Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
jestem, jestem....czytam ale jakoś weny dziś brak.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się i ja
Tak jakoś smutno zrobiło się z samego poniedziałku.
Chciałam się z wami podzielić moim wynikiem allo mlr po drugiej serii szczepień 67,9. Wynik obejmuje dwie szczepionki ponieważ razem z trzecią miałam robione allo mlr. Jestem przeszczesliwa. Może komuś się to przyda, ale przy drugiej serii dostalam od Maliny polfinin, a na własną rękę razem z mężem brałam dwa razy dziennie Colostrum immune. W środę mamy wizytę i w końcu leki do ciąży.
Dla nowych dziewczyn polecam zadanie sobie trudu i poczytanie forum od początku bo jestem wiele cennych informacji odnośnie szczepionek.
Martyska mam dodatnie ana i się zaszczepiłam i odziwo mój układ immunologiczny ma się super, nawet szlak mnie nie trafił.
Strawbelka wracaj , jak możesz to daj znać chociaż na priva co u Ciebie.
Pozdrowienia na wszystkich Naszych dziewczynek.
W maju jak w raju tylko dzieci robić, czas na zajęcia praktyczne.
A najbardziej mnie wkurza, ze nie robia od razu tego mlr, tylko dopiero po azczepionkach - dla mnie to naciaganie.
Beatka jak Młody?
W maju jak w raju tylko dzieci robić, czas na zajęcia praktyczne.