Witam dziewczynki
Nafoczka z całego serduszka zyczę ci szczęścia i twojemu synusiowi
Sus piękna fotka i kropeczek !!! Bardzo się cieszę !!
Aga i doris czekam z niecierpliwoscią na wasze maleństwa !!! Aby do przodu kochane !!.
Motylek ogarnij sytuacje i działaj !!!!
Arda i marytsiek tak bardzo mi przykro dziewczyny !!!! Cholera jasna .
Ja jestem w Pl od trzech tygodni w sobotę wracam do uk .
Jest mi bardzo przykro ! Nie ma sytuacji i miejsca zeby ktos sie mnie nie zapytał kiedy mam zamiar mieć dziecko !!!! Już nawet nie wiem co mam im odpowiadać , chyba zacznę gadać prawdę " że nie mogę " może się odczepią .
Kiedyś ogarniałam sytuacje brałam to na luz , omijało mnie to , zlewałam głupie pytania !!! .
Teraz jest inaczej jest mi cholernie smutno !!!!!
Tracę cierpliwość i wiarę !!! Nie czuje siè jak kobieta , jest mi wstyd pomino tego że wiem że to nie moja wina .
Chce mi sie wyć !!! Po raz pierwszy okazuję co naprawdę czuję wczesniej byłam twarda i jakoś radziłam sobie z tym wszystkim traz padłam i nie mam siły wstać .
Przepraszam ze nie udzielam się , nie mam pojęcia jak mam wam pomoc nie znam się ani na lekach ani na lekarzach.
Jestem 1000 lat za murzynami .
Leczę się zupełnie w innej kategorii i nie wiem czy ktoś jest w stanie mi pomoc .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczka z całego serduszka zyczę ci szczęścia i twojemu synusiowi
Sus piękna fotka i kropeczek !!! Bardzo się cieszę !!
Aga i doris czekam z niecierpliwoscią na wasze maleństwa !!! Aby do przodu kochane !!.
Motylek ogarnij sytuacje i działaj !!!!
Arda i marytsiek tak bardzo mi przykro dziewczyny !!!! Cholera jasna .
Ja jestem w Pl od trzech tygodni w sobotę wracam do uk .
Jest mi bardzo przykro ! Nie ma sytuacji i miejsca zeby ktos sie mnie nie zapytał kiedy mam zamiar mieć dziecko !!!! Już nawet nie wiem co mam im odpowiadać , chyba zacznę gadać prawdę " że nie mogę " może się odczepią .
Kiedyś ogarniałam sytuacje brałam to na luz , omijało mnie to , zlewałam głupie pytania !!! .
Teraz jest inaczej jest mi cholernie smutno !!!!!
Tracę cierpliwość i wiarę !!! Nie czuje siè jak kobieta , jest mi wstyd pomino tego że wiem że to nie moja wina .
Chce mi sie wyć !!! Po raz pierwszy okazuję co naprawdę czuję wczesniej byłam twarda i jakoś radziłam sobie z tym wszystkim traz padłam i nie mam siły wstać .
Przepraszam ze nie udzielam się , nie mam pojęcia jak mam wam pomoc nie znam się ani na lekach ani na lekarzach.
Jestem 1000 lat za murzynami .
Leczę się zupełnie w innej kategorii i nie wiem czy ktoś jest w stanie mi pomoc .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom