reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A te poronienia miałaś tak jak większość z nas czyli wczesne bo nie pamiętam i się gubie .?
Dobrze że masz lekarza w poniedziałek to ci wszystko zleci .
Trzymam kciuki .
Dziękuję;*
Miałam 4 poronienia.tzn:1 puste jajo,2 zatrzymanie w 9tc,3 podobnie,4 nic w obrazie usg,a hcg rosło jak szalone,więc laparaskopowo szukali c.pozamacicznej,ale nie znaleźli,więc też musiałam poronić samoistnie. ot i taka moja historia.
Czekam na poniedziałek...

Dziękuję;*
Miałam 4 poronienia.tzn:1 puste jajo,2 zatrzymanie w 9tc,3 podobnie,4 nic w obrazie usg,a hcg rosło jak szalone,więc laparaskopowo szukali c.pozamacicznej,ale nie znaleźli,więc też musiałam poronić samoistnie. ot i taka moja historia.
Czekam na poniedziałek...
Burczuś
To u mnie podobnie .
Puste jajo .potem;
Obumarcie w 8 tygodniu
Teraz ostatnio w styczniu beta rosła szybko do 4,500 a w obrazie nic nie było widać W końcu pojawuł sie pecherzyk malusueńki ale beta już spadała i dostałam krwawienia w 49 dc.
Ten preparat na nk masz brać ???
Jaki ??
A nk jakie masz,??

Burczuś
To u mnie podobnie .
Puste jajo .potem;
Obumarcie w 8 tygodniu
Teraz ostatnio w styczniu beta rosła szybko do 4,500 a w obrazie nic nie było widać W końcu pojawuł sie pecherzyk malusueńki ale beta już spadała i dostałam krwawienia w 49 dc.
Ten preparat na nk masz brać ???
Jaki ??
A nk jakie masz,??
No właśnie zalecenia były takie-od 10dc brać acard,robić test lub bete i dzwonić do dr,bym jechała na kroplówkę z lekarstwem na NK. i reszte dr ma mi przepisać przy tej kroplówce. ta dr współpracuje z dr Malinowskim.
No jestem pogubiona i wystraszona,bo czytam forum i widzę jakie macie zalecenia,ale dr powiedziała,że z moich wyników właśnie tak trzeba postąpić. Puki co acard,a następnie heparyna w brzuch. No zobaczymy co będzie...:/
p.s.faktycznie nasze historie podobne...oby moje zakończenie było podobne do Twojego:)

No właśnie zalecenia były takie-od 10dc brać acard,robić test lub bete i dzwonić do dr,bym jechała na kroplówkę z lekarstwem na NK. i reszte dr ma mi przepisać przy tej kroplówce. ta dr współpracuje z dr Malinowskim.
No jestem pogubiona i wystraszona,bo czytam forum i widzę jakie macie zalecenia,ale dr powiedziała,że z moich wyników właśnie tak trzeba postąpić. Puki co acard,a następnie heparyna w brzuch. No zobaczymy co będzie...:/
p.s.faktycznie nasze historie podobne...oby moje zakończenie było podobne do Twojego:)
Nie martw się na zapas .
Wszystkiego się dowiesz na wizycie .
Życzę ci zdrowej ciąży .
A jak masz nk bo nie napisałaś ??

reklama
Do góry