu 27.06 ale mam być na czczo wiec wiadomo co to oznacza, to będzie 37 tc choć skończony 36. Jak się coś zacznie to się zacznie a jak nie to wrócę do was ale pewnie nie na długo. Maluszek juz jest bardzo mocno wbity w dziurke wiec raczej będzie SN, już nie mogę się doczekać! !!! (Choć oczywiście się trochę boje :)
Co do faktycznego terminu to OM 22.07 a ten z usg roznie wychodzi przez te pomiary

Paula mówiłam ze P. tak powie :)

Do góry