reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nikt mi nie poleci tego lekarza czytałam o malinie i jerzak dubrawski i nie wiem pomóżcie mi dziewczyny :(
Burczus 3mam kciuki za fasolkę!
Motylku.
Pisałaś o braku funduszy,a każdy z tych lekarzy jest mega drogi. Uzbieraj fundusze i wtedy uderzaj np. do Maliny.Myślę,że tu Jerzak się nie wykaże.

reklama
Motylku znane nazwiska znasz, pytasz o lekarza dziś trzeci raz ale decyzję gdzie iść musisz podjąć sama bo koszty będą wszędzie. Każdy lekarz jest dobry jak jest dobrze...

Bea25ta no widzisz nie wiadomo tak na 100% czy to byla blokada :) Czy wkoncu to byly TE zarodki. Czy ten czas. A moze zadzialal Encorton, Intralipid, Fragmin z Acardem i Luteinka +witaminki. :) A moze wszystko na raz...
Gin z kliniki poczatkowo chyba bardziej wierzyl w ciaze niz ja sama. Dopiero po prenatlnych i jak poczulam ze sie ruszaja to odetchnelam nieco. Czekam na dalszy rozwoj sytuacji i mam nadzieje ze doczekamy sie znow ziemskich dzieci. Adopcja musi poczekac bo nadal jej nie wykluczamy. :)

Witam,

Burczuś Kochana Moja, trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę [emoji110]

Doris to kiedy cc? Za tydzień?

Nafoczka ja po czereśniach też miałam bieganie w nocy do kibelka...ale leciało drugą dziurką [emoji23]

Motylku musisz zdecydować sama, nikt tu za Ciebie decyzji nie podejmie, tak samo jak za mnie czy inną forumowiczkę. Nie do końca wiem czego Ty od nas oczekujesz, przecież jak w razie W się nie uda, to nie będzie to nasza wina, bo my tak powiedziałyśmy. Nie wiem czy tylko ja mam tak, ale odnoszę wrażenie, że jesteś zagubiona, jak dziecko we mgle...

A ja dostałam dziś opierd*l od Pani Dr, w sumie sama nie wiem o co, ale płakać mi się chciało, bo nie czułam się winna i nie wiedziałam za co jestem zjechana [emoji12]

Dziewczyny - ja mam bardziej ogólne pytanie na temat heparyny, bo część z Was ją przyjmuje ale każda ma inne nazwy leku: Clexane, Fraxipirine, Fragmin....wiem że to wszystko jedno, ale czy to od czegoś zależy, że macie różne nazwy? Jakie są różnice: ceny, dawki?

Gabis nie wiem czym się różnią zastrzyki oprócz nazwy. Jedno co mogę wywnioskować to to że Clexan jest podawany najczęściej, nawet w szpitalach a dziewczyny tez brały Fraxiparine lub fraxi bo o clexane było bardzo trudno z dostępnością. Być może ale to być może jest lepszy?!

Czarna ja siusialam ale wciąż czekalam kiedy odejdą mi wody :D

Czarna_mala do ivf podchodzilsmy w Gyncentrum w Katowicach.
Coreczke tez mamy po leczeniu nieplodnosci po elektrokauteryzacji i Clo i innych lekach.
Potem juz sie posypalo na dobre... kilku ginow, immunologow i genetyk. I tak to wlasnie doszlismy do tego momentu.

reklama
Czarna_mala do ivf podchodzilsmy w Gyncentrum w Katowicach.
Coreczke tez mamy po leczeniu nieplodnosci po elektrokauteryzacji i Clo i innych lekach.
Potem juz sie posypalo na dobre... kilku ginow, immunologow i genetyk. I tak to wlasnie doszlismy do tego momentu.
Moja znajoma z niemal zerowym AMH ma od nich synka ;)

Do góry