reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć :)
Mała czarna, Olvi ja mam tak samo. U mnie najgorzej mam z dotarciem do własnych braci, bo obaj mają dzieci i dla nich to taka tzw"bułka z masłem" i krótko mówiąc naśmiewają się ze mnie, bo z męża nigdy im nie pozwoliłam! bardzo mnie to boli i teraz jak będę w Pl a rzuci mi któryś uszczypliwy komentarz to wpierdzielę, może łomot na tych gamoni podziała!!!:/
Nafoczka trzym że słońce do mego przylotu :D , a Ty tak łatwo nie daj się z wczasów wywalić :D
Bea czytała Ty mój wywód o witaminie d3 ? kiedyś pisałam :). Jak chcesz dobrą to ja Ci załatwię na receptę w kropelkach . W przyszłym tygodniu pójdę do rodzinnej więc to żaden problem.

Mój D. ma ciężki czas w pracy i postanowił wczoraj się wyluzować i popiliśmy whisky wczoraj z kolegą z mieszkania i obaj dziś cierpią :D, ale do pracy pójść musieli.
Pozdrowienia dla wszystkich Was :*

reklama
Bea czytała Ty mój wywód o witaminie d3 ? kiedyś pisałam :). Jak chcesz dobrą to ja Ci załatwię na receptę w kropelkach . W przyszłym tygodniu pójdę do rodzinnej więc to żaden problem.

Możliwe że czytałam ,ale nie wiem czy przyjęłam do wiadomości ;) Tęczowa słoneczko świeci ja nie wiem jak się nam (Nafoczce) tym przepędzaniem chmur odwdzięczysz? Myślisz że to co mi zaproponujesz będzie lepsze i tańsze niż molekin 4000? Ten chcę dziś kupić :D

PS. wybębniłam na pogotowiu encorton niby na dziecko ehh podła jestem ,ale nie tylko ja tak robie :*

Doris a Ty co ?? Na porodówce czy jak ? Bo krzaków nie tolerujemy !! Masz nowe zdjęcia? A Ty Nafoczka tyle leżysz przy wypaśnym sprzęcie to choć fotkę młodemu ze sznurkiem w ręce strzel :D

Piękny dzień się zapowiada a ja z domu dziś głowy nie wystawię do powrotu taty. Teściowa mi poleci do apteki heh ;) - dobra teściowa nie jest zła.

Susana z synkami pokój urządzacie? :*

Ovli, bardzo mi przykro. Ja takie pytania ucinałam krótko, mówiłam, że poroniłam kolejne dziecko i nikt nie miał odwagi o nic więcej pytać. Prawda jest twarda jak głaz i jak powiesz wprost to uderza mocno słuchacza. A tobie też będzie lzej.

Bea, współczuję stresu :( Biorę wit D3 razem z K2, bo lubią swoje towarzystwo jak magnez z wit B6, a mnie immunolog też kazał zbadać jej poziom, więc warto się zaopatrzyć

Nafoczka jak tam "wczasy pod stetoskopem"?

Gabiś, my wszystko prywatnie, za każde z osobna trzeba było płacić. jak będziesz u genetyka, to spróbuj jak najwięcej wyciągnąć. To wszystko drogie badania, niech NFZ będzie hojny.

Kochane,
Po wizycie powiem mieszane uczucia, jakos narazie niepotrafie sie cieszyc z tego ze jestem w ciazy.
Podchodze do tego na spokojnie, wiec widzialam malutki pecherzyk 0.36mm
Wizyta najlepiej mowi ze za 3 tyg. Wtedy napewno bedzie serduszko!
Niechciala za bardzo na poczatku dac mi Clexane, juz sama wtedy niewiedzialam co zrobic, bo mowila ze te mutacje jakos nie wplywaja itd...
Ale zaczela zbierac wywiad o ciazach i niewiem jak ale dala mi na refundacje Clexane 2 opakowania!!!
Mam do Was pytanie dobrze pamietam ze jak biore Clexane to niebrac juz acardu? Bo mozLiwe krwiaki?

Julia bierzesz oba. Rano acard a po 12h Clexan. Jakby były plamienia to kwestia rozważenia czy na chwilkę odstawić. Najlepiej w faldke brzucha bo jest większa pewność że będzie podskórnie, zas w udo czy rękę juz łatwiej wbić domiesniowo i wtedy ma słabsze działanie. W brzuch mozna prostopadle, w reke lepiej pod kątem 45 ( co położna to podpytuje :)

Bea Maluszek sznureczka niech nie rusza bo się jeszcze rozwiąże, mama zakazała i juz :*

Ostatnia edycja:
Możliwe że czytałam ,ale nie wiem czy przyjęłam do wiadomości ;) Tęczowa słoneczko świeci ja nie wiem jak się nam (Nafoczce) tym przepędzaniem chmur odwdzięczysz? Myślisz że to co mi zaproponujesz będzie lepsze i tańsze niż molekin 4000? Ten chcę dziś kupić :D

PS. wybębniłam na pogotowiu encorton niby na dziecko ehh podła jestem ,ale nie tylko ja tak robie :*

Doris a Ty co ?? Na porodówce czy jak ? Bo krzaków nie tolerujemy !! Masz nowe zdjęcia? A Ty Nafoczka tyle leżysz przy wypaśnym sprzęcie to choć fotkę młodemu ze sznurkiem w ręce strzel :D

Piękny dzień się zapowiada a ja z domu dziś głowy nie wystawię do powrotu taty. Teściowa mi poleci do apteki heh ;) - dobra teściowa nie jest zła.

Susana z synkami pokój urządzacie? :*

Bea koszt witaminki na receptę to 5 zł :)

Witam

Arda - przykro mi, że się nie udało :( Niektórzy twierdzą, że adoptowane dziecko jest lekarstwem na biologiczne dziecko. Tobie tez tego życzę :tak:

Riri - cudne wiadomości, to leż ile wlezie, a wszystko będzie dobrze :)

Ovi - u mnie ze względu na staż małżeński, prawie 7 lat, już prawie nikt nie pyta "kiedy będą dzieci", bo chyba skumali, że coś jest nie tak :( Ostatnio na imprezie u mnie kumpela mnie zapytała co z dzieckiem i tak mnie zaskoczyła tym pytaniem, bo już go dawno nie słyszałam, że powiedziałam, że mąż nie bardzo chce. Palnęłam jak głupia :( a mogłam jej powiedzieć, że mam dziecko, ale w niebie :(

Miłego dnia :)

reklama
Do góry