reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam się i ja
Tak jakoś smutno zrobiło się z samego poniedziałku.
Chciałam się z wami podzielić moim wynikiem allo mlr po drugiej serii szczepień 67,9. Wynik obejmuje dwie szczepionki ponieważ razem z trzecią miałam robione allo mlr. Jestem przeszczesliwa. Może komuś się to przyda, ale przy drugiej serii dostalam od Maliny polfinin, a na własną rękę razem z mężem brałam dwa razy dziennie Colostrum immune. W środę mamy wizytę i w końcu leki do ciąży.
Dla nowych dziewczyn polecam zadanie sobie trudu i poczytanie forum od początku bo jestem wiele cennych informacji odnośnie szczepionek.
Martyska mam dodatnie ana i się zaszczepiłam i odziwo mój układ immunologiczny ma się super, nawet szlak mnie nie trafił.
Strawbelka wracaj , jak możesz to daj znać chociaż na priva co u Ciebie.
Pozdrowienia na wszystkich Naszych dziewczynek.
W maju jak w raju tylko dzieci robić, czas na zajęcia praktyczne.;):);)

Witam się i ja
Tak jakoś smutno zrobiło się z samego poniedziałku.
Chciałam się z wami podzielić moim wynikiem allo mlr po drugiej serii szczepień 67,9. Wynik obejmuje dwie szczepionki ponieważ razem z trzecią miałam robione allo mlr. Jestem przeszczesliwa. Może komuś się to przyda, ale przy drugiej serii dostalam od Maliny polfinin, a na własną rękę razem z mężem brałam dwa razy dziennie Colostrum immune. W środę mamy wizytę i w końcu leki do ciąży.
Dla nowych dziewczyn polecam zadanie sobie trudu i poczytanie forum od początku bo jestem wiele cennych informacji odnośnie szczepionek.
Martyska mam dodatnie ana i się zaszczepiłam i odziwo mój układ immunologiczny ma się super, nawet szlak mnie nie trafił.
Strawbelka wracaj , jak możesz to daj znać chociaż na priva co u Ciebie.
Pozdrowienia na wszystkich Naszych dziewczynek.

Aga super wynik, b. się cieszę :)
Szczepionki miałaś tylko od męża czy pulowane też?! I napisz jeszcze czy collostrum brałaś cały czas!?
Przywróciłaś mi wiarę w to co robie:)
Ja mam mlr za tyd. w środę. Ile czekałaś na wynik??
A po środzie daj znać jak Ci rozpisał leki do ciąży ?

Nie mogę spać bo tak mnie bolą ręce :( jeszcze mnie tak nie bolały do tej pory! To podobno dobrze :( :)

Idąc do maliny nie myślałam szczerze mówiąc o niczym innym jak o tym że szczepienia może mi pomogą. Też mnie wkurza nabijanie kasy ale ja już nie mam czasu na bieganie po lekarzach i proszenie ich o każde badanie, każdą recepte ...

Malina zleca szczepienia chyba wszystkim i robi przy tym straszną kase (zresztą prawie wszyscy lekarze zdierają ile się da) ale z drugiej strony każdy idąc do niego wie o tym. Jest tam tyle ludzi zawsze i wielu pomógł a to dla mnie najważniejsze.

Nafoczko daj koniecznie znać co u Was!?

Strawbelko pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Tez spać nie mogę. Cała noc miałam bardzo wysoka temp. a że paracetamolu nie mogę to tylko zimne okłady i kroplowki. Czuje się jakby czołg mnie przejechał :(
Zobaczymy co przyniesie dzień.
Całuski :*
Dziękuję za wsparcie ♡♡♡

PS wszystkim którym nie opisałam na SMS przepraszam ale aż 3 razy miałam KTG i nie na sali tylko na zabiegowce wiec nie miałam jak

A najbardziej mnie wkurza, ze nie robia od razu tego mlr, tylko dopiero po azczepionkach - dla mnie to naciaganie.

Doktor do którego ja chodzę najpierw daje skierowanie na Allo MLR ,test cytotoksyczny i receptory KIR. Jeśli nie masz allo 0 tylko 4 czy 8 to nie każe się szczepić bo wtedy może spaść do 0.

Beatka jak Młody?

Mały w domu. Jednak coś się kluje kaszel,katar ale z wymiotami dał sobie spokój bo powiedziałam mu ,że i tak do przedszkola nie pójdzie ;) Możliwe ,że jakaś alergia. Dzięki za troskę :*

Aga strasznie się cieszę :). No to do lekarza i do dzieła bo maj szybko się skończy ;) Allo -piękne

Avita Colostrum brałam od drugiej serii szczepionek. Drugą serię miałam pulowana. Na allo mlr czeka się trzy tygodnie.

Miłego dnia

Avita, Martyska tak mi przykro dziewczyny. Ja ze swojej strony polecam Dubrawskiego, facet naprawdę ma wiedzę immunologiczną i warto go odwiedzić tylko broń boże raz, bo pierwsza wizyta może byc zniechęcająca, pójść drugi, trzeci, uważam że jest lepszy od Jerzakowej.
Nafroczka mam nadzieję, że z Wami wszystko dobrze, niech ten mały łobuziak jeszcze trochę pomieszka w brzuszku.
Avita czego to kobieta nie przetrzyma? Oby te szczepienia były przepustką do sukcesu.
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!

reklama
Hej dziewczyny ja dziś mam usg brzucha bo te badanie jest potrzebne do endykrologa na 25 czerwca co mam...
Ale pogoda do bani ciśnienie tez zmienne...:/
Miłego dnia:)
Wytrwałości w tym wszystkim! :***

Do góry