reklama
I to matka!! Nie trzeba jej prosić o fotkę bo sama się nią pochwali Uwielbiam. Mam dreszcze i to na pewno nie z zimna. Masz coś dla mnie? Czy emocje wzięły górę
Wymarzonej córuni życzę bo jak będzie chłopak to starszaki dadzą mu niezłą szkołę
Wymarzonej córuni życzę bo jak będzie chłopak to starszaki dadzą mu niezłą szkołę
tęczowa89
Fanka BB :)
Witam z pogodnego Dublina.
Piękna istotka Susana.
dajesz nadzieję, że i mi się uda. Daj koniecznie znać co Malina Ci powiedział i jakie leki przepisał
Nafoczka dziś to ku Tobie przesyłam wszystkie moje pozytywne emocje i ściskam mocno kciuki żeby Wikuś posiedział tam gdzie mu bezpiecznie. Na otuchę wirtualny :*
ja dziś miałam kiepską noc, bo taka głupia jestem, że stresuję się wybraniem pieniędzy. Boję się żeby mnie nikt nie okradł albo nie skubnął kasy :/ a z przyziemnych spraw śmietnikarze (tak ich nazywam ) nie zabrali naszego kosza i mam bojowe nastawienie, bo znów trzeba się z nimi użerać. Głupi kosz, a my się boimy żeby jacyś inteligentni nam go nie podpalili, bo około 2 tygodnie temu podpalono ogromny kosz na śmieci z odpadami z apteki :/ Sorki za wywody, ale właśnie na tym minął mi wczorajszy dzień i noc
To moja dzidziaZobacz załącznik 757753
Piękna istotka Susana.
Piękna istotka Susana.To moja dzidziaZobacz załącznik 757753
Aga super wynik, b. się cieszę
Szczepionki miałaś tylko od męża czy pulowane też?! I napisz jeszcze czy collostrum brałaś cały czas!?
Przywróciłaś mi wiarę w to co robie
Ja mam mlr za tyd. w środę. Ile czekałaś na wynik??
A po środzie daj znać jak Ci rozpisał leki do ciąży ?
Nie mogę spać bo tak mnie bolą ręce jeszcze mnie tak nie bolały do tej pory! To podobno dobrze
Idąc do maliny nie myślałam szczerze mówiąc o niczym innym jak o tym że szczepienia może mi pomogą. Też mnie wkurza nabijanie kasy ale ja już nie mam czasu na bieganie po lekarzach i proszenie ich o każde badanie, każdą recepte ...
Malina zleca szczepienia chyba wszystkim i robi przy tym straszną kase (zresztą prawie wszyscy lekarze zdierają ile się da) ale z drugiej strony każdy idąc do niego wie o tym. Jest tam tyle ludzi zawsze i wielu pomógł a to dla mnie najważniejsze.
Nafoczko daj koniecznie znać co u Was!?
Strawbelko pozdrawiam
dajesz nadzieję, że i mi się uda. Daj koniecznie znać co Malina Ci powiedział i jakie leki przepisał
Nafoczka dziś to ku Tobie przesyłam wszystkie moje pozytywne emocje i ściskam mocno kciuki żeby Wikuś posiedział tam gdzie mu bezpiecznie. Na otuchę wirtualny :*
ja dziś miałam kiepską noc, bo taka głupia jestem, że stresuję się wybraniem pieniędzy. Boję się żeby mnie nikt nie okradł albo nie skubnął kasy :/ a z przyziemnych spraw śmietnikarze (tak ich nazywam ) nie zabrali naszego kosza i mam bojowe nastawienie, bo znów trzeba się z nimi użerać. Głupi kosz, a my się boimy żeby jacyś inteligentni nam go nie podpalili, bo około 2 tygodnie temu podpalono ogromny kosz na śmieci z odpadami z apteki :/ Sorki za wywody, ale właśnie na tym minął mi wczorajszy dzień i noc
lamia78
Cieszę się bardzo, niech rośnie i rośnie
Wiesz co susana? ja ostatnio długo myślałam o twoim wpisie,że jak zaczęłaś brać leki ,wit. to nie mogłaś w ciążę zajść. U mnie chyba też tak jest...w zeszłym roku zachodziłam w 1 cyklu na zwykłym k. foliowym , teraz przy tych wszystkich lekach ..nic ,więc postanowiłam brać tylko kwas,euthyrox,bromka.
Ty też wtedy przestałaś brać ?
Ostatnia edycja:
Martyska30
Agnieszka a ten Dubrawski jest z Warszawy? Gdzie przyjmuje? honoruje badania innych czy tez majatek u niego trzeba wydac?Avita, Martyska tak mi przykro dziewczyny. Ja ze swojej strony polecam Dubrawskiego, facet naprawdę ma wiedzę immunologiczną i warto go odwiedzić tylko broń boże raz, bo pierwsza wizyta może byc zniechęcająca, pójść drugi, trzeci, uważam że jest lepszy od Jerzakowej.
Nafroczka mam nadzieję, że z Wami wszystko dobrze, niech ten mały łobuziak jeszcze trochę pomieszka w brzuszku.
Avita czego to kobieta nie przetrzyma? Oby te szczepienia były przepustką do sukcesu.
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
Dzień dobry wszystkim,
Susana piękna focia
Nafoczka napisz co u Was?czy mały się ma dobrze, modliłam się i mi mąż przeszkadzał więc dostał po łebie, ale modły na pewno wysłuchane
Mia odezwij się jak dostaniesz wyniki gluko-ins
Pzdr dla brzuchatek i
reszty dziewczyn, dużo sił
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które technicznie maja opanowany bb, jak zmienić nazwę loginu, chcę zmienić na zdrobnienie
Susana piękna focia
Nafoczka napisz co u Was?czy mały się ma dobrze, modliłam się i mi mąż przeszkadzał więc dostał po łebie, ale modły na pewno wysłuchane
Mia odezwij się jak dostaniesz wyniki gluko-ins
Pzdr dla brzuchatek i
reszty dziewczyn, dużo sił
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które technicznie maja opanowany bb, jak zmienić nazwę loginu, chcę zmienić na zdrobnienie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tęczowa kiedy mam Cię odebrać z lotniska z tą pełną torbą kasy A tak serio wiem co przeżywasz jak wracasz do Pl z mamoną i to ciężko zarobioną. Jak wracałam z Italy to kasę miałam w majtach bo podróż długa i wyczerpująca. Wiedziałam,że jak zaczął mi w majtach grzebać to na 100% się obudzę. A tak to zazwyczaj miałam kasę w kieszeni kurtki zaszytą .
Podziel się: