reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie jeśli się nie ma dodatnich ANA to dużo lepsza wiadomość, ja mam wysokie miano więc temat szczepień odpuściłam... bo to podobno tak jest, że jeśli się je ma dodatnie to się pobudza ''cały'' u immunologiczny - a więc i przeciwciała się namnażają a podobno tak jest z chorobami autoimmunologicznymi , że jeśli już są jakieś pc w organizmie to niestety lubią się pojawić jakieś nowe, to trochę tak jak osoby chore z nowotworem złośliwym jeśli wyjadą i zmienią klimat, to niejako to pobudza nowotwór i następuje pogorszenie stanu znam przypadek osoby, która wyjechała na"pożegnanie"" z żoną do ciepłych krajów na tydzień na wakacje i jak wróciła to już wylądowała w szpitalu :baffled::baffled:

reklama
Nafoczko
Dobrze zrobiłaś że pojechałaś .
Dadzą leki zatrzymujące biegunkę ,
elektrolity i rozkurczowe .
Ja byłam z młodszym w takiej sytuacji jak ty tylko z wymiotami .
Leżałam tydzień
Trzymaj się tam dzielnie .
Dobrze się tobą opiekują???
A mały niech się trzyma brzuszka mamy rączkami i nóżkami .

Ardusia
Martyska
Przykro mi ..
Arda .
Myślę że chwila przerwy na starania jest wskazana .Zrób może jeszvze dla spokoju mlr samo i przeciwciała przeciw łożysku ( też robiłam )
Jeśli zdecydujesz się świadomie na adopcję to też jestem pewna że zrobisz jak ci serce podpowiada .
Dużo kobiet rodzi dzieci dopiero po tym jak już zaadoptuje maluszka .
Będę ci kibicować zawsze jaką drogę byś nie wybrała .
Tylko nie uciekaj od nas !!!!
Jak chcesz odpocząć to chwilunia i wracaj bo będzie nam ciebie brakować .

Martyska
Leki od owu brałaś .??.
Może to za póżno ???
A nk badałaś???

Avita
Szczepienia bolą ale mam nadzieję że twoje mlr będzie na tyle duże żebyś dostała zielone światło .

:pja myślę , że narazie to nikt dokładnie nie wie o co chodzi... z immunologią bo po prostu jest za mało zbadana a wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... :angry: ja też już nic nie wiem

Martyska, Arda bardzo mi przykro.

Nafoczka jestem myslami z Toba.

Bylam z wynikaminu reumatologa. ANa3 ujemne znaczy, ze nic sie nie dzieje. Przepraszam nie doczytam ale oczy mi sie zamykaja same

Poczytałam co tu się dziś wydarzyło...iii smutno mi się zrobiło. Każda kobieta patrząc na pozytywny test,powinna być szczęśliwa...ale nie my. My drżymy o każdy dzień ciąży. Arda,Martyska...no i nie wiem co napisać, bo wszystko wydaje mi się takie patetyczne. Łączę się w bólu. Opowiem Wam coś. czasami dziękuję Bogu,że ronię na wczesnym etapie,a nie późiej. Głupie?nie. Moja siostra niedawno urodziła w 24tc. Dziewczynki-bliźniaczki,nie przeżyły. Uwierzcie...serce w strzępach. Ja wiem,że w takiej chwili nie obchodzi Was nikt inny,ale nikomu nie życzę straty w późniejszym okresie ciąży. I wiem,że moje straty, choć bolesne, to nic w porównaniu do bólu siostry i jej męża. Teraz druga siostra jest w ciąży...i zamiast się cieszyć jej ciążą, drżę.ii modle,żeby jej się udało...
Dlatego kochane, życzę teraz ogromu siły, kochających ludzi koło siebie.oby dali oparcie.
Nafoczka...modlę się!!!
buziaki dziewczyny...

Nafoczka Kochana bedzie dobrze trafilas do najlepszego szpitala,wszystko Ci ustabilizuja i szybciutko wrocisz do domu [emoji8]

Arda,Martyska przykro mi [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczko
Dobrze zrobiłaś że pojechałaś .
Dadzą leki zatrzymujące biegunkę ,
elektrolity i rozkurczowe .
Ja byłam z młodszym w takiej sytuacji jak ty tylko z wymiotami .
Leżałam tydzień
Trzymaj się tam dzielnie .
Dobrze się tobą opiekują???
A mały niech się trzyma brzuszka mamy rączkami i nóżkami .

Ardusia
Martyska
Przykro mi ..
Arda .
Myślę że chwila przerwy na starania jest wskazana .Zrób może jeszvze dla spokoju mlr samo i przeciwciała przeciw łożysku ( też robiłam )
Jeśli zdecydujesz się świadomie na adopcję to też jestem pewna że zrobisz jak ci serce podpowiada .
Dużo kobiet rodzi dzieci dopiero po tym jak już zaadoptuje maluszka .
Będę ci kibicować zawsze jaką drogę byś nie wybrała .
Tylko nie uciekaj od nas !!!!
Jak chcesz odpocząć to chwilunia i wracaj bo będzie nam ciebie brakować .

Martyska
Leki od owu brałaś .??.
Może to za póżno ???
A nk badałaś???

Avita
Szczepienia bolą ale mam nadzieję że twoje mlr będzie na tyle duże żebyś dostała zielone światło .
Leki brałam od owu[emoji53] nk nie badalam[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Avita z wypadającą macicą miałam koleżankę na sali jak Leżałam z pierwszym poronieniem [emoji6] miała na dodatek problem z wypróżnianiem i krzyczała w kibelku jak robiła ten teges...

Nafoczka tulę [emoji8]

Doris co Ty dziś tak cichutko siedzisz?

Beatka jak Młody?

reklama
Arda, Martyska.... Tak mi przykro :(...
Nafoczka, mocno trzymam kciuki aby Wikus jeszcze troche posiedział w brzuszku!!!!

Doris! Spóźnione naaajlepsze życzenia urodzinowe! Piękny brzusio!!! Moje marzenie :))

Do góry