zakreconabunia
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Czy ktoras z was miala szcczepienia linfocytami partnera i moze powiedziec mi jak to wyglada i czy przynioslo to jakis rezultat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie gniewam się nawet tego nie zauważyłam :-)Tak się skupiłam co komu odpisać, że z Porzeczki zrobiłam Poprzeczkę.
Beatka dobrze że zauważlas.
Porzeczka przepraszam
Dzwoniłam sie w końcu mam wizytę na 11.07 trochę dlugo ale...
Moje kochane pani była przemiła i powiedziała że mogę dzwonić co 2 dni jeśli zwolni się miejsce przepisze mnie wcześniej.
Mam być przed 14 zrobią usg i później do maliny i ewentualne mąż na badanie zobaczymy.Kochana ja 11.07 będę mieć już 3-e szczepienie..a na którą masz?
Dziękuję tak juz o tym myslałam poproszę moja lekarke czy mi w sierpniu zrobi mam dzwonić do niej w środę? Dziewczyny czy po tej histeroskopi trzeba być na l4 jak się człowiek czuje po zabiegu można chodzic do pracy i ile się w szpitalu lezyw?cholercia wkurzyłam się trochę bo byłam dziś u mojej gin i na histero zapisze mnie dopiero na lipiec bo w czerwcu limit już wyczerpany...a jak ja mam się zapisać jak niewiem kiedu okres dostanę..masakra
Porzeczka Malina histero napewno też Ci zleci,pozałatwiaj sobie terminy wcześniej
No to napewno się natkniemy na siebie bo ja wtedy mam też dodatkową wizytę na 13.30 !!!!ale fajnieMam być przed 14 zrobią usg i później do maliny i ewentualne mąż na badanie zobaczymy.
Hej dziewczyny. Czy ktoras z was miala szcczepienia linfocytami partnera i moze powiedziec mi jak to wyglada i czy przynioslo to jakis rezultat?