reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabis, to nie masz z ta hemoglobina problemu skoro normy sa do 16..

Motylek, spokojnie, nie panikuj, poczekaj, idź za jakis czas do innego gina po druga opinie.

Ja jeszcze czekam na drożność

reklama
Susana - ...nie wiem co napisac, nie wiem czemu tak sie dzieje, nie ogarniam czemu los tak niektorych doswiadcza[emoji45] zycze Ci duzo sily i wsparcia od bliskich. Przed Toba ciezkie decyzje. Nie potrafie sobie nawet wyobrazic co teraz przezywacie. Przytulam Cie mocno.

Bertha no właśnie nie zdążyłam ci napisać, sono hsg ja miałam i nie jest tak źle :) na ekranie widziałam jak płynie kontrast, odrobinę przez chwile było dziwne uczucie, wiecej strachu i troszkę plamienia

Paula30, mi P. mówił ze spadek limfocytów w ciąży jest prawidłowym objawem, wprawdzie ja miałam ok15 ale zwrócił na to uwagę sam, oraz na hematokryt i hemoglobine, zreszta cała morfologia i mocz go interesowały (w przeciwieństwie do innych)

Gabis ty masz hemoglobine tak jak ja mega duże żelazo i nikt tego nie komentował ale w ciąży zmieni się wszystko :)

Motylku a kto Ci mówił o usunięciu jajowodu?

Ostatnia edycja:
A ja jestem po diagnozie u Dubrawskiego. Zespol fosfo+ przeciwciala+ zrosty. Mam rozpisane leczenie i od kolejnego cyklu moge sie starac. Bije sie z myslami, ale chyba dam sobie szanse i to bedzie ostatnia proba....

reklama
Bertha cieszę się,że jakoś poszło. Za Tobą połowa roboty teraz kolej na drugą. Musisz wykorzystać swoją szansę . Trzymam kciuki.

Beri trzymam kciuki.

Motylek nikt Ci nie mówił o usunięciu jajowodu tylko laparoskopii więc o leczeniu. Co tu histeryzować masz czekać? To czekaj. Jak diagnoza nie odpowiada idź ją skonsultuj.

Mam znajomą na innym forum. Niedrożne jajowody i tylko szansa na ciążę to in vitro. Poszła do Przybycienia ten ją skierował na laparoskopie ,wczoraj życzyłam jej aby udrożniono jej co trzeba i dzis napisała że moje życzenie się spełniło :) Mam jeszcze kilka takich życzeń dziewczyny! Nafoczka Ty wiesz jakie! Susana też, życzę cudu! Sobie bo ciut egoistka jestem i jeszcze paru laskom na forum obiecałam :p Życzenia się spełniają :*

Do góry