reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczynki .
Ja w krzakach, jakiegoś doła mam, do tego pogoda do dupy,tutaj złe wiadomości:(
Susana czy ty zapomniałaś pochwalić się z wczorajszej wizyty,czy przeoczyłam post?;)
Julia Jak tam?

reklama
To moja dzidzia 20160517_084647.jpg

Załączniki

• 20160517_084647.jpg
    20160517_084647.jpg
    948,6 KB · Wyświetleń: 123
I to matka!! Nie trzeba jej prosić o fotkę bo sama się nią pochwali :) Uwielbiam. Mam dreszcze i to na pewno nie z zimna. Masz coś dla mnie? Czy emocje wzięły górę :p

Wymarzonej córuni życzę bo jak będzie chłopak to starszaki dadzą mu niezłą szkołę ;)

Witam z pogodnego Dublina.

Piękna istotka Susana.

Piękna istotka Susana.
Aga super wynik, b. się cieszę :)
Szczepionki miałaś tylko od męża czy pulowane też?! I napisz jeszcze czy collostrum brałaś cały czas!?
Przywróciłaś mi wiarę w to co robie:)
Ja mam mlr za tyd. w środę. Ile czekałaś na wynik??
A po środzie daj znać jak Ci rozpisał leki do ciąży ?

Nie mogę spać bo tak mnie bolą ręce :( jeszcze mnie tak nie bolały do tej pory! To podobno dobrze :( :)

Idąc do maliny nie myślałam szczerze mówiąc o niczym innym jak o tym że szczepienia może mi pomogą. Też mnie wkurza nabijanie kasy ale ja już nie mam czasu na bieganie po lekarzach i proszenie ich o każde badanie, każdą recepte ...

Malina zleca szczepienia chyba wszystkim i robi przy tym straszną kase (zresztą prawie wszyscy lekarze zdierają ile się da) ale z drugiej strony każdy idąc do niego wie o tym. Jest tam tyle ludzi zawsze i wielu pomógł a to dla mnie najważniejsze.

Nafoczko daj koniecznie znać co u Was!?

Strawbelko pozdrawiam :)

dajesz nadzieję, że i mi się uda. Daj koniecznie znać co Malina Ci powiedział i jakie leki przepisał
Nafoczka dziś to ku Tobie przesyłam wszystkie moje pozytywne emocje i ściskam mocno kciuki żeby Wikuś posiedział tam gdzie mu bezpiecznie. Na otuchę wirtualny :*

ja dziś miałam kiepską noc, bo taka głupia jestem, że stresuję się wybraniem pieniędzy. Boję się żeby mnie nikt nie okradł albo nie skubnął kasy :/ a z przyziemnych spraw śmietnikarze (tak ich nazywam :D) nie zabrali naszego kosza i mam bojowe nastawienie, bo znów trzeba się z nimi użerać. Głupi kosz, a my się boimy żeby jacyś inteligentni nam go nie podpalili, bo około 2 tygodnie temu podpalono ogromny kosz na śmieci z odpadami z apteki :/ Sorki za wywody, ale właśnie na tym minął mi wczorajszy dzień i noc :)

Cieszę się bardzo, niech rośnie i rośnie:)
Wiesz co susana? ja ostatnio długo myślałam o twoim wpisie,że jak zaczęłaś brać leki ,wit. to nie mogłaś w ciążę zajść. U mnie chyba też tak jest...w zeszłym roku zachodziłam w 1 cyklu na zwykłym k. foliowym , teraz przy tych wszystkich lekach ..nic ,więc postanowiłam brać tylko kwas,euthyrox,bromka.
Ty też wtedy przestałaś brać ?

Ostatnia edycja:
Avita, Martyska tak mi przykro dziewczyny. Ja ze swojej strony polecam Dubrawskiego, facet naprawdę ma wiedzę immunologiczną i warto go odwiedzić tylko broń boże raz, bo pierwsza wizyta może byc zniechęcająca, pójść drugi, trzeci, uważam że jest lepszy od Jerzakowej.
Nafroczka mam nadzieję, że z Wami wszystko dobrze, niech ten mały łobuziak jeszcze trochę pomieszka w brzuszku.
Avita czego to kobieta nie przetrzyma? Oby te szczepienia były przepustką do sukcesu.
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!
Agnieszka a ten Dubrawski jest z Warszawy? Gdzie przyjmuje? honoruje badania innych czy tez majatek u niego trzeba wydac?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim,
Susana piękna focia:)
Nafoczka napisz co u Was?czy mały się ma dobrze, modliłam się i mi mąż przeszkadzał więc dostał po łebie, ale modły na pewno wysłuchane;)
Mia odezwij się jak dostaniesz wyniki gluko-ins
Pzdr dla brzuchatek i
reszty dziewczyn, dużo sił

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które technicznie maja opanowany bb, jak zmienić nazwę loginu, chcę zmienić na zdrobnienie:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tęczowa kiedy mam Cię odebrać z lotniska z tą pełną torbą kasy ;) A tak serio wiem co przeżywasz jak wracasz do Pl z mamoną i to ciężko zarobioną. Jak wracałam z Italy to kasę miałam w majtach bo podróż długa i wyczerpująca. Wiedziałam,że jak zaczął mi w majtach grzebać to na 100% się obudzę. A tak to zazwyczaj miałam kasę w kieszeni kurtki zaszytą :p.

Do góry