reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam. Ja juz od rana słucham ptaszki, chyba Bea wszystkie wystraszyła i są u mnie :D wiec tak sobie leżę i odserwuje pupciowe górki ♡♡♡

Burczus no NK to ty masz duże ale wierzę że będzie dobrze. Trzymam kciuki!

Tęczowa Emka wysłałaś na jakieś badania? Póki jest?

Sus, Bea, Asia, Czarna i te wszystkie co pojawiają się i znikają - :* :* :*

Ooooo. .. brzuchatka się obudziła :D

Moje drogie, u mnie tak jak myślałam, test wyszedł negatywny i @ próbuje zawitać 2 dni wcześniej, czyli zapowiada się tym razem 26 dniowy cykl. Ten duphaston chyba nie jest dla mnie na tym etapie, bo zamiast zrobić dobrze to wszystko pomieszał. :-(
W tym cyklu może wybiorę się na monitoring. Z drugiej strony powiedziałam sobie, że wolę cierpliwie poczekać, może wtedy wreszcie moje marzenie się spełni :-D

Burczuś, trzymam kciuki, żeby tym razem ciąża zakończyła się sukcesem!

Doris, Nafoczka, co wy prześcigacie się która wcześniej napisze post tak rano? :-)

Dzien dobry !
Asia, szkoda.. Ale mysle ze dzisiaj to jeszcze nie @.. Dupka jeszcze kończysz dzisiaj nie?

Kwiatuszekk modlitwa zamówiona ,zapłacona więc odmówię heh :D

Susana jak się masz? jejj to już 12 tydzień.

Riri i Julia ze swoimi brzuszkami siedzą w krzakach więc nawet zapomniałam ,że komuś się udało.

Tęczowa do sierpnia? Serio? To faktycznie więc jak? Kawa na porodówce i oglądanie kina Nafoczki :p

Nafoczka wzięłam udział w konkursie jakby Ci umknęło heh ale nie będę skromna chyba głodnej wiecznie chleb na myśli i wierszyko - historyjkę taką ułażyłam z pomocą kumpeli :D

Wszedł królik w ananasy i zobaczył 3 kutasy , średni duży no i mały wszystkie rzędem sobie stały królik zmieszał się ogromnie spojrzał na nie dosyć skromnie po czym wskoczył na dużego ale odbił się od niego.. więc pomyślał- "może mały?" dla każdego doskonały , lecz średni najlepszym się być okazał, na co go stać królikowi pokazał , po wszystkim królik uciekł zdyszany bo uleczył już wszystkie na sercu rany, morał z tego taki, na brak faceta najlepsze średniaki! Emotikon grin

Bo albo wygram i Wikuś będzie króliczkiem ,albo nie :p

reklama
Hej :*
Nafoczka mąż był ze mną na allo mlr i teście cytotoksycznym, potem seminogram plus chromatyna i przeciwciała przeciwplemnikowe
Kwiatuszek trzymam mocno kciuki, bardzo mocno! :*
Bea pewnie, że kawa i poródówka u Nafoczki :D

Do góry