reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Normalnie nie wytrzymam!!!!!!

Nikt mi nie poleci tego lekarza czytałam o malinie i jerzak dubrawski i nie wiem pomóżcie mi dziewczyny :(

Czy Ty nie widzisz, że nikt prawie nie odpowiada na Twoje posty, bo stale pytasz o to samo?????
Ogarnij się Dziewczyno, zacznij czytać ten wątek od początku to wiele się dowiesz! A jak nie pamietasz to notuj! Nie wyskakuj co chwilę z beznadziejnymi pytaniami, bo niebawem nikt nie będzie na nie odpowiadał. Czytaj, Dziewczyno, czytaj!!!!
Nie masz kasy, chcesz dziecko, a pierwsza wizyta np u Maliny to koszt 6000 zł + koszty podróży

reklama
Hej Kochane ja z krzaka bo siedzę u rodzinki uffff wreszcie lekarz pozwolił mi pojechać na troszkę.... Samopoczucie kiepskie.. Najbardziej ból żołądka ale lekarz mówi że to norma....i terax bóle przepony pewnie od wymiotów spalabym i sikala _););)
Kobiety nie denerwujcie się tak.na Motylka....
Wiem że czasem Motylku jesteś irytujqca...
Ale tak jak każda z nas pragnie tego samego... Jest młoda, a już tak doświadczona przez los... Ja też dziewczyny byłam na garmuszku męża jak się to.mowi straciłam pracę a pragnienie posiadania maleństwa było silniejsze... I kombinowałam kasę z niebios ;) razem kombinowalismy.. Dlatego może rozumiem trochę Motylka...
Ja mam wspaniała rodzinę i mogę mogłam na nią liczyć a może Motylek nie ma tej przyjemności.... Może jak każda z nas oczekuję wsparcia i zainteresowania...
Ale Motylku co do czytania ze zrozumieniem to racja....ja żeby zacząć pisać zaczęłam najpierw czytać forum... Bo nie będę pisać o "jablkach" jak dziewczyny piszą o "śliwkach" rozumiesz o co chodzi... Trzeba zrozumieć temat forum i zadawać pytania gdzie nie masz konkretnej odpowiedzi....
A ty Doris nie nerwy, nie nerwy tylko spokojnie bo już niedługo cesareczka malutki tam zdenerwowany razem z tobą..
Trzymam kciuki za brzuszki, i za staraczki...
Całuję gorąco ;););)

Doris nie musiałaś mnie tak poniżac poprostu szukam odpowiedniego lekarza i tyle a nie ze nie mam kasy pracuje mąż też wiec nie znasz nie oceniaj chciałam tylko rade nic więcej. ..
Motylek wiec i ja cos od siebie dodam, bo tak jak i Doris czasami nie moge czytac Twoich postow!
Przedewszystkim Doris i zadna z Dziewczyn Cie nie poniza.
Pytasz w kolko o to samo i oczekujesz odpowiedzi jak ja dostaniesz to Ci nie pasuje bo nie po Twojej mysli.
Sama musisz zdecydowac czego chcesz bo z braku kasy przeskakujesz do adopcji i teraz pytasz o wybor lekarzy u ktorych wizyty duuzo kosztuja. Nikt Ci nie powie do kogo powinnas isc bo kazdy decyduje sam za siebie a czytajac uwaznie posty mozesz wiele wywnioskowac!!
I tak masz racje nie znamy Cie ale wystarczy poczytac co Ty piszesz zeby nasunely sie wnioski..

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Doris, widać Olafkowi troszkę spieszy się na świat, chociaż 10 dni to już bardzo niewiele. Moi chłopcy urodzili się w 38 i 36 tc, więc też wcześniej.

Burczuś, trzymam kciuki, żeby było dobrze i mam nadzieję, że to tylko kosmetyczna nieprawidłowość i maleństwu nic nie zagraża.

Riri, Ty to bidulko się nameczyczysz z tymi dolegliwościami trawiennymi. Mam nadzieję, że niebawem one ustapią.

Nafoczko, może Wiktorek uciska na pęcherz;), bo nie słyszałam, żeby truskawki były moczopędne. Może Niuniek tak się ułożył, że mamę ciśnie:tak:. A jak Ty się czujesz obecnie?

Asia ale ja zjadlam mix truskawki+arbuza+czereśnie :D wiec suma sumarum dobrze ze tylko na sikaniu się skończyło. Dokarmiam jak mogę :D
Wikus na pewno naciska na pęcherz ale też na jelita bo obie sprawy mam częste, a poza tym czasem lekko zdarza mi się puścić kropelke, do tego zgaga, spuchniete stawy nog i dloni, +15kg. .. ale i tak KOCHAM ten stan i się nim delektuje ♡♡♡

Psychicznie? Napisze krotko: BARDZO SIĘ MARTWIE!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,
Nafoczka uwielbiam Twoje podejście do ciąży- jesteś taka silna, z Twoich wpisów mimo wszystko emanuje taki spokój i opanowanie...to oczywiste że się martwisz taki urok Naszych :trudnych ciąż: ale jestem przekonana że z Twoim Zwycięzcą wszystko jest luxik;)
A ja odwiedziłam naszego doktorka P byłam podpatrzeć jajca, pytałam o te niskieee limfocyty- i mi powiedział że to dobrze przynajmniej organizm nie będzie aż tak zwalczał ciąży o ile się uda:oo:
Mam pytanie do dziewuszek, które są posiadaczkami hashimoto- jeśli jesteście na dietce bezglutenowej i jeśli zjecie coś z glutenem czy czujecie się gorzej w jaki kolwiek sposób? bo nie wiem czy to co obserwuje u siebie jest podstawne czy to tylko moje świrowanie ?

Asia ale ja zjadlam mix truskawki+arbuza+czereśnie :D wiec suma sumarum dobrze ze tylko na sikaniu się skończyło. Dokarmiam jak mogę :D
Wikus na pewno naciska na pęcherz ale też na jelita bo obie sprawy mam częste, a poza tym czasem lekko zdarza mi się puścić kropelke, do tego zgaga, spuchniete stawy nog i dloni, +15kg. .. ale i tak KOCHAM ten stan i się nim delektuje ♡♡♡

Psychicznie? Napisze krotko: BARDZO SIĘ MARTWIE!
Wiem, kochana, wiem, ale teraz tylko możesz czekać. Wszystko musi być dobrze i tego się trzymajmy. A na kiedy masz dokładnie termin? I planujesz poród SN czy CC?

reklama
Pani dok. chce mnie rozwiązać w sensie szwu 27.06 ale mam być na czczo wiec wiadomo co to oznacza, to będzie 37 tc choć skończony 36. Jak się coś zacznie to się zacznie a jak nie to wrócę do was ale pewnie nie na długo. Maluszek juz jest bardzo mocno wbity w dziurke wiec raczej będzie SN, już nie mogę się doczekać! !!! (Choć oczywiście się trochę boje :)
Co do faktycznego terminu to OM 22.07 a ten z usg roznie wychodzi przez te pomiary

Paula mówiłam ze P. tak powie :)

Do góry