reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja wrõciłam od ginki nr 3! Cały czas prõbowała mi uświadomić (jakbym nie wiedziała) że jestem stara i na rodzenie dzieci to czas mi właśnie mija:( :(
A jak jej powiedziałam że szczepie się u maliny to dopiero było! Tracę czas na głupoty zamiast zachodzić w ciąże - tak mi powiedziała. I znowu myślę czy to czasem tak nie jest :(
A na moje tsh 2, 7 powiedziała że tylko troche za duże bo przy staraniach powinno być do 2,5! A tu dziewczyny pisały że najlepiej poniżej 1 :(
Dała mi jeszcze bromka ale mam zapytać maline czy nie zaszkodzi przy szczepieniach!! Chyba zeświruje od tego wszystkiego !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Jestem i ja ale humoru i weny do pisania brak.....
Pokłóciłam się z moim M i na nic nie mam ochoty...
Jutro będzie lepszy dzień to się odezwę

Doris ty lepiej napisz o co się poklocilas? :) wiesz jak to jest z tymi krzyzowkami. Wymyślimy jakaś :D

Beatka niestety nie dla mnie te luksusy :/ kilka łóżek tylko zajętych bo na NFZ a reszta się zakurza i czeka na kogoś z kasa!

Asia ja też bym dupka odstawilam bo po dwóch dniach dostawałam @ a co do żelu to nazywał się abiofem, możesz sobie przeczytać ulotkę ale nie sądzę żeby Ci to było dla ciebie :( ja dostałam przy szwie wiec i w ciąży jest bezpieczny (choć jak wsadziłam aplikator to się bałam ze mi kokardke wciągnie :D

P ciała p/beta2 glikoproteinie 1 IGG ujemny 2,24
P-ciala p/ beta2 1IgGM ujemny 7,85
P-ciala p beta 2 glikoproteinie 1 IgA ujemny 6,56
Antygulant tocznia DRVVT dodatni
Antygulant tocznia DRVVT test potwierdzenia 1,12 ratio
Współczynnik LA
Białka specyficzne
Ci składowa dopełniacza 1,20
APTT 33,0 norma 23-39
C4 składowa dopelniacza 0,30
Dziewczyny mi lekarz mówił ze powtórzę wynik antygulant tocznia za 12 tygodni by potwierdzić zespół antyfosfolipidowy
Co myślicie a homocysteiny wynik będę miała w poniedziałek dopiero

A ja wrõciłam od ginki nr 3! Cały czas prõbowała mi uświadomić (jakbym nie wiedziała) że jestem stara ina rodzenie dzieci to czas mi właśnie mija:( :(
A jak jej powiedziałam że szczepie się u maliny to dopiero było! Trace czas na głupoty zamiast zachodzić w ciąże - tak mi powiedziała. I znowu myśle czy to czasem tak nie jest :(
A na moje tsh 2, 7 powiedziała że tylko troche za duże bo przy staraniach powinno być do 2,5! A tu dxiewczyny pisały że najlepiej poniżej 1 :(
Dała mi jeszcze bromka ale mam zapytać maliny czy mi nie zaszkodzi przy szvzepieniach!! Chyba zeświruje od tego wszystkiego !!!!
Avita, nie sluchaj głupiej baby! Trzeba walczyć o swoje marzenia. Ja bym do takiej kobity nigdy nie wróciła!
Moja siostra miała 43 i SM i ją lekarz namawiał na ciążę i wtedy ona nie była wiekowa. Ja jestem pewna, że do tego wieku to i Tobie się uda zajść i urodzić zdrowego maluszka :-)

A ja jednak skonsultuje moje wyniki z innym ginekologiem. Pani przepisała mi Zinnat a paciorkowiec nie wykazuje wrażliwości na cefuroximum. Dlatego też wezmę Amotaks (penicyline), którą ostatnio przepisał mi lekarz 1 kontaktu a ja nie wzięłam, tylko przeciwzapalnymi się wyleczylam. Dodatkowo ona była badana pod kątem szkodliwości na płody w ciąży. Strasznie nie lubię nadużywać leków a to byłby mój 6 antybiotyk w tym roku. Ale może zrobię sobie kurację tym multiginem antybakteryjnym i powtórzę jeszcze raz badanie. Jak wyjdzie ponownie to wtedy zastosuje kurację antybiotykową.

Ostatnia edycja:
Motylek - nie wiem na ile Ci pomogę, ale ja tez mam ANA3 dodatnie i obraz świecenia też ziarnisty, do tego antykoagulant tocznia dodatnia a glikoproteine i kardiolipinę ujemne. Mi przy takich wynikach jak Ty wykluczyli zespół antyfosfolipidowy a wyniki dodatnie tłumaczyli że powoduje je zapalenie tarczycy. A Ty miałaś tarczycę badaną?

Nafoczka - trzymaj się tam dzielnie Kochana.
Całuję wszystkie brzuchatki.
A starające się serdecznie pozdrawiam :-)

Ja dziś dołączę do grona pokłóconych z M...obraził się o taką pierdołę, że szkoda słów....i obawiam się, że nie ma takiej krzyżówki żeby go nazwać....:wściekła/y:

A ja wrõciłam od ginki nr 3! Cały czas prõbowała mi uświadomić (jakbym nie wiedziała) że jestem stara ina rodzenie dzieci to czas mi właśnie mija:( :(
A jak jej powiedziałam że szczepie się u maliny to dopiero było! Trace czas na głupoty zamiast zachodzić w ciąże - tak mi powiedziała. I znowu myśle czy to czasem tak nie jest :(
A na moje tsh 2, 7 powiedziała że tylko troche za duże bo przy staraniach powinno być do 2,5! A tu dxiewczyny pisały że najlepiej poniżej 1 :(
Dała mi jeszcze bromka ale mam zapytać maliny czy mi nie zaszkodzi przy szvzepieniach!! Chyba zeświruje od tego wszystkiego !!!!
Avita a ule masz lat? Ja do tej pory nigdy nie przejmowalam sie wiekiem. A teraz jak slysze ze moj czas sie konczy to mnie szlag trafia!

reklama
Do góry