reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pisałam do mojego endokrynologa w sprawie erytrocytów moich i tak mi odpisał:

,,,"o potocznie rozumianej gęstości krwi decyduje hematokryt:; u Pani jest dobry. Okresowo podwyższone nieznacznie erytrocyty nie muszą świadczyć o chorobie.
Biorąc pod uwagę jednak Pani wszystkie problemy zdrowotne proponuję rozważyć przy kolejnym badaniu oznaczenie stężenia hormonów tarczycy oznaczenie także ACTH i kortyzolu. Badanie trzeba wykonać rano na czczo, po dobrze przespanej nocy."

reklama
Tęczowa napisałam priv i dziękuję :*

Julia ja właśnie do niedawna nie wiedziałam i brałam i acard i clexan jednocześnie dopiero przy rozmowie z Panią Kosmetyczką :D dostałam opiernicz ,że ma być odstęp czasowy

Julia ja właśnie do niedawna nie wiedziałam i brałam i acard i clexan jednocześnie dopiero przy rozmowie z Panią Kosmetyczką :D dostałam opiernicz ,że ma być odstęp czasowy

:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny, mam pytanie w sprawie sterydów. Podobno metypred i mendrol są lepsze od encortonu, tzn. mają mniej skutków ubocznych dla organizmu i mają lepsze działanie.
Czy wiecie ile 10 mg i 20 mg encortonu przelicza się na metypred i mendrol??

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które miały szczepienia. Czy przy szczepieniach bierzecie steryd??

Lilia nie wiem jak to się przelicza ale jak skończyłam brać 10 Encortonu to przeszłam na 8 mg metypredu bo faktycznie doktor był bardziej za nim

Hej dziewczyny mam wyniki!
Trochę mam dola ale też wiem ze mam już przyczynę
To moje wyniki
Ana1 stwierdzono obecność przeciwciał przeciwjadrowych w mianie 1:100 dających na komórkach Hep-2 obraz święcenia ziarnista

reklama
Witam was kobitki szybciutko bo przyszłam z pracy i w gary teraz bo dzieci głodne .
Riri
Super że z dzidziolem ok .
Julia
Gratulacje że jest pęcherzyk .
Pierwszy schodek zaliczony .
Czekamy na serduszko .

Nafoczko kiedy wychodzisz bo mogłam pominąć .

Mam perzetokę na dziąśle od zęba .:(
Od dwóch dni napiernicza łącznie z okiem i głową.
Chyba mnie zabieg czeka bo antyb.boją się dać .
Jak zwykle nie miało się kiedy zrobić :oops:
Pozdrawiam was wszystkie .

Do góry