Beatka, to czas na zakupy się wybrać :-) Ja ostatnio zaszalałam...tylko przestało mi się to wszystko w szafie mieścić.Hehehe Ja skończyłam komentować posty Motylka. Dziewczyna musi dojrzeć. Szkoda mi jej przejść bo jak na 23l (prawie) to 3 lata starała się o ciąże potem straciła córkę i kolejną. Więc starania musiała rozpocząć w wieku 18-19 l co dla mnie w dzisiejszych czasach ...(tak to się mówi
) Motylek pozdrawiam mam nadzieję ,że weźmiesz sobie słowa starszych koleżanek i poukładasz sobie plan na życie.
Tzn? A jaki jest temat? Ja raczej też nie Nie pomogę w wielu kwestiach leków, dawek i lekarzy bo się nie znam . Udzielam się w inny znany mi sposób. Egoistyczny.Wpadam ,czytam ,bazgrnę co u mnie i zadaję pytania jak muszę . Co mogę innego może doświadczenie zbyt małe
Dziś prasowałam ciuchy na wyjście do kościoła. Przeprasowałam pół szafy i wiecie co?? Nie mam w czym pójść. Nie ma jak coś nowego a nie z zeszłego lub jeszcze wcześniejszego sezonu
Ja sobie odpuszczam spinke. Będzie co będzie, w końcu jeszcze przede mną jakieś 10 lat reprodukcji :-). Jak ktoś ma plan, żebym więcej dzieci nie miała, to tak widocznie musi być. Poradzimy sobie. Może kiedyś moje szczęście do mnie wróci, narazie odpuszczam, bo sama się zajeżdżę.
Oczywiście będę zaglądać, służyć radą i czerpać wiadomości od mądrych koleżanek. Ale u mnie temat kończę, muszę przestać myśleć, bo wariuje