reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Riri, to ciesz sie z tych mdłości i rozkoszuj się nimi, hi hi, hi...jak są czyli wszystko jest super. pamiętaj, że potem miną, dasz radę :-)
Witam się i ja. Nafoczka niezły ten Twój brzusio a ile wagowo na plusie?
Riri ciesz sie mdłościami, są dobrym znakiem.
Motylek w interpretacji wyników nie pomogę bo ja to wszystko miałam ujemne ale na moje oko masz całkiem dobre te wyniki.
Riri ciesz sie mdłościami, są dobrym znakiem.
Motylek w interpretacji wyników nie pomogę bo ja to wszystko miałam ujemne ale na moje oko masz całkiem dobre te wyniki.
motylek1234
Fanka BB :)
Witam was no ja juz nie wiem jak moje wyniki... martwię się bo dostałam tylko kartkę do ginekologa ze mam podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego i musze czekać 12 tyg by zrobić kolejne badanie na antygulant tocznia
Martyska30
I też miałam toczeń dodatni a po 12 tygodniach ujemny...Witam was no ja juz nie wiem jak moje wyniki... martwię się bo dostałam tylko kartkę do ginekologa ze mam podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego i musze czekać 12 tyg by zrobić kolejne badanie na antygulant tocznia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
motylek1234
Martyśka a ile dni od poronieniu robiłaś na toczeń badania ?bo ja 3 miesiące
Motylek, Ana1 powinnaś mieć ujemne, i antykoagulant tocznia też powinien być ujemny. Czeka Cię dalsza diagnostyka.
motylek1234
Doris myślisz ze powinnam zrobić Ana 3 i antygulant tocznia za 12 tygodni?
Motylek, tak
Nafoczka, idziesz dziś do domu?
Nafoczka, idziesz dziś do domu?
reklama
czarna_mala
Hej
Nafoczko piękne to mieszkanko Wiktorka [emoji173]
Która ostatnio chciała tutaj Encorton? Poproszę info na priva, bo wydaje mi się, że mogłabym pomóc [emoji6]
Nafoczko piękne to mieszkanko Wiktorka [emoji173]
Która ostatnio chciała tutaj Encorton? Poproszę info na priva, bo wydaje mi się, że mogłabym pomóc [emoji6]
Podziel się: