reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja wrõciłam od ginki nr 3! Cały czas prõbowała mi uświadomić (jakbym nie wiedziała) że jestem stara i na rodzenie dzieci to czas mi właśnie mija:( :(
A jak jej powiedziałam że szczepie się u maliny to dopiero było! Tracę czas na głupoty zamiast zachodzić w ciąże - tak mi powiedziała. I znowu myślę czy to czasem tak nie jest :(
A na moje tsh 2, 7 powiedziała że tylko troche za duże bo przy staraniach powinno być do 2,5! A tu dziewczyny pisały że najlepiej poniżej 1 :(
Dała mi jeszcze bromka ale mam zapytać maline czy nie zaszkodzi przy szczepieniach!! Chyba zeświruje od tego wszystkiego !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Jestem i ja ale humoru i weny do pisania brak.....
Pokłóciłam się z moim M i na nic nie mam ochoty...
Jutro będzie lepszy dzień to się odezwę

Doris ty lepiej napisz o co się poklocilas? :) wiesz jak to jest z tymi krzyzowkami. Wymyślimy jakaś :D

Beatka niestety nie dla mnie te luksusy :/ kilka łóżek tylko zajętych bo na NFZ a reszta się zakurza i czeka na kogoś z kasa!

Asia ja też bym dupka odstawilam bo po dwóch dniach dostawałam @ a co do żelu to nazywał się abiofem, możesz sobie przeczytać ulotkę ale nie sądzę żeby Ci to było dla ciebie :( ja dostałam przy szwie wiec i w ciąży jest bezpieczny (choć jak wsadziłam aplikator to się bałam ze mi kokardke wciągnie :D

P ciała p/beta2 glikoproteinie 1 IGG ujemny 2,24
P-ciala p/ beta2 1IgGM ujemny 7,85
P-ciala p beta 2 glikoproteinie 1 IgA ujemny 6,56
Antygulant tocznia DRVVT dodatni
Antygulant tocznia DRVVT test potwierdzenia 1,12 ratio
Współczynnik LA
Białka specyficzne
Ci składowa dopełniacza 1,20
APTT 33,0 norma 23-39
C4 składowa dopelniacza 0,30
Dziewczyny mi lekarz mówił ze powtórzę wynik antygulant tocznia za 12 tygodni by potwierdzić zespół antyfosfolipidowy
Co myślicie a homocysteiny wynik będę miała w poniedziałek dopiero

A ja wrõciłam od ginki nr 3! Cały czas prõbowała mi uświadomić (jakbym nie wiedziała) że jestem stara ina rodzenie dzieci to czas mi właśnie mija:( :(
A jak jej powiedziałam że szczepie się u maliny to dopiero było! Trace czas na głupoty zamiast zachodzić w ciąże - tak mi powiedziała. I znowu myśle czy to czasem tak nie jest :(
A na moje tsh 2, 7 powiedziała że tylko troche za duże bo przy staraniach powinno być do 2,5! A tu dxiewczyny pisały że najlepiej poniżej 1 :(
Dała mi jeszcze bromka ale mam zapytać maliny czy mi nie zaszkodzi przy szvzepieniach!! Chyba zeświruje od tego wszystkiego !!!!
Avita, nie sluchaj głupiej baby! Trzeba walczyć o swoje marzenia. Ja bym do takiej kobity nigdy nie wróciła!
Moja siostra miała 43 i SM i ją lekarz namawiał na ciążę i wtedy ona nie była wiekowa. Ja jestem pewna, że do tego wieku to i Tobie się uda zajść i urodzić zdrowego maluszka :-)

A ja jednak skonsultuje moje wyniki z innym ginekologiem. Pani przepisała mi Zinnat a paciorkowiec nie wykazuje wrażliwości na cefuroximum. Dlatego też wezmę Amotaks (penicyline), którą ostatnio przepisał mi lekarz 1 kontaktu a ja nie wzięłam, tylko przeciwzapalnymi się wyleczylam. Dodatkowo ona była badana pod kątem szkodliwości na płody w ciąży. Strasznie nie lubię nadużywać leków a to byłby mój 6 antybiotyk w tym roku. Ale może zrobię sobie kurację tym multiginem antybakteryjnym i powtórzę jeszcze raz badanie. Jak wyjdzie ponownie to wtedy zastosuje kurację antybiotykową.

Ostatnia edycja:
Motylek - nie wiem na ile Ci pomogę, ale ja tez mam ANA3 dodatnie i obraz świecenia też ziarnisty, do tego antykoagulant tocznia dodatnia a glikoproteine i kardiolipinę ujemne. Mi przy takich wynikach jak Ty wykluczyli zespół antyfosfolipidowy a wyniki dodatnie tłumaczyli że powoduje je zapalenie tarczycy. A Ty miałaś tarczycę badaną?

Nafoczka - trzymaj się tam dzielnie Kochana.
Całuję wszystkie brzuchatki.
A starające się serdecznie pozdrawiam :-)

Ja dziś dołączę do grona pokłóconych z M...obraził się o taką pierdołę, że szkoda słów....i obawiam się, że nie ma takiej krzyżówki żeby go nazwać....:wściekła/y:

A ja wrõciłam od ginki nr 3! Cały czas prõbowała mi uświadomić (jakbym nie wiedziała) że jestem stara ina rodzenie dzieci to czas mi właśnie mija:( :(
A jak jej powiedziałam że szczepie się u maliny to dopiero było! Trace czas na głupoty zamiast zachodzić w ciąże - tak mi powiedziała. I znowu myśle czy to czasem tak nie jest :(
A na moje tsh 2, 7 powiedziała że tylko troche za duże bo przy staraniach powinno być do 2,5! A tu dxiewczyny pisały że najlepiej poniżej 1 :(
Dała mi jeszcze bromka ale mam zapytać maliny czy mi nie zaszkodzi przy szvzepieniach!! Chyba zeświruje od tego wszystkiego !!!!
Avita a ule masz lat? Ja do tej pory nigdy nie przejmowalam sie wiekiem. A teraz jak slysze ze moj czas sie konczy to mnie szlag trafia!

reklama
Do góry