reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie czy dobrze rozumiem ? popraw mnie jeśli nie pytałaś genetyka i jeśli się ma jakąkolwiek mutację( z tych w kierunku trombofili?-mthfr, leiden czy protrombiny) to zawsze się bierze clexane???????????????????????

Witaj teczowa:)

reklama
Kur....mac arda ......
Mam tylkomthfr hetero a129c nie mam leidena nie mam protrobiny nie mam trombofolii ale przy mthfr moga robic sie mokrozakrzepy i powodowac moze poronienia ale jak juz mowila 60%pacjentek jej to ma amaja zdrowe dzieci ale zalecane przy poronieniach z mutacja mthfr sa metyle, acard, heparyna w ciazy acard i metyle caly czas

Arda ehh przytulam Martyśka Ciebie również. Wiem ,że może to co napiszę pomyślicie ,że wariat ale trudno to tylko początek i coś poszło nie tak podnieść głowy i za 2 tyg ruszacie do walki o kolejne bety i tak aż będzie już piękna ,ładnie rosnąca.

Arda Ty na pewno wrzucaj większy clexan od samej owu plisss.

Nafoczka trzymam kciuki i odezwij się po powrocie albo jak już Was położą.

Kur....mac arda ......
Mam tylkomthfr hetero a129c nie mam leidena nie mam protrobiny nie mam trombofolii ale przy mthfr moga robic sie mokrozakrzepy i powodowac moze poronienia ale jak juz mowila 60%pacjentek jej to ma amaja zdrowe dzieci ale zalecane przy poronieniach z mutacja mthfr sa metyle, acard, heparyna w ciazy acard i metyle caly czas
A podała Ci pani dr dawki metyli i clexan?
Arda przykro mi, dziewczyny może to marne pocieszenie ale zawsze to lepiej wcześniej nic później..

MARTYSKA, ARDA- tak bardzo mi przykro!!!! Ja przeżywam tu wszystko jak by to mi się przytrafiło.
Tulę Was kochane:(

reklama
Arda ehh przytulam Martyśka Ciebie również. Wiem ,że może to co napiszę pomyślicie ,że wariat ale trudno to tylko początek i coś poszło nie tak podnieść głowy i za 2 tyg ruszacie do walki o kolejne bety i tak aż będzie już piękna ,ładnie rosnąca.

Arda Ty na pewno wrzucaj większy clexan od samej owu plisss.

Nafoczka trzymam kciuki i odezwij się po powrocie albo jak już Was położą.
Ale ile razy można zaczynać od Nowa? Ile razy składać wszystko do kupy? [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry