reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pisałam do mojego endokrynologa w sprawie erytrocytów moich i tak mi odpisał:

,,,"o potocznie rozumianej gęstości krwi decyduje hematokryt:; u Pani jest dobry. Okresowo podwyższone nieznacznie erytrocyty nie muszą świadczyć o chorobie.
Biorąc pod uwagę jednak Pani wszystkie problemy zdrowotne proponuję rozważyć przy kolejnym badaniu oznaczenie stężenia hormonów tarczycy oznaczenie także ACTH i kortyzolu. Badanie trzeba wykonać rano na czczo, po dobrze przespanej nocy."

reklama
Tęczowa napisałam priv i dziękuję :*

Julia ja właśnie do niedawna nie wiedziałam i brałam i acard i clexan jednocześnie dopiero przy rozmowie z Panią Kosmetyczką :D dostałam opiernicz ,że ma być odstęp czasowy

Julia ja właśnie do niedawna nie wiedziałam i brałam i acard i clexan jednocześnie dopiero przy rozmowie z Panią Kosmetyczką :D dostałam opiernicz ,że ma być odstęp czasowy

:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny, mam pytanie w sprawie sterydów. Podobno metypred i mendrol są lepsze od encortonu, tzn. mają mniej skutków ubocznych dla organizmu i mają lepsze działanie.
Czy wiecie ile 10 mg i 20 mg encortonu przelicza się na metypred i mendrol??

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które miały szczepienia. Czy przy szczepieniach bierzecie steryd??

Lilia nie wiem jak to się przelicza ale jak skończyłam brać 10 Encortonu to przeszłam na 8 mg metypredu bo faktycznie doktor był bardziej za nim

Hej dziewczyny mam wyniki!
Trochę mam dola ale też wiem ze mam już przyczynę
To moje wyniki
Ana1 stwierdzono obecność przeciwciał przeciwjadrowych w mianie 1:100 dających na komórkach Hep-2 obraz święcenia ziarnista

reklama
Witam was kobitki szybciutko bo przyszłam z pracy i w gary teraz bo dzieci głodne .
Riri
Super że z dzidziolem ok .
Julia
Gratulacje że jest pęcherzyk .
Pierwszy schodek zaliczony .
Czekamy na serduszko .

Nafoczko kiedy wychodzisz bo mogłam pominąć .

Mam perzetokę na dziąśle od zęba .:(
Od dwóch dni napiernicza łącznie z okiem i głową.
Chyba mnie zabieg czeka bo antyb.boją się dać .
Jak zwykle nie miało się kiedy zrobić :oops:
Pozdrawiam was wszystkie .

Do góry