reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Test zrobiony popołudniu . Jedna kreska. Jutro czekam na @ . Jak mam odstawiać encorton? Biorę 10mg to jutro 5 i tak 3 dni? Czułam ,że nic z tego- seksu za mało.
Pamiętam ,ze doktor mówił ze owulacja na zdrowym jajniku to szczerze nie wiem czy planować starania na ten drugi jajnik ehh zresztą na dziś dzień nie ma z kim.
Pamiętam ,ze doktor mówił ze owulacja na zdrowym jajniku to szczerze nie wiem czy planować starania na ten drugi jajnik ehh zresztą na dziś dzień nie ma z kim.
Martyska30
Ja odstawiłam encorton 3 dni po 5mg. ..Test zrobiony popołudniu . Jedna kreska. Jutro czekam na @ . Jak mam odstawiać encorton? Biorę 10mg to jutro 5 i tak 3 dni? Czułam ,że nic z tego- seksu za mało.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też pewnie będzie negatywny. Sprawdzę za tydzień.Test zrobiony popołudniu . Jedna kreska. Jutro czekam na @ . Jak mam odstawiać encorton? Biorę 10mg to jutro 5 i tak 3 dni? Czułam ,że nic z tego- seksu za mało.
Od dziś zaczęłam brać Amotaks, żeby czym prędzej pozbyć się tych bakterii z organizmu. Jak będę tak gdybać i się zastanawiać to życia mi zabraknie. Oczywiście ten antybiotyk jest dozwolony w ciąży (z grupy B) i w ulotce napisano, że nie wpływa na ciążę (ewentualną) a ponieważ na 100% nie jestem pewna, że się nie udało, bo prawdopodobieństwo oczywiście istnieje, to lepszy Amotaks niż Zinnat. 7 czerwca skontroluje na wizycie, czy sobie poszły wredoty.
beri123
Witajcie ostatnio nic nie pisze, bo mialam w pracy duuzo tematow. Odebralam ostatni wynik i umowilam sie do Dubra na podsumowanie. Kariotypy mamy prawidlowe i brak przeciwcial przeciwlozyskowych.generalnie z tych dodatkowych badan wyszlo mi dodatnie ANA 2 i zrosty na badaniu histeroskopii. Ciekawa jestem tej diagnozy bardzo. Nie wiem czemu, ale intuicja mi mowi, ze te zrosty mogly byc przyczyna moich strat... Buziaki dla wszystkuch!U mnie też pewnie będzie negatywny. Sprawdzę za tydzień.
Od dziś zaczęłam brać Amotaks, żeby czym prędzej pozbyć się tych bakterii z organizmu. Jak będę tak gdybać i się zastanawiać to życia mi zabraknie. Oczywiście ten antybiotyk jest dozwolony w ciąży (z grupy B) i w ulotce napisano, że nie wpływa na ciążę (ewentualną) a ponieważ na 100% nie jestem pewna, że się nie udało, bo prawdopodobieństwo oczywiście istnieje, to lepszy Amotaks niż Zinnat. 7 czerwca skontroluje na wizycie, czy sobie poszły wredoty.
beri123
Witajcie ostatnio nic nie pisze, bo mialam w pracy duuzo tematow. Odebralam ostatni wynik i umowilam sie do Dubra na podsumowanie. Kariotypy mamy prawidlowe i brak przeciwcial przeciwlozyskowych.generalnie z tych dodatkowych badan wyszlo mi dodatnie ANA 2 i zrosty na badaniu histeroskopii. Ciekawa jestem tej diagnozy bardzo. Nie wiem czemu, ale intuicja mi mowi, ze te zrosty mogly byc przyczyna moich strat... Buziaki dla wszystkuch!U mnie też pewnie będzie negatywny. Sprawdzę za tydzień.
Martyska30
To która to będzie twoja wizyta u Dubra? A on robi usg na 1 wizycie?Witajcie ostatnio nic nie pisze, bo mialam w pracy duuzo tematow. Odebralam ostatni wynik i umowilam sie do Dubra na podsumowanie. Kariotypy mamy prawidlowe i brak przeciwcial przeciwlozyskowych.generalnie z tych dodatkowych badan wyszlo mi dodatnie ANA 2 i zrosty na badaniu histeroskopii. Ciekawa jestem tej diagnozy bardzo. Nie wiem czemu, ale intuicja mi mowi, ze te zrosty mogly byc przyczyna moich strat... Buziaki dla wszystkuch!
beri123
To bedzie moja 3 wizyta: pierwsza wyklad, druga usg w 3-5 dc, trzecia usg w 19-21 dc i na tym drugim usg ze wzgledu na grubosc endometrium Dubr wypatrzyl zrosty. Ja przekonalam sie do niego, tylko trzeba ten wyklad przeczekac i nie nastaeiac sie na diagnoze na 1 wizycie.To która to będzie twoja wizyta u Dubra? A on robi usg na 1 wizycie?
reklama
Martyska30
Oby tylko diagnozę dobrą postawił i żeby pomógł...trzymam kciuki i daj znać co i jak...I jeszcze jedno pytanie on rozmawia z pacjentem czy tylko trzeba to słuchać? Można zadawać pytania?To bedzie moja 3 wizyta: pierwsza wyklad, druga usg w 3-5 dc, trzecia usg w 19-21 dc i na tym drugim usg ze wzgledu na grubosc endometrium Dubr wypatrzyl zrosty. Ja przekonalam sie do niego, tylko trzeba ten wyklad przeczekac i nie nastaeiac sie na diagnoze na 1 wizycie.
Podziel się: