reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam. Ja juz od rana słucham ptaszki, chyba Bea wszystkie wystraszyła i są u mnie :D wiec tak sobie leżę i odserwuje pupciowe górki ♡♡♡

Burczus no NK to ty masz duże ale wierzę że będzie dobrze. Trzymam kciuki!

Tęczowa Emka wysłałaś na jakieś badania? Póki jest?

Sus, Bea, Asia, Czarna i te wszystkie co pojawiają się i znikają - :* :* :*

Ooooo. .. brzuchatka się obudziła :D

Moje drogie, u mnie tak jak myślałam, test wyszedł negatywny i @ próbuje zawitać 2 dni wcześniej, czyli zapowiada się tym razem 26 dniowy cykl. Ten duphaston chyba nie jest dla mnie na tym etapie, bo zamiast zrobić dobrze to wszystko pomieszał. :-(
W tym cyklu może wybiorę się na monitoring. Z drugiej strony powiedziałam sobie, że wolę cierpliwie poczekać, może wtedy wreszcie moje marzenie się spełni :-D

Burczuś, trzymam kciuki, żeby tym razem ciąża zakończyła się sukcesem!

Doris, Nafoczka, co wy prześcigacie się która wcześniej napisze post tak rano? :-)

Dzien dobry !
Asia, szkoda.. Ale mysle ze dzisiaj to jeszcze nie @.. Dupka jeszcze kończysz dzisiaj nie?

Kwiatuszekk modlitwa zamówiona ,zapłacona więc odmówię heh :D

Susana jak się masz? jejj to już 12 tydzień.

Riri i Julia ze swoimi brzuszkami siedzą w krzakach więc nawet zapomniałam ,że komuś się udało.

Tęczowa do sierpnia? Serio? To faktycznie więc jak? Kawa na porodówce i oglądanie kina Nafoczki :p

Nafoczka wzięłam udział w konkursie jakby Ci umknęło heh ale nie będę skromna chyba głodnej wiecznie chleb na myśli i wierszyko - historyjkę taką ułażyłam z pomocą kumpeli :D

Wszedł królik w ananasy i zobaczył 3 kutasy , średni duży no i mały wszystkie rzędem sobie stały królik zmieszał się ogromnie spojrzał na nie dosyć skromnie po czym wskoczył na dużego ale odbił się od niego.. więc pomyślał- "może mały?" dla każdego doskonały , lecz średni najlepszym się być okazał, na co go stać królikowi pokazał , po wszystkim królik uciekł zdyszany bo uleczył już wszystkie na sercu rany, morał z tego taki, na brak faceta najlepsze średniaki! Emotikon grin

Bo albo wygram i Wikuś będzie króliczkiem ,albo nie :p

reklama
Hej :*
Nafoczka mąż był ze mną na allo mlr i teście cytotoksycznym, potem seminogram plus chromatyna i przeciwciała przeciwplemnikowe
Kwiatuszek trzymam mocno kciuki, bardzo mocno! :*
Bea pewnie, że kawa i poródówka u Nafoczki :D

Do góry